GASZTRO
Mit szólnátok, ha országszerte vásárolhatnátok garantáltan hazai, sőt, helyi gyártású, jó minőségű, kézműves élelmiszereket? A minőségi magyar finomságok híveinek a MOL kutak siettek segítségükre: 57 benzinkútnál 25 féle kézműves finomságból válogathattok.
GASZTRO
Minőségi borok, humoros fröccsmesterek, megújult magyaros ételek. Patinás környezetben vár benneteket Budapest belvárosában az Egykettő Borbisztró és Fröccsliget, ahol a hangulat laza, és az igazi pezsgés este indul. Ha eddig nem tudtad, mi az a Borszem Jankó és a Bakterház, akkor most itt az ideje, hogy bővítsd a fröccsszótáradat!
GASZTRO
Marika néni kávézója a vékonypénzű, éhes egyetemisták Kánaánja. De mindenkinek itt a helye, aki szereti az igazi, minden földi jóval megpakolt hamburgert, a meghitt, családias légkört és a lehető legszívélyesebb kiszolgálást.
GASZTRO
Ez a torta azért különleges, mert a tésztájában és a krémben is van dió. Ráadásul gluténmentes és nyírfacukorral készült, így több étrendbe is beilleszthető.
GASZTRO
Finom és káprázatos, sütés nélküli édességre vágysz? Akkor ezt a csokikrémet neked találták ki! Az elkészítése egyszerű, igaz kicsit időigényes, és egy csokifondü jól jöhet hozzá, de enélkül is el tudod készíteni. A kávé, csoki, tejszín nagyon jó ízpáros.
GASZTRO
Hihetetlenül egyszerű az elkészítése ezeknek a pici falatkáknak! Ízre, összetevőkre a keleti desszertekhez hasonlít. Ráadásul gluténmentes, tejtermékmentes, cukormentes, vegán és paleo. Na és persze finom.
GASZTRO
Az Észak-Olaszországból származó ételt sertéscsülökkel készítettük. Így is lenyűgöző az eredmény.
GASZTRO
Töménytelen mennyiségű csoki és cukorka vár rátok az idei Édes Napokon, amelynek ismét a Budai Vár ad otthont. A nassolás mellett megtudhatjátok miből és hogyan készül a csoki, sőt Gombóc Artúrral és az óriás Kindertojással is találkozhattok. Csokoholisták és édességrajongók, ott a helyetek!
GASZTRO
A Karinthy-szeletet a Hadik Kávéházban, Karinthy Frigyes budai törzshelyén alkották, az író gasztronómiai örökségeként. A csokikrémes tortát az ínyencek megkóstolhatják a Hadikban, a bátrak pedig - mivel sokan kérték a receptet - a Kávéház jóvoltából otthon is elkészíthetik.
GASZTRO
Ha rakott padlizsán, akkor a görög muszaka jut a legtöbbünk eszébe. Holott a hússal rakott padlizsános étel igen gyakori a Balkán-régióban, és a Kelet-Mediterráneumban is. Ahány régió, annyiféle képen készítik, van, ahol burgonyával is kiegészítik, van, ahol nem. Ez a mostani recept egy egyszerűbb, ám annál finomabb és elegánsabb elkészítési módja a rakott padlizsánnak.
GASZTRO
A túró és a kapor párosítása mindig jó választás még akkor is, ha süteményekben gondolkodunk. A kapros-túrós pite egy igazi magyar finomság, de vannak, akiknek ételallergiájuk miatt le kell mondaniuk a fogyasztásáról. Most mutatunk egy kukoricadarás változatot, amiben nem csak liszt, de tojás sincs. Langyosan fogyasszátok.
GASZTRO
Ez a sütemény külsőre és szerkezetre is hasonlít a gombához, innen kapta a nevét. A külseje ropogós, a belseje puha és nagyon kakaós.
GASZTRO
A szilva és a csoki nagyon jó páros együtt, de ezúttal nem a szilva került a gombócba hanem a csoki. A tésztája egészségesebb a hagyományos változatnál. Így talán kicsivel többet is fogyaszthattok belőle. Frissen a legfinomabb.
GASZTRO
15 000 adag étel, 33 lelkes csapat, aki mindezt elkészíti, és egy különleges hangulatot biztosító környezet a Sóstói Múzeumfaluban - íme egy igazán népszerű gasztronómiai rendezvény receptje. Mi is ott voltunk a "Kóstolja meg Magyarországot!" programon, és hoztunk Nektek egy ropogós, képes beszámolót.
GASZTRO
A klasszikus kuglóf mindannyiunk kedvence, még ha nem is könnyen lehet hozzájutni. Viszont nem nehéz összerakni, ezt a receptet természetesen hagyományos alapanyagokból is el tudjátok készíteni.
GASZTRO
Káposztafej faragás, felvonulás, káposztás házdíszítés és minden, ami csak a káposztával kapcsolatba hozható – ott lesz a hétvégi Rutyafesztiválon.
Népszerű
Ajánljuk