News here
hirdetés

KAPCSOLAT

Kíváncsiságból rákeresett barátjára az interneten, kiderült, hogy van egy féléves gyereke

Akkor írta be a keresőbe a nevét, amikor a férfi nem tért haza vele a közös nyaralásukról.

Link másolása

hirdetés

A Priscilla néven futó TikToker hirtelen ötlettől vezérelve írta be barátja nevét a keresőbe, és sokkal kínosabb dolgokat talált, mint ciki iskolai fotók vagy gyerekkori újságcikkek. Kiderült, hogy barátja két vasat tart a tűzben.

Az ügy előzménye sem kevésbé gyanús: az előző héten a pár együtt nyaralt.

A kikapcsolódás alatt a férfi a telefonját és a pénztárcáját is elveszítette az irataival együtt. Erre hivatkozva nem tudott hazautazni a lánnyal, de megígérte neki, hogy amint szerez telefont, hívja őt, amíg sikerül elintéznie az új iratait.

Priscilla azonban nem hallott róla az elkövetkező napokba, jobb híján beírta barátja nevét a keresőbe - amit addig sosem tett, és leesett az álla. Megtalálta, hogy barátja egy nővel és egy kisbabával szerepel a Target nevű oldalon, ahol babáknak lehet profilt nyitni. Ebből kiderült, hogy

a férfinak hat hónapja gyereke született egy másik nőtől.

Ugyan más nevet használt, a fotón egyértelműen ő volt. Ezt követően ismét megpróbálta felvenni vele a kapcsolatot, ám a férfi semmire nem reagált, sőt, a lány unokatestvérét is letiltotta, mikor rajta keresztül próbálta őt elérni. Priscillának

végül a szeretőt sikerült elérnie, akitől megtudta, hogy nagyjából ugyanakkor kezdtek el randizni a férfival.

Nem sokkal később lett terhes, ám a férfi még akkor sem hagyta ott másik barátnőjét. Priscilla már örül, hogy kiderült az átverés, csak azt sajnálja, hogy ennyi ideig kellett hazugságban élnie.

hirdetés
@priscilluhhbabybased on true events lmao ##Buffering ##fyp♬ ahAAAAA HAHAAAA - ryn, the mean lesbian wifeguyhirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
KAPCSOLAT
A Rovatból
hirdetés
Három hónap után tudta meg, hogy a párja pornózik: „Elvesztettem a férfiakba vetett hitemet”
Az egykori brit valóságshow-sztárt sokkolta, amikor kiderült a titok, de nem ez volt a legrosszabb, amit megtudott.

Link másolása

hirdetés

Becsapva érzi magát a brit valóságshow-szereplő, aki három hónap járás után tudta meg, hogy a párja a felnőttfilmiparban dolgozik.

AJ Bunker a brit Love Island című társkereső reality hetedik, tavaly sugárzott évadában tűnt fel, de csak hat napig tudott a villában maradni. Ennek ellenére ismertté vált, az Instagramon 111 ezren követik. Most azért tűnt fel újra a bulvármédiában, mert elárulta, hogy szakított a párjával. A szakítás oka, hogy kiderült: a férfi nem az, akinek mondta magát.

A 28 éves nő elmondta, már két éve szingli volt, amikor megismerkedett a férfival egy eseményen. Álomférfiként írta le, aki azt mondta neki, hogy modell, emellett pedig egy futballedzői cégnél dolgozik.

Három hónapig minden szép és jó volt. Egészen addig, amíg AJ rá nem jött, hogy a férfi nem modell, hanem pornószínész, ráadásul melegpornókban szerepel.

„Extrém pornó volt. Csak férfiak voltak benne, és egyértelműen felismertem őt is. Nagyon elkeseredtem, és nem gondoltam, hogy jöhet még ennél rosszabb is. Aztán kiderült azt is, hogy az egyik meleg barátját arra kérte, küldjön neki képeket. Ráadásul a barátaim mutattak egy képet egy ocsmány tangáról, ami a pulcsijában volt összegyömöszölve. Nem akartam elhinni, hogy más fehérneműjét hozta el és hagyta ott nálam. Azt mondta, azért hazudott arról, mivel foglalkozik, mert azt hitte, ha tudnék róla, akkor esélyt sem adok neki. Ez viszont egy olyan trauma volt nekem, hogy azonnal szakítottam vele”

– mesélte a Sunnak.

hirdetés

A korábbi realityszereplő azt mondta, úgy érzi, a férfiak kihasználják a műsorral szerzett ismertsége miatt, ezért nehezebben is megy neki a párkeresés. Elárulta, hogy amikor a show után randizott valakivel, akkor is kiderült, hogy a srác csak rajta keresztül akart bekerülni egy tévéműsorba.

„Elveszítettem a hitemet a férfiakban. A Love Island egyáltalán nem segített, mert ott sem találtam rá a szerelemre, és azóta sem volt tartós kapcsolatom. Már nehezen engedem közel magamhoz az embereket. Nehéz megbíznom bárkiben is, mert az az érzésem, hogy vagy ki akarnak használni, vagy csak azért vannak velem, hogy elmondhassák, lefeküdtek egy Love Island-lánnyal”

– panaszolta az OK! magazinnak.

A Love Islanddel kapcsolatban azt is elmondta, hogy szerinte nagyobb sikerrel járt volna, ha idősebb, érettebb férfiakkal van a villában, mert akiket ott megismert, azok szerinte nem voltak hozzá valók. Ennek ellenére nem bánta meg a szereplést, sőt bármikor kipróbálná magát újra.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
KAPCSOLAT
A Rovatból
hirdetés
Szakított a brit férfi az ukrán menekülttel, aki miatt tavasszal elhagyta a családját
Szombaton borult ki a bili, amikor erőszakba torkollt a férfi 30. születésnapi bulija.

Link másolása

hirdetés

Kiadta az útját Tony Garnett annak a 22 éves ukrán menekültnek, aki miatt májusban elhagyta feleségét és két közös lányukat, írja a Daily Mail. A férfi szerint idővel Szofija egyre erőszakosabb lett: a nő komoly alkoholproblémákkal küzd, ráadásul a napokban késsel esett neki a közösen bérelt ház falának.

A helyzet szombaton fajult el igazán, amikor a férfi 30. születésnapját ünnepelték. Az időnként agresszív dühkitöréseket produkáló Szofija felkapott egy kést, és két másik ukrán menekült jelenlétében többször a falba vágta. A férfi ekkor kihívta a rendőrséget, mivel komolyan aggódott a saját biztonságáért, röviddel később pedig szakítottak.

Garnett elmondása szerint mindent megtett a kapcsolatért, és azért, hogy az ukrán nő az országban maradhasson. Egy ponton túl azonban nem tolerálhatta tovább az egyre erőszakosabb Szofiját. A férfi most már úgy látja, hibát követett el, amikor négy és fél hónapja az ukrán nőt választotta családja helyett. Hiába volt fülig szerelmes Szofijába, a nőnek van egy olyan oldala, amit képtelenség elviselni.

Mindenesetre próbál segíteni a Kijevből származó exének új lakást találni. Közben felvette a kapcsolatot Szofija Ukrajnában élő anyukájával, hogy próbáljon segíteni a lányának.

hirdetés

A biztonsági őrként dolgozó férfi reméli, hogy a hatóságok nem toloncolják ki az országból a fiatal nőt, aki idővel megtalálja Angliában a számítását. A pár néhány hónapja még esküvőt és közös gyerekeket tervezett.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
KAPCSOLAT
A Rovatból
hirdetés
14 ezer kilométerrel odébb költözött, hogy férjhez menjen a nála 30 évvel fiatalabb maszájhoz
Sem a kilométerek, sem a korkülönbség nem szabott gátat a véletlen románcnak.

Link másolása

hirdetés

A Kaliforniából származó 60 éves Deborah Babu nem számított arra, hogy szerelmes lesz. Történetük 2017 októberében kezdődött, amikor 30 éves lányával, Royce-szal Tanzániába utazott, és találkozott leendő férjével, a szintén 30 éves Saitoty Babuval.

Az anya és lánya épp a tengerparton sétált, amikor szembe jött velük két maszáj, akik ajándéktárgyakat árultak. Az egyik árus Saitoty volt.

Bár Deborah nem vásárolt tőlük, de a fiú annyira szimpatikussá vált, hogy beszélgetni kezdtek és közös képet is készítettek. Saitoty megkérte Deborah-t, hogy küldje el neki a fényképet. Miután megkapta a képet és ezzel együtt Deborah telefonszámát, elkezdtek beszélgetni.

És ahogy mondani szokás, a többi már történelem. Azonnal barátokká váltak, Saitoty másnap el is kísérte Deboraht és lányát utazásuk következő célpontjáig.

Miután anya és lánya visszatért az Egyesült Államokba, Saitoty üzenetben megkérte Deborah kezét. Az anyának eleinte voltak aggodalmai a korkülönbség miatt, de gyerekei bíztatására ezt is elengedte.

„A gyerekeim és a családom azt mondták, ne törődjek a korkülönbséggel, mivel elég régóta voltam egyedül, és megérdemeltem, hogy boldog legyek."

– mondta a nő a LadBible-nek.

hirdetés

Fotó: NorthFoto/© Deborah Babu / SWNS

Deborah még abban az évben decemberben visszatért Tanzániába, Saitoty pedig térdre ereszkedett és hivatalosan is megkérhette szerelme kezét.

2018 júniusában egy hagyományos maszáj esküvőt tartottak, és még abban az évben júliusában amerikában is hivatalossá tették házasságukat.

„Soha nem gondoltam volna, hogy férjet találok, és hozzámenjek egy nálam sokkal fiatalabbhoz. De ő a legkedvesebb és leggondosabb ember."

– mondta a nyugalmazott rendőrtiszt a különleges kapcsolatról, akinek a maszáj neve Nashipai lett, és jelenleg Saitotyval és családjával Tanzániában él.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
KAPCSOLAT
11 ezer kilométert utazott Hawaiira első Tinder randija miatt az ír lány - Most már egy éves közös gyermekük
Clodagh sosem gondolta volna, hogy szerelmes lesz és családot alapít egy olyan férfival, aki a világ másik felén él.

Link másolása

hirdetés

A 22 éves Clodagh O'Sullivan nem gondolta volna, hogy társkeresőn találja meg a szerelmet, azonban nem is tévedhetett volna nagyobbat. Párjával, a 25 éves Brady Elliottal Tinderen hozta őket össze a sors, most pedig már egy közös gyerekük is van, az egyéves Jamie - írja a Sun.

Az ír lány már 5 hónapja volt szingli, amikor 2019-ben regisztrált Tinderre. Egy Brady nevű fiúval álltak párba, akit homályos képei miatt már törölni szeretett volna, azonban ekkor a fiú küldött neki egy memet az Office című sorozatból. Clodagh és Brady Instagramon folytatták a beszélgetést, ahol már hamar rájött a lány, hogy egy nagyon helyes és sármos amerikai sráccal beszélget.

„Az első randiról szőtt álmaim gyorsan szertefoszlottak, amikor Brady közölte velem, hogy csak Írországban nyaral, és valójában 7000 mérfölddel arrébb, Hawaiin él”

- emlékezett vissza a fiatal anyuka.

Brady a tengerészgyalogság orvosaként dolgozott, míg Clodagh a helyi kocsmában pultozott. A lány már kezdte elengedni a dolgot, hiszen a távolság miatt nehezen alakulhatott köztük bármi. Ekkor aztán megbeszéltek egy videóhívást, ahol Brady teljesen elvarázsolta őt és családjának is bemutatta. Clodagh is mesélt otthon édesapjának és nővérének a fiúról, akik támogatták őt. Nem sokkal később Clodagh a kis ír városból már a Hawaiira tartó gépen ült.

„Amikor novemberben felszálltam a repülőre, nagyon izgatott voltam, de aggódtam is, hogy a Bradyvel való kapcsolatom nem lesz ugyanolyan élőben. De minden aggodalmam elszállt abban a pillanatban, ahogy megpillantottam őt a repülőtéren. Adott nekem egy virágot, a hagyományos hawaii üdvözlésként, és mindketten azonnal éreztük a szikrát. Alig két nappal az első találkozás után hivatalosan is barát és barátnő lettünk, és egy héttel később kimondtuk: Szeretlek”

- mesélte Clodagh.

hirdetés

Két hetet töltöttek el együtt Hawaii-on, majd egyből szervezték a következő utazást. Karácsonykor Brady Írországba repült, ahol megismerte szerelme családját. A szerelem egyre erősebb lett köztük, így nem számított a 11 ezer kilométer távolság. Az egész 2020-as évük az utazásról szólt, majd eltervezték, hogy novembertől 3 hónapot Amerikában töltenek majd.

„De alig hat héttel a novemberi utazásunk után tudtam meg, hogy terhes vagyok. Tökéletes meglepetés volt, a barátaink és a családunk pedig nagyon örültek a hírnek”

- mondta az ír lány.

Clodagh, Brady és kisbabájuk, Jamie

Clodagh és Brady Írországba költöztek saját lakásukba, ahol Brady zenészként kezdett dolgozni egy pubban. Kisfiuk, Jamie 2021 júliusában látott napvilágot. Később Hawaiira terveznek költözni és már az esküvőre is gyűjtenek.

„Soha, egymillió év alatt sem gondoltam volna, hogy szerelmes leszek és családot alapítok egy olyan férfival, aki a világ másik felén él. Annyira örülök, hogy követtem a szívemet”

- tette hozzá Clodagh.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: