GASZTRO
Péntektől újra a sörkedvelőké a Palotanegyed. Az V. Főzdefesztre látogattunk, hogy megismerjük az idei nyár slágerét: a magyar kézműves búzasöröket. A választék rendkívül széles, zöldcitromostól a barnáig bezárólag.
GASZTRO
Beköszöntött a zöldborsó szezon. Megmutatjuk, hogyan készíts olyan üde, fűszeres krémlevest, ami minden étrendbe beilleszthető. Petrezselyemmel még fokozhatod a zöld színt.
GASZTRO
Itt a spárga és a zöldborsó szezonja. A két zöldséget egy ételként is ötvözhetitek. Az egészséges és gyors tésztába olasz túrója: ricotta, zöldfűszer és fokhagyma is került.
GASZTRO
Az elkészítése pofon egyszerű, csupán ahhoz kell némi idő, és türelem, hogy a hűtőben pár órát pihenve elnyerje megfelelő, habos állagát.
GASZTRO
Pikáns, gyorsan elkészül, finom és látványos a fagylaltgép nélkül készített tejszínes gyümölcsfagylalt.
GASZTRO
Ha a napköziből rossz emlékeitek vannak a karalábé levesről, felejtsétek el! Ilyenkor a piacon friss üde karalábét lehet kapni, ami még zsenge és nem fás, ezért a levesnek köze sem lesz az ehetetlen menzaihoz.
GASZTRO
Sok helyen találtok most virágzó bodzát. Érdemes a virágfejeket begyűjteni, mert remek finomságot készíthettek belőle. Bloggerünk fánkot sütött belőle.
GASZTRO
A rántott zöldségeknél jóval egyszerűbb elkészíteni a spárga tempurát. A végeredmény extra ropogós bundázott zöldség lesz, persze csak akkor, ha odafigyeltek néhány egyszerű dologra. Gyors vacsorának vagy nasinak kiváló!
GASZTRO
Végre itt az igazi eperszezon! Az édes, piros gyümölcs a sajttortába is remekül illik. Ez a sütemény gyorsan elkészíthető, ráadásul sütni sem kell. A receptet kezdőknek is ajánljuk!
GASZTRO
Ma tartották a "Fald Fel Amerikát" névre hallgató tatai hamburgerezőben a II. Burger-evő Versenyt . A két kilós, Tripla-X-es óriásburger még a tavalyi győztesen is kifogott: a negyede a tányéron maradt.
GASZTRO
A pillecukor egy francia cukrász találmánya, aki az ókori egyiptomi mályvás nyalánkságát fejlesztette tovább. A habkönnyű édességet otthon is elkészíthetitek. A szezonhoz illően bodzaszörppel ízesítve.
GASZTRO
Cimbi, Bajnok, Nagy Ő, Lelkitárs, és még sorolhatnánk. A Coca-Cola címkéin nem csak a keresztnevekkel találkozhatsz! Íme néhány a legjobbak közül.
GASZTRO
Ez az édesség a fánkra hasonlít, receptje egy régi családi füzetből került elő. Bloggerünk elkészítette és nagy sikert aratott vele. Fahéjas porcukorral meghintve az igazi. Próbáljátok ki ti is!
GASZTRO
Ez az üde eperleves gluténmentes, laktózmentes, tojásmentes, így szinte minden étrendbe beilleszthető. Behűtve az igazi, kiváló étel kánikula idejére is.
GASZTRO
Május 18-án te is lehetsz egy napra főszakács, vagy cukrász. Vagy inkább te lennél a kóstoló? Csatlakozz a Restaurant Day-hez.
Népszerű
Ajánljuk