HÍREK
A Rovatból

Bayer Zsolt: Örüljön a Törley, a Puzsér, a Bedő meg az Orosz, hogy nem lettek pofán vágva

A lovagkereszttel rendelkező újságíró szerint azonban ha megtörténne, akkor utána „ne picsogjanak a következményeken, hanem kussoljanak”.

Link másolása

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Bede Zsolt jobboldali troll letépte a momentumos Bedő Dávid kokárdáját és le is köpte a képviselőt a nemzeti ünnepen. Erre a kormánypárti újságírók Jobboldali Sajtóklub elnevezésű rendezvényén került sor nem sokkal a miniszterelnök ünnepi beszéde után, március 15-én, pénteken.

Korábban az ünnepségen Törley Katalint, a Tanítanék Mozgalom alapítóját és Puzsér Róbert publicistát, a Sétáló Budapest aktivistáját is vegzálták Orbán Viktor hívei.

A Jobboldali Sajtóklub egyik résztvevője, a Magyar Érdemrend lovagkeresztje elismeréssel kitüntetett Bayer Zsolt most blogján üzent az ellenzéki akciózóknak. A Fidesz-tag Bayer azt írja Bedő Dávidról és párttársáról, Orosz Annáról:

„A két »szabadságharcos« bejött a helyre, megállt sunyin a falnál, bújkált, ott ácsingóztak már vagy húsz perce, miközben úgy ötször mentem el mellettük, kérdezhettek volna, a hülye, becstelen pólójukat is odaadhatták volna, de nem tették. Aztán [Bede] Zsolt észrevette őket, és kitört a balhé. S még egy apróság: mi, a nap fellépői azt mondtuk, maradjanak, ha akarnak, és megkérdeztük a közönséget, az ott lévő kb. kétszáz embert, hogy szerintünk maradjanak, ők mit gondolnak. Mire a tömeg elkezdte skandálni, hogy »takarodjatok, takarodjatok!«”

A publicista szerint a tömeg igénye jogos volt: „De ami a lényeg: mégis, mire számítanak ezek az ócska gazemberek? Odamennek a másik oldal tömegrendezvényeire provokálni, és majd az »istenadta nép« pogácsával és ásványvízzel fogja kínálni őket?

És miért is mennek oda? Csak azért, hogy ez legyen. Nem az általuk gyűlölt politikust fogják zavarni, hiszen az észre sem veszi őket, a közelébe sem jutnak. Kizárólag a politikai oldal másik oldalán álló polgártársaikat fogják zavarni és idegesíteni. S hogy lekurvázták őket, meg lökdösték? Kérdezem ezredszer, mégis, mire számítottak? Puszira és mosolyokra? Vagy kérdezhetem úgy is, vajon mi történne, ha valamelyikünk odamenne egy hardcore Gyurcsány-bulira egy »Gyurcsány takarodj!« táblával, na akkor vajon mi történne? Ja, tudjuk. A Gulyás Márton egyszer megpróbálta. Meg is verték...”

Nem lenne persze Bayer Zsolt-bejegyzés, ha nem lenne benne egy jó kis – utólagos – fenyegetés:

„Szóval, örüljön a Törley, a Puzsér, a Bedő meg az Orosz, hogy nem lettek pofán vágva. És ne szemétkedjenek legközelebb, ne húzogassák az oroszlán bajszát - vagy ha mégis, akkor utána ne picsogjanak a következményeken, hanem kussoljanak. Világos?”

– zárja saját sorait a „lelki Békemenet” szervezője.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


HÍREK
A Rovatból
Magyar Péter: A holnapi napon feljelentem Orbán Viktor miniszterelnököt
Szerinte a TISZA Párt és a mögötte álló szavazók mind békepártiak. Se háborút nem akarnak, se fegyverszállítást. Aki ezzel ellentétes állítást fogalmaz meg, annak bíróság előtt kell felelnie a szavaiért.

Link másolása

A TISZA Párt politikusa folytatta az országjárását: szombaton többek között Szentendrén járt, ahol bejelentette, hogy nemsokára egy fajsúlyos poszttal jelentkezik majd a Facebook-oldalán.

Ez meg is történt, szombat este egy olyan bejegyzést tett közzé, amiben bejelentette, hogy feljelenti Orbán Viktort.

"A holnapi napon feljelentem Orbán Viktor miniszterelnököt, a Fidesz elnökét aljas indokból, nagy nyilvánosság előtt elkövetett, jelentős érdeksérelmet okozó rágalmazásért"

- kezdte sorait Magyar Péter, majd leírta, hogy a miniszterelnök, a pártja és a propagandistái hetek óta azzal kampányolnak, hogy az ellenzéki politikusok háborúpártiak, most már óriásplakátokon és videó hirdetésekben is ezt terjesztik.

"Elég volt! A TISZA Párt és a mögötte álló szavazók mind békepártiak. Se háborút nem akarnak, se fegyverszállítást. Aki ezzel ellentétes állítást fogalmaz meg, annak bíróság előtt kell felelnie a szavaiért."

- tette hozzá a politikus.

"Miniszterelnök Úr, ne legyen gyáva, ne bújjon a mentelmi joga mögé!"

