GASZTRO
A hagyományos tojásos nokedli medvehagymával és szalonnával új értelmet nyerhet. Ha a nokedlit kukoricalisztből gyúrjátok a gluténmentes étrendbe is beilleszthető.
GASZTRO
Ezt a jeges csokis desszertet nagyon egyszerű elkészíteni. Banánkedvelőknek egyenesen kötelező. Egészségesebb, hogyha otthon készíted hozzá a csokiöntetet.
GASZTRO
Vége a csöpögős dinnyeevésnek! Pucoljátok meg és kockázzátok fel a görögdinnyét - akár 30 másodperc alatt!
GASZTRO
Ez egy tömény csokis sütemény. Belül kissé krémes, ragadós, a tetején meg ropogósra sül a sós karamella, a só nem zavaró benne.
GASZTRO
A rebarbara fogyasztása ismét népszerű. Eperrel párosítva kiváló desszertekhez. Ez a lepény kiváró vendégváró vagy piknik fogásként is tökéletes.
GASZTRO
Ez a házi csoki szelet, ugyan nem éppen diétás, ellenben csupa nyers, rostokkal teli hozzávalókból készül. A végeredményben egyik karakteres hozzávaló íze sem jön ki nagyon, olyan, mintha egy egyszerű csokit ennétek.
GASZTRO
Ennek a sajtos-zöldséges szendvicsnek az a különlegessége, hogy a répa zsenge zöldjéből pesto készült, amivel bloggerünk megkente a kenyérszeleteket.
GASZTRO
Ennek a finom, kakaós tortának az a titka, hogy hagyományos liszt helyett gesztenyelisztből készül.
GASZTRO
Akár a saját ablakpárkányotokra is ültethettek petrezselymet, bazsalikomot, de mentát vagy vízitormát is. A tízdolog összegyűjtött tíz, könnyedén termeszthető, ízletes zöldfűszert.
GASZTRO
A Raffaello sütés nélkül, előre elkészíthető finom vendégváró édesség. A kedvelt kókuszos édességet gluténmentesen is elkészíthetitek.
GASZTRO
Egy klasszikus ételt, a kocsonyát mutatjuk be ünnepiesebb formában. A fűszerezésen ízlésetek szerint igazíthattok.
GASZTRO
Koreában nagyon kedvelt reggeli a gyeran jjim, amit állaga miatt itthon tojáspudingnak nevezünk.
GASZTRO
A répás sütemények kínálata nagyon széles. Most következzen a lisztmentes, tojásmentes, kukoricadarás változat. Vaníliával és mézzel kikevert krémsajttal a legfinomabb.
GASZTRO
Hazánkban nincs nagy kultúrája a nyúlhús fogyasztásnak, pedig a nyúlhús roppant egészséges, ízes, szaftos, mégsem zsíros húsfajta, készítsetek belőle egy fazék finom, tavaszi levest.
Népszerű
Ajánljuk