GASZTRO
Ennek a fánknak a különlegessége, hogy a tésztájába csokoládé és kakaó is kerül, ráadásul kakaóval van díszítve.
GASZTRO
Az olasz fánk titka, hogy a tésztájába szőlőpálinka, fenyőmag, reszelt citromhéj és reszelt narancshéj is kerül.
GASZTRO
Ennek a fánknak a tésztája szárazabb és kevésbé olajos, mint a hagyományos fánké, ráadásul gyorsan elkészül.
GASZTRO
Az erdei gyümölcs és a túró nagyon jó páros. A tésztájába liszt helyett darált mák és mogyoró került.
GASZTRO
A fish & chips kedvelőinek street foodos paradicsoma nyílt meg nemrégiben a Déli Pályaudvarnál.
GASZTRO
Ha szeretitek a nem szimplán édes, izgalmas ízeket, akkor ezt a forró italt nektek találták ki.
GASZTRO
Itthon is kipróbálhatjátok a szláv konyhát, a gigantikus balkán burgereket, a csevapcsicsát vagy a finom pirogot. Irány az újpalotai Pirog-Da büfé!
GASZTRO
A forró fűszeres almalé íze és illata megtévesztően hasonlít a forralt boréra. Ráadásul nincs benne hozzáadott cukor.
GASZTRO
Finom és egyszerű torta, a citromszezonban érdemes kipróbálni. A fenyőmag különleges ízt kölcsönöz ennek az édességnek.
GASZTRO
A mascarpone pite tésztája ropogós. Színben és ízben is a rácsorgatott szósz dobja fel, amelybe pezsgő is kerül.
GASZTRO
Ennek az almás pitének az a különlegessége, hogy az almák sünialakúra vannak bevagdosva. Ízlés szerint kínálhattok mellé vaníliafagyit.
GASZTRO
A süti neve a legfontosabb hozzávalóra a szénsavas vízre utal, amitől nagyon könnyű lesz a tésztája.
GASZTRO
Itt a citrom szezon! A citrom és mák verhetetlen páros, ahogy ez a liszt nélküli torta is mutatja. Kávé, tea mellé és családi ünnepekre, születésnapokra ajánljuk.
GASZTRO
Ez a fűszeres, csokis finomság feldobja a téli napokat. A csokit és a gyömbért egyaránt afrodiziákumként tartják számon, így kedveseteknek is elkészíthetitek.
GASZTRO
Édesszájúaknak nagy hiba lenne kihagyni Budapest legújabb cukrászdáját, ahol az álmok és a profizmus találkoznak cupcake- és popcake-hegyek között.
Népszerű
Ajánljuk