- áll Magyar Péter bejegyzésében.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
HÍREK
A Rovatból
Orbán Ráhel 13 milliós Cartier órát és Dior szoknyát viselt Dubajban – állítja Hadházy Ákos
A luxus divat- és babaiparban tevékenykedő Orbán Ráhel, aki egyben Tiborcz István felesége is, néhány képet tett közzé a nemrég újra nyilvánossá tett Instagram-profilján. Hadházy szerint Orbán egy Cartier órát viselt, amit gyémántberakással is gyártanak.
Fotó: YouTube - szmo.hu
2024. május 18.


Link másolása

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő szerint Orbán Ráhel, a miniszterelnök legidősebb lánya, egy 13 millió forintos Cartier órát és egy Dior szoknyát viselt a dubaji turisztikai kiállítás vacsoráján. Ezt a politikus szombaton osztotta meg Facebook-oldalán.

A luxus divat- és babaiparban tevékenykedő Orbán Ráhel, aki egyben Tiborcz István felesége is, néhány képet tett közzé a nemrég újra nyilvánossá tett Instagram-profilján. Hadházy szerint az eseményen Orbán egy Cartier órát viselt, amit gyémántberakással is gyártanak.

Az országgyűlési képviselő korábban posztolt Ráhel öltözetéről, pontosabban a szoknyájáról is, amit ugyanerre az eseményre vett fel. A posztban azt írta:

„A szoknya is különleges darab, a Dior Dioriveire Toile de Jouy kollekció úgynevezett »fluorescent blue« darabja. Egy ilyen darab 2750-3400 euró lehetett (1 060 000 – 1 315 000 forint).”

Orbán Ráhel öltözéke tehát nem mindennapi volt a dubaji eseményen, és a független képviselő szerint az összegyűjtött információk alapján jelentős értéket képviseltek a viselt darabok.

(via rtl.hu)


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

HÍREK
A Rovatból
Magyar Péter EP-képviselőjelöltjeit rejtegetik a nyilvánosság elől, senkinek nem nyilatkoznak
A közvélemény-kutatások szerint akár négy-öt képviselőt is küldhet az EP-be a Tisza Párt, azt azonban nem tudni, hogy milyen elképzeléseik vannak a párt jelöltjeinek az Európai Unióról, Magyarország jövőjéről vagy egyáltalán a politikáról. Interjút ugyanis nem adtak eddig.

Link másolása

Magyar Péter pártja, a Tisza Párt nyilvános pályázaton választotta ki a képviselőjelöltjeit, de a kiválasztott emberekről gyakorlatilag semmit nem lehet tudni, és pár héttel a június 9-ei választás előtt még senkinek nem adtak interjút.

A közvélemény-kutatások szerint akár négy-öt képviselőt is küldhet az EP-be a Tisza Párt, azt azonban nem tudni, hogy mégis milyen elképzeléseik vannak a párt jelöltjeinek az Európai Unióról, Magyarország jövőjéről vagy egyáltalán a politikáról.

A Telex megpróbált interjút készíteni a Tisza Párt legismertebb képviselőjelöltjével, Kulja András sebésszel, egészségügyi kommunikációs szakértővel, de többszöri próbálkozás után sem sikerült ezt megvalósítani.

A lap hétfőn interjút kért Dávid Dórától, aki a Tisza Párt EP-listájának második helyén szerepel, de ő sem válaszolt többszöri megkeresésre sem.

A Telex emlékeztet rá, hogy a képviselőjelöltek közül egyedül Tarr Zoltán református lelkész adott több interjút az elmúlt időszakban. Ő arról lett ismert áprilisban, hogy kirúgták a Nemzetgazdasági Minisztérium egyik háttérintézményéből, miután felszólalt Magyar Péter április 6-i tüntetésén a Kossuth téren. Tarr a Tisza Párt EP-listájának harmadik helyén szerepel.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

HÍREK
A Rovatból
Brutális áradások a Saar-vidéken: a gát átszakadt, Ottweiler óvárosa víz alatt
Az árvízveszély miatt a Trier-Saarburg körzetben elővigyázatosságból 220 embert evakuáltak. Saarbrücken egyes részein áramkimaradások is voltak.

Link másolása

Heves esőzések okoztak komoly áradásokat délnyugat-Németországban, a Saar-vidéken. Az elmúlt 24 órában négyzetméterenként 100 liter csapadék hullott a térségben, ami miatt a folyók vízszintje gyorsan emelkedni kezdett, különösen Neunkirchen, Saarpfalz és Saarbrücken környékén.

Ottweiler óvárosát teljesen elárasztotta a víz egy átszakadt gát miatt. Az árvízveszély miatt a Trier-Saarburg körzetben elővigyázatosságból 220 embert evakuáltak, és Saarbrücken egyes részein áramkimaradások is voltak.

Olaf Scholz német kancellár szombaton a térségbe látogatott, és az ország szolidaritásáról biztosította a katasztrófa sújtotta vidék lakosságát. Scholz hangsúlyozta, hogy a mostani áradásokból is le kell vonni a tanulságokat, hogy milyen elővigyázatossági lépéseket kell tenni a jövőben.

Anke Rehlinger tartományi miniszterelnök anyagi támogatást ígért azoknak, akiket nehéz helyzetbe hozott a természeti katasztrófa.

A német belügyminisztérium tájékoztatása szerint az esőzések és áradások ellenére senki sem sérült meg. A német meteorológiai szolgálat figyelmeztetése szerint a heves esőzések szombat estig folytatódnak, különösen a Rajnától nyugatra eső területeken, de az előrejelzések szerint ezután az eső fokozatosan alábbhagy.

(MTI)

Link másolása
KÖVESS MINKET: