News here
hirdetés

FELFEDEZŐ

Vőlegénye exétől kérte kölcsön az esküvői ruhát egy nő, a netezők felháborodtak

A menyasszony családja és barátai is s.ggfejnek nevezték, mert nem adta kölcsön a ruhát.
Fotó: StockSnap/Pixabay (illusztráció) - szmo.hu
2021. december 27.


Link másolása

hirdetés

Az angol hagyomány szerint fontos, hogy a menyasszony egy kölcsönvett ruhadarabot is magára öltsön az esküvőn. Ez mégsem magyarázza, hogy egy nő nem mástól, mint a vőlegénye exfeleségétől kérte el az esküvői ruháját - írja az Indy100.

Az egykori pár ötéves kisfiuk miatt még a szakításuk után három évvel is jó kapcsolatot ápol. Az exfeleség az új barátnővel is jóban van, mégis megrökönyödött a kérésén, a problémát pedig a Redditen tette közzé.

“A múltkor együtt kávéztunk, és G felhozta, hogy nem sokára összeházasodnak. Mondtam, hogy ennek természetesen nagyon örülök” - kezdte az ex a beszámolót.

A beszélgetés azonban hamar kínossá vált, amikor a menyasszony megérdeklődte, kölcsönkérhetné-e a ruhát.

“Megdöbbentett, hogy egyáltalán megkérdezte. Rávágtam, hogy hízelgő a kérés, de nem szeretném” - írta. A barátnő azonban továbbra sem állt le: ezek után faggatni kezdte az exet, miért is ne viselhetné az ő ruháját?

hirdetés

“Elmagyaráztam neki, hogy számomra nem kellemes, ha az én ruhámban megy hozzá az én volt férjemhez, de G csak tovább jelenetezett” - folytatta. És ha ez nem lett volna elég, a nőt a menyasszony családja és barátai is hívogatni kezdték, s.ggfejnek nevezve őt azért, mert nem adta kölcsön a ruhát.

A netezők azonban az ex pártját fogták, és egyenesen “bizarrnak” nevezték a kérést.

“Ez őrület. G nem normális, csak drámázik. Óvakodni kéne tőle” - vélte egy kommentelő, akivel egy másik is egyetértett:

“Mi az istenért akarná az új nő, hogy az új férje az exfeleségére gondoljon az esküvőjükön? Márpedig pontosan ez fog történni, ha másodjára látja ezt a ruhát az oltárnál."


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
FELFEDEZŐ
Cicciolina szenvedélyes éjszakát ígér Vlagyimir Putyinnak, ha befejezi az ukrajnai háborút
Sok mindennel próbálkoztak már hatni az orosz elnökre, egyszer valaminek be kell jönnie.

Link másolása

hirdetés

Az olajipari embargó, a nyugati cégek kivonulása és az oroszok nemzetközi szintű elszigetelése és kitiltásai után erős ajánlattal állt elő Cicciolina, azaz Staller Ilona is, hogy véget vessen az orosz-ukrán háborúnak – írja a Daily Star cikke alapján a 24.hu.

A magyar származású ex-pornószínésznő, modell és politikus azt ígérte: eltölt egy szenvedélyes, forró éjszakát Vlagyimir Putyinnal, ha hajlandó felhagyni a háborúval.

„A béke üzenete, a háború ellen és az orosz elnöknek #putin. Felajánlom magam egy éjszakai szexre, cserébe a békéért, Ukrajnáért, az orosz népért” – írta Instagram-oldalán a magyar-olasz celeb. A 24.hu megjegyzi, hogy korábban az erotikus filmjeivel híressé vált Cicciolina Szaddám Husszein iraki diktátornak is tett már hasonló ajánlatot.

Nem valószínű, hogy orosz oldalról hivatalosan válasz érkezne a felajánlásra. Már csak azért sem, mert egyre erősebbek a pletykák, hogy a múlt heti, győzelem napján elmondott beszéde után Putyin kormoly orvosi beavatkozáson esett át.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
FELFEDEZŐ
Egy hónapig nem fürdeti meg babáját a Tiktoker anyuka, sőt szülés után a magzatmázat sem törölhették le róla
Shahnta szerint istenien hidratál az anyag, ami a babákat az anyaméhben bevonja, ezért esze ágában sincsen megfürdetni újszülött fiát.
Fotó: Tiktok/hoareboys - szmo.hu
2022. május 19.


Link másolása

hirdetés

A kisbabák első néhány hetében sok mérföldkövet élnek át a szülők: az első etetés, az első pelenka csere és az első fürdetés. Azonban egy négy gyermekes anyuka, Shahnta Hoare máshogyan vélekedik az utóbbiról. Legkisebb fia, Ozzy május elején látta meg a napvilágot, akit azóta sem fürdetett meg.

Shahnta egy hónapig nem akarja megfürdetni kisfiát, sőt nem engedte meg a nővéreknek, hogy letöröljék róla a magzatmázat sem.

Az anyuka megosztó véleményét Tiktok-oldalán osztotta meg a világgal, amit a The Sun szúrt ki. Első gyerekét Jaxont már a kórházban megfürdették tudta nélkül, majd ezután következő ikreit is megtörölgették a kórházban szülés után.

„Amivel Ozzy született, az rajta maradt, amíg természetes módon le nem jött róla. Tudom, hogy egyesek számára ez undorító lehet, de amikor a saját babádról van szó, meglátod, hogy ez a cucc annyira jó! Még sok hétig nem fog először fürdeni”

- mesélte Shahnta videójában.

@hoareboys Reply to @leylaniramos14 ♬ original sound - Shahnta Hoare

A babát beborító magzatmáz anyagát szuper hidratálónak és olajosnak írta le az anyuka, majd felidézte, hogy Ozzy-nak a nyakráncaiban, a fülében, az ujjai és a lábujjai körül is ott maradt.

A lap szerint több egészségügyi ajánlás is alátámasztja, hogy a babáknak nagyon jót tesz, ha rajtuk marad a magzatmáz. Hidratáló képessége mellett, az első időszakban a fertőzések ellen is védi a kicsit. Az ajánlás szerint sima vízzel elég fürdetni a babákat az első hónapban.

hirdetés

A vélemény megosztotta az anyuka követőit, egyesek szerint undorító volt a szülés és alig várták, hogy megfürdessék gyereküket. Míg mások egyenesen odavoltak a baba illatáért és szintén hetekig nem fürdették meg.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ
A Blikk szerint Orbán Ráhel személyesen is beállt a pult mögé a bababoltjában
Egy abszolút aktív, dolgozó anyuka vagyok - mondta a miniszterelnök lánya.
Címlapkép: HYPE&HYPER - szmo.hu
2022. május 19.


Link másolása

hirdetés

Kedden megnyitott Orbán Ráhel bababoltja, az ODU Store a Hegyvidék Bevásárlóközpontban. A bolt több mint 4000 árucikkel várja az érdeklődőket, de kávézó és játszósarok is van benne. A bolt nyitónapján több influenszer és ismert ember is megjelent az üzletben, többek között Tóth Gabi és párja, Krausz Gábor, de ott volt Görög Zita a kisfiával és Dobó Ági is.

Az UDO-ban, amelynek neve nem a kuckóra, hanem a fenntarthatóságra utal, a Blikk is körbenézett. A lap munkatársát igencsak meglepte, hogy a tulajdonos, a háromgyermekes édesanya a babakocsikat igazgatva adott tanácsokat a vevőknek, egy másik érdeklődőnek a törlőkendőkről, a rollerekről beszélt készséggel.

Orbán Ráhelék már hazaköltöztek Spanyolországból. A lapnak azt mondta, hogy még itthon kezdett el dolgozni az üzleten, amit a távolból is tervezett. Ahogy fogalmazott:

"egy abszolút aktív, dolgozó anyuka vagyok”.

