HÍREK
A Rovatból

Magyar Péter máris reagált az Orbán-interjúra, hasonló megszólalási lehetőséget követel Papp Dánieltől

Orbán Viktorral az M1 készített interjút egy nappal a választások után. A TISZA Párt alelnöke szerint neki is hasonló terjedelemben kell megszólalási lehetőséget biztosítani.


Magyar Péter szinte azonnal reagált is Orbán Viktor interjújára, amit a kormányfő hétfő este adott az M1-nek. A miniszterelnök az interjúban a TISZA Párt feltűnéséről is kérdezték, amire azt mondta, hogy ez „bonyolította az életüket.

Magyar Péter hétfő este ezzel kapcsolatban a Facebookon azt írta:

„A közmédia az imént készített hosszú interjút a választás kapcsán a miniszterelnökkel.

Követelem, hogy mint a legnagyobb ellenzéki párt vezetőjének, hasonló terjedelemben és idősávban biztosítson megszólalási lehetőséget a köztelevízió.

Tisztelt Papp Dániel Vezérigazgató Úr, A hazugságok, a sunnyogás és a hírhamisítás ideje lejárt. A TISZA Párt tegnap csak az európai parlamenti választáson, több, mint 1.340.000 szavazatot kapott. Követeljük a magyar emberek nevében is, hogy adjanak megszólalási lehetőséget a legnagyobb ellenzéki pártnak!”

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


HÍREK
A Rovatból
Újabb videó került elő Magyar Péter péntek hajnali botrányos bulijáról
A Tisza Párt alelnöke a táncparketten lazulva, biztonsági őrök szorításában és egy villamosmegállóban is látható az összevágott felvételen.


Magyar Péter ötkertes balhéjáról tett közzé egy összevágott videót az Index, amely szemtanúkat is megszólaltatott a péntek hajnali dulakodásról.

Ahogyan beszámoltunk róla, Magyart péntek hajnali 5 óra körül biztonsági őrök vezették ki az Ötkert nevű szórakozóhelyről, miután dulakodásba keveredett. A Tisza Párt alelnöke szerint csapdába csalták és egy „fizetett provokátor” tette tönkre az estéjét.

Az esetről az Index közzétett egy összevágott videót, amelyen először a táncparketten bulizó Magyar látható, majd az, ahogyan biztonsági őrök a nyakánál fogva kivezetik a szórakozóhelyről, végül a felvételen a tiszás politikus egy villamosmegállóban látható rövid ideig.

Az Indexnek egy szemtanú azt mondta, a balhé azzal kezdődött, hogy Magyar a tánctér szélén összeszólalkozott egy másik férfival, aki a vita során megragadta a politikus nyakát, majd dulakodni kezdtek. A biztonsági őrök szétválasztották őket, de Magyar továbbra is indulatos maradt, ezért az őrök kivezették a szórakozóhelyről.

Egy másik szemtanú szerint a Tisza Párt alelnöke az Ötkert előtt sem higgadt le, ott is indulatosan kiabált. A szemtanú úgy látta, Magyar erősen ittas állapotban volt.

Az Index információi szerint a dulakodás oka az volt, hogy Magyar elvette és eldobta az egyik őt videózó vendég telefonját, aki emiatt később feljelentést tett.

Az incidensről a Tisza Párt alelnöke azt írta a Facebook-oldalán, hogy egy fizetett provokátor szándékosan csalta csapdába. Azt állította, a férfi kamerázta, trágárságokat kiabált neki, és mindent megtett azért, hogy konfliktust szítson. Magyar szerint a férfi provokációja miatt alakult ki a dulakodás.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

HÍREK
A Rovatból
Elindult a 29. Pride
A felvonulás délután 3 órakor indult a Podmaniczky utcából, innen a menet a Bajcsy-Zsilinszky út – Andrássy út útvonalon halad, majd a Vajdahunyad vára előtti zöldterületre érkezik meg szombat délután.
Fotók: Nagy Bogi - szmo.hu
2024. június 22.Június 22-én, szombaton 29. alkalommal rendezték meg a Budapest Pride felvonulást.

A felvonulás délután 3 órakor indult a Podmaniczky utcából, innen a menet a Bajcsy-Zsilinszky út – Andrássy út útvonalon halad, majd a Vajdahunyad vára előtti zöldterületre érkezik meg szombat délután.

Az idei Pride házigazdája Karafiáth Orsolya, író, költő.

Fotóink a menetről.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


HÍREK
A Rovatból
Lezuhant egy színész a magasból előadás közben a Vígszínházban
Jegercsik Csaba súlyosan megsérült a Vámpírok bálja pénteki előadásán, miután a musical második felvonásának elején leesett egy 3-5 méter magas díszletelemről.


Baleset történt a Vígszínházban a Vámpírok bálja pénteki előadásán: a külsős produkció által színre vitt musical második felvonásának elején a Professzort alakító Jegercsik Csaba leesett egy 3-5 méter magas díszletelemről – írja a Telex.

A baleset után az előadást félbeszakították, de a társulat döntése nyomán később folytatták, Jegercsik szerepét helyettesítették. A Vámpírok bálját a PS Produkció vitte színre a Vígszínházban, a Blikkhez eljuttatott közleményük szerint a színpadon történt baleset körülményeit és okát vizsgálják, a rendőrség felvette a jegyzőkönyvet.

„Jegercsik Csaba színművészt, aki több mint 300 alkalommal játszotta a szerepet, kórházba szállították, megfelelő orvosi ellátást kap. Az előadást a Vámpírok bálja társulatának döntése alapján megtartottuk” – írták a közleményben.

A hétvégén a tervek szerint még négyszer adják elő a Vámpírok bálját a Vígszínházban.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


HÍREK
A Rovatból
A rendőrségnek kellett lecsillapítani a Liszt Ferenc repülőtéren dühöngő tömeget, akik majdnem egy napot vártak arra, hogy felszálljon a gépük
Eredetileg pénteken délelőtt 11:35-kor indult volna el a Sun Express Antalyába tartó járata, ám erre végül csak 19 órával később, szombat reggel került sor.


A dühöngő tömeg miatt a rendőrség is kivonult a Liszt Ferenc repülőtérre, miután péntek délelőtt a Sun Express Antalyába tartó járata technikai okok miatt nem indult el, és az utasok szerint hosszú órákon át étlen, szomjan váratták őket a tranzitzónában – írja az utazomajom.hu.

Eredetileg pénteken délelőtt 11:35-kor kellett volna felszállnia a Sun Express Antalyába tartó járatának, de erre nem került sor, majd az indulás időpontját folyamatosan eltolták műszaki hibára hivatkozva.

Először 12:00-ra módosították az indulást, aztán 16:00-ra, 17 óra körül pedig azt közölték az utasokkal, hogy semmi biztosat nem tudnak mondani.

Órák óta tartó várakozás után az utasok 19:30-kor kaptak egy vouchert, és kiengedték őket a food courtba étkezni. Végül az Antalyába tartó járat szombat reggel 6 órakor, 19 órás késés után szállt fel.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk