HÍREK
A Rovatból

Az LG tévéken már elérhető az RTL streamingszolgáltatásának applikációja

Az alkalmazást a 2018-ban vagy azután gyártott modelleken lehet használni.

Link másolása

Mint arról mi is írtunk, november közepén elindult az RTL streamingszolgáltatása. 1990 forintba kerül egy havi előfizetés, de egy hónapig ingyenesen lehet kipróbálni. Az RTL+ reklámok nélkül, kifejezetten a platformra gyártott helyi tartalmakat kínál az előfizetőknek itthon. A felhasználókat a szolgáltatás keretében több mint 5000 órányi műsorkínálat — többek közt exkluzív tartalmak, realityk, dokumentumfilmek — várja.

Az RTL+ applikációja elsőként hivatalosan az LG televíziókon válik elérhetővé nagyképernyőn. A webOS platformot futtató LG televíziók segítségével a nézők még jobb élményben részesülhetnek kedvenc tartalmaik megtekintése közben.

Az alkalmazás a webOS 4.0 operációs rendszert futtató — 2018 vagy azután gyártott — modelleken lesz elérhető. Az applikáció a letöltést követően közvetlenül elindítható az LG Home Launcherben, ahol az előfizetés típusának kiválasztása után máris megtekinthetők a videótartalmak.

Az RTL+ alkalmazás már elérhető a kompatibilis LG televíziókon.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


HÍREK
A Rovatból
Hatalmas tömeg várta Magyar Pétert Rákosmentén, órák alatt összegyűjtötték a szükséges aláírásokat
Magyar úgy tervezte, hogy beszélget pár megjelenttel, de őt is meglepte, milyen sokan várták a XVII. kerületben.
Karkó Ádám - szmo.hu
2024. május 04.


Link másolása

Lapunk is beszámolt róla, hogy Magyar Péter pártja a fővárosban is indít polgármesterjelölteket. A XVII. kerületben Dálnoki Áron indul a Tisza Párt színeiben. A párt szombaton aláírásgyűjtésbe fogott Rákosmentén, ahol néhány órán belül összegyűlt a jelöléshez szükséges aláírás.

Magyar Péter Facebook-posztjában írt a hírről:

Rákosmentén jártam. Úgy terveztem, hogy beszélgetek a pár megjelent emberrel, akik aláírásukkal támogatják Dalnoki Áront, a TISZA Párt polgármester-jelöltjét. Több, mint félezren vártak, a szükséges 300 aláírásnak pedig a többszöröse gyűlt össze néhány óra alatt. Köszönjük!


Link másolása
KÖVESS MINKET:

HÍREK
A Rovatból
A Híradóban kampányoltak a Fidesznek, a Nemzeti Választási Bizottság szerint törvényt sértett a köztévé
A NVB szerint nem jogszerű a híradós tudósításban a kamerába mondani, hogy „Június 9-én csak a béke, csak a Fidesz!”.

Link másolása

A Nemzeti Választási Bizottság (NVB) egyhangú döntéssel részben helyt adott a Momentum kifogásának, akik a azt sérelmezték, hogy a Fidesz politikai kampányreklámjai helyet kaptak a csatorna Híradójában.

Az NVB megállapította, hogy a Duna Médiaszolgáltató Zrt.

az április 27-én és 28-án az M1-en 19 óra 30 perckor kezdődő Híradóban jogosulatlanul tett közzé a Fidesz politikai reklámjának minősülő médiatartalmat.

Ezzel megsértette a választási eljárásból fakadó kötelezettségét, miszerint csak egyenlő feltételek mellett közölheti a jelölőszervezetek hirdetéseit. Az NVB eltiltotta a közmédiát a további jogsértéstől, a határozatot pedig közzé kell tennie a Híradóban is.

Az ellenzéki párt kifogása arra vonatkozott, hogy Vitályos Eszter kormányszóvívő a Fidesz kampányának állásáról szóló beszámolója végén a kamerába nézve azt mondta: „Június 9-én csak a béke, csak a Fidesz!”.

Menczer Tamás, a kormánypárt kommunikációs igazgatója pedig szintén „a kamerába nézve tartott beszédet a hírműsorban”, és úgy fogalmazott: „A tét óriási: háború vagy béke. Védjük meg Magyarország békéjét és biztonságát. Június 9-én csak a béke, csak a Fidesz!”. Mindeközben a párt logója is jól látható volt a beszámolók alatt.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

HÍREK
A Rovatból
Jakab Péternek nem jött össze: a Nép Pártján nem vehet részt az EP-választáson
20 ezer aláírás kellett az induláshoz. Ők 300-al többet adtak le, de 400-at érvénytelenített az NVI.

Link másolása

[sz]Karkó Ádám, kép: Jakab Péter/Facebook[sz]

Szombat délután Facebook-posztjában jelentette be Jakab Péter, hogy a Nép Pártján nem vehet részt a június 9-i európai parlamenti választáson.

„20.300 ajánlást gyűjtöttünk, ebből az NVI érvénytelenített 400-at. Maradt 19.900. Ez azt jelenti, hogy a Nép Pártján nem vehet részt az EP-választáson június 9-én”

– írta a politikus.

Szombat délutánra a bejelentett listákból 4 volt nyilvántartásba véve: a Fidesz-KDNP, a Mi Hazánk, a Megoldás Mozgalom és a Tisza párt listái, melyek közül előbbi kettő jogerősen is nyilvántartásba került.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

HÍREK
A Rovatból
Durvul a kampány: fideszes plakátokat gyújtottak fel az I. kerületben – kiakadt a polgármester-jelölt
Böröcz László szerint a baloldali aktivisták életveszélyes helyzetet is okoztak a rongálással. Felszólította a kerület polgármesterét, hogy állítsa le a gyűlöletkampányt.

Link másolása

Gázüzemű lámpákra akasztott plakátokat gyújtottak fel a főváros I. kerületében – számolt be a Blikk.

A Fidesz kerületi polgármester-jelöltje, Böröcz László a Facebookon számolt be róla, hogy több választási plakátját felgyújtották. Azt is tudni véli, hogy az elkövetők „baloldali aktivisták” voltak.

„Eddig, és ne tovább! Életveszélyt okoztak azok a baloldali aktivisták, akik felgyújtották a gázüzemelésű kandelábereken lévő plakátjainkat. Ez már nem játék”

– írta a kormánypárti politikus a közösségi oldalán. „Felszólítjuk V. Naszályi Mártát, hogy tegyen rendet az aktivistái között, állítsa le a gyűlöletkampányt!” – tette hozzá Böröcz, aki egy videót is közzétett a súlyosan megrongált plakátokról és az intézkedő rendőrökről.


Link másolása
KÖVESS MINKET: