GASZTRO
Kenyértölcsérbe csavart, kicsi, roppanós sült kolbászok. Káposztával, sajtszósszal. Ez a KOLBice a Hold utcában.
GASZTRO
A sajtos csókot valószínűleg cukrászdából ismeritek, de otthon is könnyen eltudjátok készíteni.
GASZTRO
A cseh fánkot vagy más néven tarkedlit könnyebb elkészíteni, mint a hagyományos szalagos fánkot. Cukorral és lekvárral kínáljátok.
GASZTRO
Rövid idő alatt, könnyen elkészíthető ez a cukros finomság, fánkforma helyett használhattok muffinformát is.
GASZTRO
Ennek a fánknak a különlegessége, hogy a tésztájába csokoládé és kakaó is kerül, ráadásul kakaóval van díszítve.
GASZTRO
Az olasz fánk titka, hogy a tésztájába szőlőpálinka, fenyőmag, reszelt citromhéj és reszelt narancshéj is kerül.
GASZTRO
Ennek a fánknak a tésztája szárazabb és kevésbé olajos, mint a hagyományos fánké, ráadásul gyorsan elkészül.
GASZTRO
Az erdei gyümölcs és a túró nagyon jó páros. A tésztájába liszt helyett darált mák és mogyoró került.
GASZTRO
A fish & chips kedvelőinek street foodos paradicsoma nyílt meg nemrégiben a Déli Pályaudvarnál.
GASZTRO
Ha szeretitek a nem szimplán édes, izgalmas ízeket, akkor ezt a forró italt nektek találták ki.
GASZTRO
Itthon is kipróbálhatjátok a szláv konyhát, a gigantikus balkán burgereket, a csevapcsicsát vagy a finom pirogot. Irány az újpalotai Pirog-Da büfé!
Népszerű
Ajánljuk