KÉK HÍREK

Jachtparkoló feliratú táblát tett ki a Külügyminisztérium épülete elé a Momentum

Egy Lady MRD feliratot is felfestettek az aszfaltra az egyik parkolóhelyen.

Link másolása

Jachtparkoló feliratú táblát helyeztek el és "Lady MRD" feliratot fújt valaki a Külügyminisztérium épülete előtti egyik parkolóhelynél - írja a 444.hu.

Egyik olvasójuk értesítette a portált erről, képeket is készített róla, ezeket IDE KATTINTVA tudod megnézni,

Kiderült, hogy a Momentum ifjúsági szervezete, a TizenX akciózott a minisztérium épülete előtt arra utalva, hogy Szijjártó Péter külügyminiszter nemrég Horvátországban hajózott egy magyar milliárdos luxusjachtján, amiről fotók is készültek.

A 444.hu arról is beszámolt, hogy amikor egy újságíró kollégájuk odament a Külügyminisztérium épülete elé, azt látta, hogy egy bójával lefedték a Lady MRD felfestést.

Miután az újságíró ezt lefotózta, rendőrök léptek oda hozzá, igazoltatták és a táskáját is átkutatták. Azt mondták, az augusztus végéig érvényben lévő fokozott ellenőrzés miatt igazoltatják őt.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


KÉK HÍREK
Videó: tömegverekedés tört ki az újpesti és ferencvárosi szurkolók között a Népligetben a meccs előtt
Körülbelül száz újpesti ultra, kiegészülve néhány Vasas-szurkolóval, összecsapott a fradistákkal az MVM Dome előtt. A rendőrök közbeavatkozása nélkül nagyobb lett volna a balhé.

Link másolása

Az Újpest-drukkerek többsége különbuszokkal indult a Megyeri útról a Groupama Arénához, hogy megnézzék a vasárnap kora esti Fradi-Újpest összecsapást. Ez elég biztonságos megközelítési módnak tűnt, de voltak azért szép számmal olyanok is, akik vállalták a veszélyt, és egyénileg közelítették meg a helyszínt.

Nyilván egy okuk volt rá: szerették volna összemérni az erejüket a ferencvárosiakkal.

Körülbelül száz újpesti ultra, kiegészülve néhány Vasas-szurkolóval, a népligeti multifunkcionális csarnoknál, az MVM Dome-nál csapott össze bő órával a meccs kezdése előtt ugyanannyi fradistával

- írta meg a Blikk.

A fradisták voltak fölényben a szemtanúk szerint, de az már nem derült ki, mi lett volna a balhé vége, mert megjelent egy nagyobb létszámú rendőri erő, és szétválasztotta a feleket. A lap szerint komolyabb személyi sérülés nem történt.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

KÉK HÍREK
A Rovatból
Tragédia! Egy ukrán férfi kizuhant egy szálloda ablakán Angyalföldön, azonnal meghalt
A Szegedi úton található szállodában történt a szörnyű baleset.

Link másolása

A Ripost cikke szerint egy ukrán nemzetiségű férfi kizuhant egy XIII. kerületi hotelből. A férfi életét vesztette. Az angyalföldi Szegedi úton található Hotel Flandriában történt a tragédia.

A lap szerint a második emeleti szoba ablakkeretét és az ablakpárkányt is hatalmas vérfoltok borították, a rendőrség azonban kizárta, hogy bűncselekmény történt volna.

A BRFK tájékoztatása szerint közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálják az eset körülményeit.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


KÉK HÍREK
Putyin csecsen osztaga megerőszakolhatott egy orosz riporternőt, de eltussolták az ügyet
A nővel együtt dolgozó operatőrt megverték, mindketten kórházba kerültek.

Link másolása

Putyin szövetségesei, csecsen katonák állítólag megerőszakoltak egy orosz újságírónőt, Olga Zenkovát Ukrajnában, operatőr társát pedig megverték - írja a Il Mattino alapján a Blikk.

A portál úgy tudja, hogy az újságírónőt január 17-én Zaporizzsja régióban, Melitopolban támadták meg. Éppen operatőr társával, Artyom Jepifanovval együtt ebédelt egy étteremben. Ide tört be a csecsenosztag, akik között állítólag ott volt a csecsen elnök, Kadirov unokaöccse is.

Az operatőrt megverték, több sérülést szenvedett. A riporternőt pedig többször megerőszakolták, ezt egy ukrán város kórháza is megerősítette.

A nő feljelentést tett, és azt kérte, hogy a helyi hatóságok vizsgálják ki az esetet. Ezt azonban - vélhetően a csecsenektől tartva - megtagadták tőle. A riporternő ekkor a munkáltató orosz NTV televízióhoz fordult.

A vallomások alapján az operatőr „közepesen súlyos” sérüléseket szenvedett és kórházba került. A nő szintén kórházban volt, ahol az orvosok megállapították, hogy „szexuális erőszakból származó” sérüléseket szenvedett el. Az esetet azonnal jelentették, de a nyomozás megkezdését elutasították.

Az orosz NTV szintén elhallgatta a történtetek, nem számolt be az esetről, nehogy lejárassák a hadsereget, de megígérték az áldozatoknak, hogy nem felejtődik el az ügy.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


KÉK HÍREK
A Rovatból
Elfajult a veszekedés: halálra verte a szomszédját egy esztergomi férfi
A 70 éves áldozatra az otthona kertjében találtak rá, ekkor már nem élt.
Fotó: police.hu - szmo.hu
2023. február 05.


Link másolása

Február 3-án kora délután holtan találtak egy férfit a családi háza udvarán Esztergomban, és értesítették a hatóságokat - írja a police.hu. A kiérkező mentősök megállapították, hogy a férfit bántalmazták a halála előtt. A tanúk kihallgatása után a gyanú egy, a szomszédságában lakó férfira terelődött, aki

korábban összeveszett a 70 éves áldozattal, majd meg is verte őt.

A nyomozók alig 30 percen belül otthonában elfogták a gyanúsítottat, a 28 éves B. Józsefet, aki ellen emberölés gyanúja miatt indítottak eljárást. A férfit őrizetbe vették, és kezdeményezték, hogy az ügyészség tegyen indítványt a letartóztatására.


Link másolása
KÖVESS MINKET: