News here
hirdetés

HÍREK

Videón a luxusautókat szállító hajó, ami az óceán közepén gyulladt ki

Nagyjából négyezer autót, köztük Porschékat, Bentley-ket és Boxster Spydereket szállított.

Link másolása

hirdetés

A Felicity Ace nevű hajó február 10-én indult el Németországból, Emdenből, a célja pedig Rhode Island volt. A hatalmas – 200 méter hosszú és 60 ezer tonnás – hajónak szerdán kellett volna megérkeznie a célállomásra, azonban aznap reggel tűz ütött ki a csomagtérben.

A lángokban álló teherhajó csütörtökön az Atlanti-óceánon, az Azori-szigetek partjainál sodródott – a portugál hatóságok ekkor mentették ki a legénység 22 tagját. A bonyolult mentési akció alatt senki sem sérült meg – adta hírül a 444.hu. A lap információi szerint közel négyezer autó volt a fedélzeten.

Akció a Felicity Ace fedélzetén

 

Köztük volt mintegy 1100 Porsche, és 189 Bentley is. Matt Farah autórajongó, a The Smoking Tire szerkesztője a személyes történetét is megosztotta az esettel kapcsolatban. Augusztus óta várt a 2022-es metálbíborszínű Boxster Spyderére, melynek alapára kb. 123 ezer dollár lenne, de ő módosíttatta, hogy „minden idők legjobb sportautóját” kapja. Szerdán közölték vele a hírt, hogy az autója az óceán közepén sodródik, és valószínűleg lángokban áll.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
HÍREK
Ezeken a képeken látszott igazán, milyen sokan voltak a Kossuth téren
A szervezők szerint legalább 40 ezren vannak a téren, eddig a beszédek hangzottak el főként, a koncertek ezután jönnek.

Link másolása

hirdetés

Már a Margit hídon nagy tömeg volt a hídfoglaláskor, de az utóbbi években ritkán látott óriási tömeg gyűlt össze a Pedagógus Világnapon a Kossuth téren.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
HÍREK
A Rovatból
hirdetés
Így néz ki a tömeg a Parlamentből
Felülről nézve még nagyobbnak tűnik a tömeg, és még a környező utcákban is vannak.

Link másolása

hirdetés

Jámbor András képviselő fotózta le a tüntetőket a Kossuth téren, akik a szervezők szerint 40 ezren is lehettek.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
HÍREK
Olyan orosz tank bukkant fel a fronton, ami azt jelzi, hogy nagy a baj náluk
Nemzetközi exportra szánt tankot küldhetett az urkajnai frontra Oroszország, ami egy komoly problémára világíthat rá haderejükben.

Link másolása

hirdetés

Twitteren több fotón is felbukkant egy „V” jelzésekkel és háborús feliratokkal felfestett, orosz T-90Sz harckocsi. Ezt a típust Oroszország kimondottan nemzetközi exportra szánta, aminek vevője India lett volna - írja a portfolio.hu.

Persze az orosz telegramos források találtak a tank felbukkanása kapcsán magyarázatot: valójában India volt az, amely nem kérte a harckocsikat, amiknek a vásárlásukra megkötött szerződését fel is mondták.

A valóságban azonban akkor szoktak exportra szánt harci eszközöket bevetni, ha az adott haderő szorult helyzetbe kerül. Így tett Ukrajna is, már a háború első hetei során.

Az oroszok pedig nem állnak jól az elvesztett harckocsik számát illetően, ami a becslések szerint 1273-ra rúg.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
HÍREK
Élő adásban lökte le a dobogóról a HírTv tudósítóját egy tüntető, mások visszasegítették
A fiatal riporter ezt a pillanatot biztosan emlegetni fogja karrierjében.

Link másolása

hirdetés

A Parlament előtt szolidaritási koncertet rendeztek a pedagógusokért TANÍTANÉK x noÁr - Szolidaritási koncert a Pedagógusainkért! címmel, melyen a szervezők szerint legalább 40 ezren voltak.

Az este folyamán történt azért incidens is. A Hír TV tudósítója, Móna Márk a Parlament elől jelentkezett be, amikor élő adásban valaki lelökte őt a dobogóról. A fiatal riporter az eset során nem sérült meg, többen is felsegítették a földről. A lökésről és a felsegítésről itt tudod megnézni a videót:

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: