GASZTRO
A látványos és finom csokitortát akár előző napon is elkészíthetitek. Vendégvárásra, ünnepi alkalomra is remek édesség.
GASZTRO
Megtervezhetitek saját hamburgereteket a legnagyobb hamburgerlánc weboldalán és a nyertes szendvicset ismét árulni fogják. Jelenleg egy magyar paprikás szószos hamburger vezet, de még nem késő belevágni!
GASZTRO
A legjobb hazai éttermek listájával idén is előrukkolt a Dining Guide. A top 20-at a budapesti éttermek uralják, de azért öt vidéki étterem is ott van a legjobbak között.
GASZTRO
A sajttortát leggyakrabban áfonyával ízesítik, pedig szezonális gyümölcsökkel is nagyon finom. Bloggerünk meggyel kísérletezett, a hagyományos kristálycukrot pedig nyírfacukorra cserélte.
GASZTRO
Péntektől újra a sörkedvelőké a Palotanegyed. Az V. Főzdefesztre látogattunk, hogy megismerjük az idei nyár slágerét: a magyar kézműves búzasöröket. A választék rendkívül széles, zöldcitromostól a barnáig bezárólag.
GASZTRO
Beköszöntött a zöldborsó szezon. Megmutatjuk, hogyan készíts olyan üde, fűszeres krémlevest, ami minden étrendbe beilleszthető. Petrezselyemmel még fokozhatod a zöld színt.
GASZTRO
Itt a spárga és a zöldborsó szezonja. A két zöldséget egy ételként is ötvözhetitek. Az egészséges és gyors tésztába olasz túrója: ricotta, zöldfűszer és fokhagyma is került.
GASZTRO
Az elkészítése pofon egyszerű, csupán ahhoz kell némi idő, és türelem, hogy a hűtőben pár órát pihenve elnyerje megfelelő, habos állagát.
GASZTRO
Pikáns, gyorsan elkészül, finom és látványos a fagylaltgép nélkül készített tejszínes gyümölcsfagylalt.
GASZTRO
Ha a napköziből rossz emlékeitek vannak a karalábé levesről, felejtsétek el! Ilyenkor a piacon friss üde karalábét lehet kapni, ami még zsenge és nem fás, ezért a levesnek köze sem lesz az ehetetlen menzaihoz.
GASZTRO
Sok helyen találtok most virágzó bodzát. Érdemes a virágfejeket begyűjteni, mert remek finomságot készíthettek belőle. Bloggerünk fánkot sütött belőle.
GASZTRO
A rántott zöldségeknél jóval egyszerűbb elkészíteni a spárga tempurát. A végeredmény extra ropogós bundázott zöldség lesz, persze csak akkor, ha odafigyeltek néhány egyszerű dologra. Gyors vacsorának vagy nasinak kiváló!
GASZTRO
Végre itt az igazi eperszezon! Az édes, piros gyümölcs a sajttortába is remekül illik. Ez a sütemény gyorsan elkészíthető, ráadásul sütni sem kell. A receptet kezdőknek is ajánljuk!
GASZTRO
Ma tartották a "Fald Fel Amerikát" névre hallgató tatai hamburgerezőben a II. Burger-evő Versenyt . A két kilós, Tripla-X-es óriásburger még a tavalyi győztesen is kifogott: a negyede a tányéron maradt.
GASZTRO
A pillecukor egy francia cukrász találmánya, aki az ókori egyiptomi mályvás nyalánkságát fejlesztette tovább. A habkönnyű édességet otthon is elkészíthetitek. A szezonhoz illően bodzaszörppel ízesítve.
Népszerű
Ajánljuk