hirdetés

KÖZÖSSÉG

Dombóvári István meghívta a zenekarokat, hogy játsszanak pár dalt a fellépései végén

A gázsiját is arányosan megosztaná velük.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. július 30.

hirdetés

Mint azt megírtuk, a kormány mai bejelentése értelmében augusztus 15-e után sem engedélyezik az 500 főnél nagyobb létszámú rendezvények megtartását.

Ezzel eldőlt, hogy a zenekarok nagy része számára a teljes nyári szezon kiesik – bár kisebb koncerteket tarthatnak, de a bevételeik túlnyomó részét adó fesztiválfellépések szinte mind elmaradnak idén.

A népszerű stand-upos, Dombóvári István most nagylelkű gesztust ajánlott fel számukra Facebook-oldalán.

"Mindannyian tudjuk, hogy az életünk és a biztonságunk az első, de ez nagyon sovány vigasz azoknak akiknek a bevétele jelentős részét a nagy szabadtéri események adják" – írja a posztban.

hirdetés

Ezért ő, mint fogalmaz, okoskodás helyett inkább segíteni szeretne a saját szerény eszközeivel.

"Mivel a stand up műsorok jellemzően 500 fő alattiak, ezért én már az összes fellépésem meg tudom tartani. Nem szaporítom a szót: ha szeretnétek, az én műsoraim végén bárhol az országban felléphettek néhány dal erejéig és a gázsit is megosztjuk arányosan"

– szól a javaslat. A posztot ezzel zárja:

"Tudom, hogy a kiesett szezonotok pótolhatatlan, de talán egy kis színpadi lét tartja majd bennetek a lelket, hogy jövőre újult erővel tudjatok szórakoztatni bennünket."

Fellépéseiek helyszínét és időpontját IDE KATTINTVA lehet megnézni, a zenekarok jelentkezését pedig a [email protected] címre várja.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
KÖZÖSSÉG

Hős lett a futár, aki elkapta a 12. emeletről kizuhanó kislányt Vietnamban

Rémisztő felvételen az eset, a kétéves gyerek megúszta kéz- és lábtöréssel.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. március 01.

hirdetés

Kiesett egy kislány egy vietnami panelház 12. emeletéről, valaki a telefonján fel is vette a rémisztő pillanatokat. A kislány az erkélyen lógott, az egyik kezével kapaszkodott még, aztán lezuhant.

A kétéves kislány csodával határos módon túlélte a február 28-án történt esetet, mindössze a karja és a lába tört el. Az történt, hogy az utcán épp ott állt egy futár, aki még időben felmászott az épület előtt lévő kisebb tetőre, és elkapta a lezuhanó gyereket.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
KÖZÖSSÉG

A levegőben lógva kérte meg párja kezét egy tűzoltó Mohácson

A barátnő nem sejtett semmit, ezért igencsak meglepődött, amikor meglátta a párját az ablakban. Természetesen igent mondott.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. március 03.

hirdetés

Különleges módon kérte meg egy mohácsi tűzoltó a párja kezét. Windischmann Dávid múlt szombaton lepte meg barátnőjét, aki a családi ebéd után a tökéletes elterelő hadműveletnek köszönhetően nem sejtett semmit a tervről.

Éppen ezért igencsak meglepődött, amikor Dávid egyszercsak felbukkant az ablakban, méghozzá a levegőben lógva.

A tűzoltó őrmester a helyi tűzoltóállomásról érkezett kedveséhez, kollégái és alpintechnika segítségével jutott fel az emeleti szoba ablakához. Így tette fel Dórinak a nagy kérdést, aki természetesen igennel felelt.

A rendhagyó lánykérésről videó is készült, Trábert Olivér örökítette meg az emlékezetes pillanatokat.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
KÖZÖSSÉG
A Rovatból
hirdetés

Vakcinás fecskendőt tartó húsvéti csokinyulakat készít egy lajosmizsei cukrász

Rimóczi László a maszkos csokimikulás után újabb egyedi és kreatív különlegességgel rukkolt elő.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. március 02.

hirdetés

Újabb jópofa édességgel rukkolt elő Rimóczi László a maszkot viselő csokimikulás után: vakcinás fecskendőt tartó csokinyuszikkal készül húsvétra.

A lajosmizsei cukrász az RTL Híradónak elmondta, hogy a nyulat olasz tejcsokoládéból készíti, a szintén csokiból készülő fecskendő fölé pedig egy marcipán virág kerül.

Eddig csak pár darab készült a különleges édességből különböző méretben, a legnagyobb egy kilónál is nehezebb. Az már biztos, hogy nem lehet majd házhoz rendelni belőle, mert a csokifecskendő olyan törékeny, hogy nem bírná a szállítást.

Rimóczi László azt mondta, az a célja a vakcinás csokinyuszival, hogy jobb kedvre derítse a vásárlóit.

VIDEÓ: Az RTL Híradó riportja


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
KÖZÖSSÉG

Szabadnapos orvos mentette meg egy férfi életét az egyik budapesti pályaudvaron

A mentősökkel együtt sikerült újraélesztenie a 40 év körüli férfit.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. március 01.

hirdetés

Újabb sikeres életmentésről számolt be az Országos Mentőszolgálat a Facebookon. Hétvégén egy 40 év körüli férfi előzetes panaszok nélkül összeesett az egyik fővárosi vasúti pályaudvaron, miközben a peronon várakozott.

Szerencsére a helyszínen volt egy szabadnapos orvos, aki azonnal a segítségére sietett.

Riasztotta a mentőket és gyors vizsgálat után meg is kezdte a férfi újraélesztését, amit aztán a hamar kiérkező mentőkkel folytatott tovább közösen.

Végül az időben megkezdett mellkasi nyomásoknak köszönhetően, a gyógyszeres beavatkozások után percekkel sikerült is az újraélesztés, így a mentők stabil állapotban szállíthatták kórházba a férfit.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: