GASZTRO
Ez valójában egy édeskömény krémleves spenóttal. Nagyon finom, előnye, hogy könnyen, gyorsan elkészíthető. Ha szépen tálaljuk, akkor ünnepi alkalomra is megfelelő. Többféleképpen elkészíthetitek. Az édesköményből egy keveset félretehettek, amit a végén egy kevés vajon megpároltok és ez a leves tetejére kerülhet.
GASZTRO
Hagyományos alapanyagokkal is elkészíthető ez a glutén-, laktóz- és tojásmentes gesztenyés kókusztekercs. Nem kell sütni, tésztájához bármilyen aprósütemény felhasználható és nagyon finom!
GASZTRO
Szerelem és csoki, nem is kell ennél több. Bálint-napra egy csupa csokitortát hoztunk nektek, amely kedély-, és vágyserkentő. Szerezzetek vele örömet szeretteiteknek.
GASZTRO
Szeretnéd feléleszteni a szerelmet? Nincs más dolgod, használj természetes vágyserkentő szereket.
GASZTRO
Ezúttal egy foszlós kalács receptjét tesszük közzé. Reggelihez, tízóraihoz, uzsonnához kiváló; kenhetünk rá vajat, mézet, lekvárt, de húsokkal, felvágottakkal is finom. Laktózmentes alapanyagokkal is készíthető, a receptben szereplő mennyiségekkel.
GASZTRO
Hidegben, fagyos időben fontos, hogy sok melegítő hatású folyadékot fogyasszunk. A zöldségekben található ásványi anyagokra és vitaminokra a téli napokon még nagyobb szüksége van a szervezetnek, mint máskor, a fűszerek pedig élénkítő hatásúak. Fogyasszátok minél többször!
GASZTRO
Korona és Lánchíd kenyértésztából, süteményből készült műalkotások, és még sok más kis csoda fogadott bennünket a Hungexpon. Szerda estig gasztronómiai szakkiállítást tartanak. Mi pedig megmutatjuk, mi mindent lehet készíteni lisztből és cukorból!
GASZTRO
A péntek esti kikapcsolódásra új alternatívát kínál a budapesti Curia Borétterem. Az idei évre rendhagyó borkóstoló sorozatot terveztek, amelynek első állomása február 3-án volt. Képeinken keresztül megpróbáljuk átadni nektek az egyedi hangulatot.
GASZTRO
Négy borász, egy tál dödölle, jó borok és népzene, jön a Borra-való. Mindez február elején a Kovács Antal sommelier vezette Curia étteremben. Az autót tedd le, mert a metró hoz és visz, ugyanis a vendéglő csak egy perc sétára van a Ferenciek terétől.
GASZTRO
Ha azon gondolkodtok, hogy milyen nasit süssetek a tea-kávé mellé vagy esetleg a vasárnap esti filmnézéshez, akkor ajánlom a tuti csokis, diós kekszet, amibe még mogyoróvaj is került. Langyosan fogyasztva a legjobb, amikor még a csoki olvadt benne.
GASZTRO
A szarvasgombát egyöntetűen a luxusétel kategóriába szoktuk sorolni, pedig sokkal elérhetőbb annál, mint ahogy azt gondolnánk. Hétvégén a Gödöllői Szarvasgomba Ünnepen jártunk, ahol közelebbről is megismerkedtünk a különleges erdei csemegével.
GASZTRO
A borvilág nemzetközi sztárjaival is találkozhattok márciusban, a VinCE Magazin boreseményén. Korlátlan kóstolás, mesterkurzusok és workshop-ok várnak majd. Most villányi bor- és wellness-hétvégét nyerhettek, ha játszotok velünk.
GASZTRO
Az illatos, ízletes pogácsáról a lisztérzékenyeknek sem kell lemondania. Az Ételallergia Online szerzőinek segítségével bemutatjuk, hogyan készül a tökéletes tejfölös-burgonyás sós sütemény. Kiváló vendégváró és családbarát falat. Megszépíti a téli hétköznapokat.
GASZTRO
Színes, csokis és gyümölcsös. Igazi ellenállhatatlan finomság. Emőke segítségével megmutatjuk, hogyan készítsetek gyömbéres trüffelt. Ez az édesség akár a közelgő Valentin napra is kiváló ajándék lehet.
GASZTRO
A farsang időszakában többször szoktam fánkot sütni, az idén ez a második. Sütöttem már egy csokoládésat, itt olvasható. Ez most egy hagyományos szalagos fánk.
Népszerű
Ajánljuk