A boltban található árucikkekről azt mondta, hogy minden egyes terméket ő választott ki, mindegyikkel volt már dolga. Vagy azért, mert használta, vette vagy kapta korábban.

hirdetés

"Ezért tudom, kinek mit ajánljak. Ezért is szívesen foglalkozom a vevőkkel, adok tanácsot nekik, hiszen az én vásárlóim. Ahogy az időm engedi, szeretnék most még sokat jelen lenni. Ez egy hat és fél éves álom megvalósulása, hiszen Alíz lányom éppen ennyi idős" – mondta a miniszterelnök lánya a lapnak.

A Blikk beszámolójában azt írja a termékek kapcsán, hogy találtak 4690 forintért tanulófogkefét lebomló anyagból, és szilikon tányéralátétet is 5000 forintértért. Egy hatvandarabos, biológiailag lebomló törlőkendő 700 forinba kerül, A három nyúl című mesekönyvet pedig 2000 forintért kínálják.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ
Rendőrt hívott a vendég, mert drágának találta a díjnyertes kávézó kéteurós eszpresszóját
A firenzei tulajdonost végül meg is büntették, mert nem tüntette fel látható helyen a kávé árát.
Fotó: Soner Köse / Pixabay (illusztráció) - szmo.hu
2022. május 19.


Link másolása

hirdetés

Felidegesítette magát a kávézó egyik termékének árán egy firenzei férfi, végül rendőrt is hívott a tulajdonosra – számol be a The Guardian cikke alapján a 444.

A firenzei Ditta Artigianale díjnyertes kávézó koffeinmentes eszpresszója egyébként éppen két euró, azaz mai árfolyamon mérve kevesebb, mint 770 forint, ami egy jobbféle vendéglátóhelyen még magyar viszonylatban sem számít kirívóan drágának. A vevőt ugyanakkor az is zavarta, hogy az ár nem volt feltüntetve a pult mögötti ártáblán, emiatt pedig nem találta elégségesnek a panaszkönyv elkérését, hanem rögtön a rendőrséget hívta.

A hatóság kiérkező emberei a szabálytalanságért egyébként meg is büntették a kávézót 1000 euróra (mai áron kb. 387 ezer forintra).

Az esetről a közösségi médiában maga a felháborodott tulajdonos, Francesco Sanapo számolt be. Mint videóüzenetében elmondta, a koffeinmentes presszója alapját adó kávé egy aprócska mexikói ültetvényről érkezik, hogy aztán vízkivonásos módszerrel koffeinmentesítsék, megőrizve ezzel karakteres ízét.

„Ezt elhiszitek? [...] Hogy valaki még ma is képes annyira felidegesíteni magát, hogy a rendőrséget mozgósítsa, amely aztán egy idejét múlt törvény miatt megbüntet”

– fakadt ki a megbüntetett kávézó tulajdonosa.

Olaszországban átlag egy euróba kerül amúgy egy presszókávé, bár idén a presszók hetven százaléka árat emelt, mert a rossz termés és az ellátási nehézségek miatt megugrott a kávé világpiaci ára, így a fogyasztói érdekvédelmi csoportok szerint akár másfél euróra is emelkedhet az átlagár. A Ditta Artifianaléban viszont már 2013-ban 1,50-et kértek egy sima presszóért, ami sokakat már akkor is felháborított, de ezidáig még senki nem fordult a rendőrséghez.

hirdetés

A kisvállalkozások érdekvédelmi szervezete, a Confartigianato firenzei tagszervezetének elnöke, Alessandro Vittorio Sorani Sapano védelmére kelt.

„Nagyon elkeserít az egész. A minőségi termék előállítása sok munka, a minőség pedig megtérül, mert mindenkinek megéri”

– mondta el a lapnak.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: