GASZTRO
A pillecukor egy francia cukrász találmánya, aki az ókori egyiptomi mályvás nyalánkságát fejlesztette tovább. A habkönnyű édességet otthon is elkészíthetitek. A szezonhoz illően bodzaszörppel ízesítve.
GASZTRO
Cimbi, Bajnok, Nagy Ő, Lelkitárs, és még sorolhatnánk. A Coca-Cola címkéin nem csak a keresztnevekkel találkozhatsz! Íme néhány a legjobbak közül.
GASZTRO
Ez az édesség a fánkra hasonlít, receptje egy régi családi füzetből került elő. Bloggerünk elkészítette és nagy sikert aratott vele. Fahéjas porcukorral meghintve az igazi. Próbáljátok ki ti is!
GASZTRO
Ez az üde eperleves gluténmentes, laktózmentes, tojásmentes, így szinte minden étrendbe beilleszthető. Behűtve az igazi, kiváló étel kánikula idejére is.
GASZTRO
Május 18-án te is lehetsz egy napra főszakács, vagy cukrász. Vagy inkább te lennél a kóstoló? Csatlakozz a Restaurant Day-hez.
GASZTRO
Összegyűjtöttük a világ 10 legkülönlegesebb éttermét. Van, amelyik a víz alatt van, van, amelyik a levegőben. Van, ahol horrorvacsora vár, és akad, ahol szexi nővérkék.
GASZTRO
Kitűnő reggeli vagy tízórai lehet ez a banános, rostokban gazdag muffin. Nagyon egyszerű elkészíteni. Díszítsétek vaníliás krémsajttal és friss gyümölccsel.
GASZTRO
Sört főzni nem nehéz, legalábbis alapfokon. Mindenki elkezdheti, akár otthon a konyhában egy nagyobb fazékban is. Megmutatjuk, hogyan - és két-három hónap múlva lehet inni a finom házisört.
GASZTRO
Friss eperből és kókuszkrémből, gép nélkül készült ez a finom házi fagylalt. Az alapanyagoknak köszönhetően glutén- és tejérzékenyek is fogyaszthatják.
GASZTRO
A klasszikus bazsalikom és a magyaros petrezselyem pesztó után most bemutatjuk, hogyan készítsétek el reteklevélből az aromás zöldségkrémet. Szendvicsekhez és tésztákhoz egyaránt felhasználhatjátok.
GASZTRO
Igazi tavaszi vitaminbomba az alábbi saláta. A piacokon már lehet kapni friss fokhagymát, retket, az előbbinek a még zsenge szárát is felhasználhatjuk.
GASZTRO
Ezzel a szép, klasszikus tortával bármelyik édesanyát le lehet venni a lábáról. A duplán diós-rumos torta elkészítése egyszerű, a csokirózsákhoz kell egy kis kézügyesség, de megéri a fáradságot.
GASZTRO
A soproni Tűztorony lábánál találjátok a Museum Cafe-t, ahol a finom kávék mellett megkóstolhatjátok a régió borait, a szendvics specialitásait és közben gyönyörködhettek az egyedi környezetben.
GASZTRO
A palacsintát ki ne kedvelné, ugye? Kevés hozzávalóból, viszonylag gyorsan elkészíthető, és sosem marad el az öröm utána.
Népszerű
Ajánljuk