KÉK HÍREK
A Rovatból

A nagymamával bulizott az anya, miközben a kisfia holttestét kereste az FBI

Az amerikai anya az elsőszámú gyanúsított a másfél éves gyerek eltűnése kapcsán, letartóztatását már tüntetők is követelik a háza előtt.

Link másolása

Október 5-én jelentették be az amerikai Georgia állambeli Chatham megyében a másfél éves Quinton Simon eltűnését. A rendőrség végül múlt héten közölte, hogy a gyerek nagy valószínűséggel halott.

A kisfiú eltűnését az anya jelentette be, aki azt mondta a rendőröknek, hogy az apja vitte el a gyereküket. Ez azonban nem volt igaz. A rendőrség és az FBI szerint bizonyítékuk van arra, hogy a kisfiú holttestét kukába tették, amit aztán a kukásautó a szeméttelepre vitt - írja a Daily Beast.

A nyomozók a hatalmas szeméttelepet kedden kezdték átvizsgálni, amiről a rendőrfőnök azt mondta, hetekbe is telhet mire a végére érnek. Jelenleg senkit sem tartóztattak le a gyerek eltűnése kapcsán, de jó nyomon vannak.

Miközben a hatóságok átfésülték a telepet, többen látták, hogy Quinton anyja és nagyanyja egy bárban szórakozik önfeledten. A pincérek elmondása szerint Leilani Simon (az anya) és Billie Jo Howell (a nagymama) feleseket ittak, nevettek és sokáig hangoskodtak. Az egyik pincérfiú számát is megpróbálták megszerezni.

Az anya az első számú gyanúsított a kisfiú eltűnésének ügyében, akinek letartóztatását napok óta követelik a háza előtt tüntetők. A rendőrség közleménye szerint a nő szökésétől nem tartanak.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


KÉK HÍREK
A Rovatból
Megtalálták a verőcei hajóbaleset hatodik áldozatát
A tragikus baleset május 18-án éjjel Verőcénél történt. Egy szállodahajónak ütközött egy motorcsónak, ami azonnal elsüllyedt. A motorcsónakon lévő nyolc ember közül eddig hat embert találtak meg.

Link másolása

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a közösségi oldalán közölte vasárnap este, hogy megtalálták a verőcei hajóbaleset újabb áldozatát. A férfi 30 éves volt.

- áll a posztban.

Ő a hajóbaleset hatodik halálos áldozata, egy 19 éves nőt továbbra is eltűntként tartanak nyilván.

A szállodahajó kapitányát segítségnyújtás elmulasztásával gyanúsítják. A kapitányt kihallgatták, őrizetbe vették, néhány napja pedig bűnügyi felügyelet alá helyezték.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

KÉK HÍREK
A Rovatból
Rolleres tragédia Szabolcsban: meghalt egy férfi a végzetes balesetben
Egy kátyú okozta a végzetes balesetet. A mentőszolgálat munkatársai súlyos-életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba, de az életét már nem tudták megmenteni.

Link másolása

Vasárnap délelőtt felborult egy rolleres Nyírtelken. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett, de a szakemberek hiába küzdöttek érte, a rolleres életét már nem lehetett megmenteni – írta meg a szon.hu.

Az Országos Mentőszolgálat a lap megkeresésére azt írta, a helyszínre mentőegységet és egy mentőhelikoptert is riasztottak.

Egy középkorú férfi sérült meg a balesetben, a megyei lap információi szerint a balesetet egy kátyú okozta.

A mentőszolgálat munkatársai súlyos-életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba, de az életét már nem sikerült megmenteni.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


KÉK HÍREK
A Rovatból
Tizenketten sérültek meg a Qatar Airways járatán, miután légörvénybe került a repülőgép
Hat utas és a személyzet hat tagja sérült meg egy turbulencia következtében. A repülőgép Törökország fölött került légörvénybe.

Link másolása

Tizenkét ember megsérült, miután a Qatar Airways Dohából Dublinba tartó járata vasárnap turbulenciába került – írta meg a CNN.

A járat magyar idő szerint nem sokkal 14 óra előtt szállt le Dublinban, ahol rendőrök, tűzoltók és mentők várták az utasokat.

A dublini repülőtér közleményében azt írta, a turbulencia során 6 utas és a személyzet 6 tagja könnyebb sérülést szenvedtek. A Qatar Airways QR107-es járata Törökország fölött repülve került légörvénybe.

A szerencsétlenség előtt néhány nappal történt az a baleset, amelyben 104 utas megsérült, egy szívbeteg férfi pedig meghalt a Singapore Airlines egyik járatán, amikor súlyos légörvénybe keveredett a repülő. Erről korábban itt írtunk.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


KÉK HÍREK
Három embert megkéselt egy 27 éves férfi a lyoni metróban
A gyanúsított egy 27 éves, köztörvényes bűncselekmények miatt ismert férfi. Az első jelentések szerint valószínűleg sem vallási, sem politikai indíttatása nem volt a támadásnak.

Link másolása

Három ember megsérült egy késes támadásban vasárnap Lyonban, a Place Jean Jaurès metróállomásnál – jelentette a Reuters a helyi hatóságokra hivatkozva. A gyanúsítottat már letartóztatták.

„Gondolatban a sérültekkel vagyunk”

– írta Mohamed Chihi, biztonságért felelős alpolgármester az X-en.

Az ActuLyon hírportál szerint a gyanúsított egy 27 éves, köztörvényes bűncselekmények miatt ismert férfi, és valószínűleg sem vallási, sem politikai indíttatása nem volt a támadásnak.

Az AFP értesülései alapján a három áldozat nincs életveszélyben. Ketten közülük a hasukon, egy pedig a karján sérült meg. Az ügyészség gyilkossági kísérlet miatt nyomoz.

(via Telex)

Link másolása
KÖVESS MINKET: