HÍREK
A Rovatból

Magyar Péter emeli a tétet: szerinte Schadl György Rogán Antal embere volt, és ezt bizonyítani is tudja

Minderről miniszterektől szerzett tudomást. Magyar azt ígérte: csütörtökön az ügyészségnek is megmutatja a bizonyítékokat.

Link másolása

Rogán Antal embere volt Schadl György, a végrehajtói kamara korrupcióval vádolt vezetője - írta Magyar Péter hétfő reggel a Facebook-odalán.

Szerinte a Schadl-Völner ügy nyomozati irataiban szereplő Tóni, Ádám és Barbara teljes neve: Rogán Antal, Nagy Ádám és Rogán Barbara.

A jogász azt is hozzátette, hogy

erről és további terhelő információkról miniszterektől szerzett tudomást, és bizonyítani is tudja.

„Csütörtökön meg is teszem a Központi Nyomozó Ügyészségen” - írta Magyar Péter.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


HÍREK
A Rovatból
Fideszes államtitkár és miniszter rokona a szentesi gyilkosság gyanúsítottja
Farkas Sándort testvére révén fűzik rokoni szálak a gyilkosság gyanúsítottjához. A fideszes képviselő nyilatkozott is a történtekről.

Link másolása

Farkas Sándor fideszes képviselő, agrárminisztériumi parlamenti államtitkár és Nagy István agrárminiszter helyettesének rokonát keresi a rendőrség a szentesi gyilkosság miatt – derül ki a csongrádi cs3.hu cikkéből. A lap megkereste Farkast, aki – mint idézik – azt nyilatkozta:

„Mivel a tragédia a József Attila utcához közel történt, még aznap este átadtuk a rendőrségnek a Fidesz iroda biztonsági kameráinak a felvételeit, amelyeken látszódik az utca egy része, remélem tudtuk segíteni a nyomozást. Habár testvérem révén rokoni szál fűz a feltételezett elkövetőhöz, nem tudok többet, mint a közvélemény. Bízom a rendőrség munkájában, hogy mielőbb megtalálják az elkövetőt és tettének megfelelő ítéletben részesítik! Osztozom az áldozat családjának a gyászában!”

Csütörtökön délután érkezett bejelentés a rendőrség ügyeletére arról, hogy egy holttestet találtak az egyik szentesi utcán. Az áldozat egy 52 éves nő, akit otthona előtt gyilkoltak meg. A megalapozott gyanú szerint egy 21 éves férfi követte el a gyilkosságot, akit jelenleg is keresnek:


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
HÍREK
A Rovatból
Magyar Péter teljesen kiakadt, hogy kijött a teljes rendőri jelentés a Varga Judittal való veszekedéséről: „90 %-a hazugság”
Szerinte ez még mindig az a hamisított jelentés, aminek a 90 %-a hazugság és amit bűncselekménnyel szivárogtattak ki. A jelentés valóban azon a napon készült, ami a dokumentumban is szerepel.

Link másolása

A Mandiner is leközölte a Magyar Péter és Varga Judit 2020. decemberi veszekedéséről szóló jelentést. Ez az a jelentés, ami megegyezik a HVG újságírójához, Dezső Andráshoz eljutott jelentéssel.

A jelentés valóban azon a napon készült, ami a dokumentumban is szerepel, ahogy azt is ellenőrizte, hogy Varga Judit valóban személyi védelem alatt állt azon a napon.

A jelentésre hétfő délután kommentben reagált Magyar.

Azt írta, hogy:

„igen, ez még mindig az a hamisított jelentés, aminek a 90 %-a hazugság és amit bűncselekménnyel szivárogtattak ki. De hát ez a propagandistáknál és bűnözőknél mit se számít, ugye Szalai Zoli? Mondjuk az igaz, hogy ő megütött és én őt soha. És az is, hogy a rendőr bűncselekményt követett el, amikor nem engedett a gyerekeimhez.?‍♂️”

És hogy ki az a Szalai Zoli? Itt minden bizonnyal az MCC igazgatójára, egyben a jelentést most közlő Mandiner lapigazgatójára utalt Magyar Péter.

A HVG újságírója a jelentés birtokában korábban megkereste Magyart, hogy reagáltassa annak tartalmára, és mielőtt bármilyen cikk született volna a témában.

Magyar viszont egy Facebook-posztban írt arról, hogy a lap munkatársa azzal kereste meg, hogy „a hatalom által készített és betárazott titkos rendőri jelentést kapott meg a rendőrségtől”.

A jelentés egyébként nem volt titkosítva, annak tartalmát pedig Dezső András a felek meghallgatásával próbálta ellenőrizni. Majd miután a HVG egy cikkben foglalta össze a jelentés tartalmát, Magyar azt írta, a rendőrségi jelentés hamis állításokat tartalmaz, szerinte bűncselekmény, hogy egyáltalán kiszivárgott.

(via Telex)

Link másolása
KÖVESS MINKET:


HÍREK
Cseh Katalin Facebook-posztja alatt őrjöngött, ezért felfüggesztették a nyíregyházi kórház szülész főorvosát
A Momentum EP-képviselője a közösségi oldalán, hogy a pártjuk az UEFA-hoz fordul, hogy megakadályozza a Gazprom Fradi-szponzorációját. Erre reagált a szülész-nőgyógyász elképesztő hozzászólásokkal.

Link másolása

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Kórház egyik szülész-nőgyógyászának, dr. Kornafeld Jánosnak nagyon nem tetszett Cseh Katalin momentumos EP-képviselő pénteki, Gazpromról szóló Facebook-posztja, ezért teljesen kikelt magából a bejegyzés alatti kommentek között - vette észre a Telex.

Cseh arról írt még a múlt héten, hogy a Momentum az UEFA-hoz fordul, hogy megakadályozzák a Gazprom Fradi-szponzorációját.

"Levélben szólítjuk fel az UEFA elnökét, hogy tegyen lépéseket Putyin újabb befolyásolási kísérletének megakadályozására! Eddig tartott: európai nyomásra az orosz kémbankból sikerült kilépnünk, Orbán Viktor most a Fradin keresztül engedné vissza Putyinékat."

- írta a Momentum EP-képviselője a közösségi oldalán, ahol több brutális kommentet is hagyott a nyíregyházi főorvos.

„Édesmama pedig tegyen lépéseket, hogy a vaginádon keresztül fordítson ki,s s úgy húzzon a s saját nyakadbaromarc'...ha már nem szopta le inkább édespapát...anno!”

- írta kommentben a szülész-nőgyógyász, majd egy másik hozzászólásban azt írta, hogy

„Tudtam volna szakszerüen használni a kedvenc játékodat,a botmixert is esetedben...akár 9 hónapos magzati korodban is…”

A kommenteken teljesen felháborodtak a kórház vezetői is.

„Etikai és morális kérdéseket is felvetnek az inkriminált kommentek, így intézményünk vezetése Etikai Bizottsághoz fordul, hogy tisztázza, milyen események állhatnak a bejegyzés mögött, beleértve azt az esetet is, hogy valaki visszaélhetett-e az említett orvos profiljával.A vizsgálat lezárultáig az érintett orvost felfüggesztettük”.

- írták válaszukban a Telexnek.

Cseh Katalin pedig azt mondta a lapnak, hogy szerinte az orvosi szakmának elvileg az emberség és a jó szándék lenne az alappillére. „Ebben a kommentben nem túl sok ilyet tudtam felfedezni, de hát ez van. Ez az ő lelkiismeretének a kérdése”

– válaszolta a lapnak Cseh Katalin.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


HÍREK
A Rovatból
Kirúgta a nyíregyházi kórház azt a szülész főorvost, aki brutális kommenteket írt Cseh Katalin posztjához
A kórház soron kívüli vizsgálatot folytatott le az említett üggyel összefüggésben. Azonnali hatállyal megszüntette az érintett orvos egészségügyi szolgálati jogviszonyát.

Link másolása

A nyíregyházi kórház kirúgta azt a szülész főorvost, aki trágár kommenteket írt Cseh Katalin egyik Facebook-posztjához.

A csoportvezető főorvos a következőket írta a poszthoz, amiben a Momentum EP-képviselője bejelentette, hogy az UEFA-hoz fordulnak, hogy megakadályozzák a Gazprom Fradi-szponzorációját:

"Édesmama pedig tegyen lépéseket, hogy a vaginádon keresztül fordítson ki,s s úgy húzzon a s saját nyakadbaromarc'...ha már nem szopta le inkább édespapát...anno!"

Egy másik kommentben pedig ezt írta:

"Tudtam volna szakszerüen használni a kedvenc játékodat,a botmixert is esetedben...akár 9 hónapos magzati korodban is…"

A Telex megkereste a kórházat, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Oktatókórház vezetése ezt a választ küldte a lapnak:

„Tájékoztatjuk, hogy a mai napon a munkáltató soron kívüli vizsgálatot folytatott le az említett üggyel összefüggésben és azonnali hatállyal megszüntette az érintett orvos egészségügyi szolgálati jogviszonyát”

Cseh Katalin szomorúnak nevezte a történteket.

Az EP-képviselő szerint az orvosi szakmának elvileg az emberség és a jó szándék lenne az alappillére.

„Ebben a kommentben nem túl sok ilyet tudtam felfedezni, de hát ez van. Ez az ő lelkiismeretének a kérdése”

– tette hozzá Cseh Katalin.


Link másolása
KÖVESS MINKET: