hirdetés

FELFEDEZŐ

Több ezren ittak egy koronavírus elleni csodaszernek hitt kotyvalékból Srí Lankán

Egy miniszter is fogyasztott a főzetből, aztán elkapta a koronavírust és kórházba is került emiatt.
Címkép: illusztráció (Mystic Art Design képe a Pixabayen) - szmo.hu
2021. január 19.

hirdetés

Több ezer ember ivott egy csodaszernek hitt folyadékból, ami a készítője szerint hatásos a koronavírus ellen - számolt be róla a Guardian.

A "gyógyitalt" egy Dhammika Bandara nevű "szent ember" kotyvasztotta, aki azt állította, hogy Kalitól, a halál és a pusztulás hindu istennőjétől kapta a receptet. Elmondása szerint a főzet természetes alapanyagokból, például mézből és szerecsendióból készült. A helyi őslakos gyógyszerészeti hatóság táplálékkiegészítőként engedélyezte a szert, amit aztán több ezren vásároltak meg még tavaly decemberben.

Több kormánypárti és más politikus is fogyasztott a kotyvalékból annak ellenére, hogy a kormány nem hagyta jóvá azt. A nők és gyermekek fejlődéséért felelős miniszter is köztük volt, ám mint kiderült, nála nem működött a csodaszer, ugyanis azóta elkapta a koronavírust, sőt kórházba is került emiatt.

Srí Lankán az utóbbi időben rohamosan nő a koronavírus-fertőzöttek száma. Október elején még csak 3300-an kapták el összesen a vírust, mostanra viszont már több mint 53 ezerre nőtt ez a szám.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
FELFEDEZŐ

„Ne várják el azt, hogy éjszaka a futballista keljen fel a gyerekhez” – eligazították a focistafeleségeket Kisvárdán

A Kisvárda sportigazgatója többek között azt mondta a feleségeknek, hogy a meccsek és edzések után a nők hagyják a focistákat pihenni, ne terheljék házimunkával őket.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. március 06.

hirdetés

Révész Attila, az NB I-es Kisvárda sportigazgatója volt a vendég az M4 Sport magazinműsorában.

A sportvezető elmondta, hogyan próbálták meg javítani a légiós focisták teljesítményét a feleségeik, barátnőik révén.

„Korábban alkalmazott technikát vettünk elő azzal, hogy a feleségekhez, barátnőkhöz szóltam. Meghívtuk őket,

beszéltem velük, és tőlük kértem számon a játékosok teljesítményét.

Mindenkihez más hangon kellett szólni, de vállalták, hogy minden eszközzel a segítségünkre lesznek, és megértetik a párjukkal: nekik az elsődleges feladatuk az, hogy a pályán jó teljesítményt nyújtsanak.

Részletekbe nem szeretnék belemenni a beszélgetéseket illetően, mert

voltak olyan diszkrét kérdések, amelyekre a szájukat elhúzva válaszoltak,
de a felelősségüket szerettem volna éreztetni velük.
hirdetés

Jön a jó idő, és nem azt szeretnénk, hogy a kisgyerekeikkel és a kutyával a városban sétálnak majd és jól érzik magukat, hanem azt, hogy

a férjüket otthon engedik aludni, akik ne a kisgyerekkel egy szobában legyenek, és ne várják el azt, hogy éjszaka a futballista keljen fel a gyerekhez,
mert ez nagyon sok esetben előfordult.

Úgyhogy arra szerettem volna a hölgyeket ösztökélni, gondolva itt elsősorban a külföldi játékosok párjaira, hogy

ha szeretnének Magyarországon, ilyen jó körülmények között maradni, akkor nekik is feladatuk van, és a barátjukat, férjüket a legjobb állapotba kell hozni”
– idézte később Révész Attila mondatait a Nemzeti Sport.

A Kisvárda sportigazgatója arról is beszélt, hogy a meccsek és edzések után a nők hagyják a focistákat pihenni, ne terheljék házimunkával őket.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
FELFEDEZŐ

Zombiapokalipszis esetére írt útmutatót az amerikai Járványügyi Központ

Lehet, hogy sejtenek valamit, ahogy Nostradamus is, aki azt jósolta, 2021-ben zombiapokalipszis jön.
Fotó: Illusztráció (Pexels) - szmo.hu
2021. március 06.

hirdetés

Hiánypótló kisokost adott ki az amerikai Betegségmegelőzési és Járványügyi Központ (CDC) arra az esetre készülve, ha Nostradamus jóslata esetleg beválik, és a koronavírust még egy kis zombiapokalipszis is megkoronázza - írja az amerikai Forbes.

A CDC külön aloldalt hozott létre hivatalos weblapjukon a témában, amely ugyan már 2011 óta él, most ismét előtérbe került. Mindezt azért, mert

Nostradamus továbbra sem fogyott ki a jóslatokból, a francia asztrológus egyik előrejelzése arra utal, hogy 2021-ben "fél-halott" emberek okozzák majd a világ vesztét.

A koronavírus-járvány közepén ilyenekkel jobb nem viccelni, így nem meglepő, hogy ismét előtérbe került az amerikai járványügy azon honlapja, amely a legfontosabb tudnivalókat írja le arról, mit tegyünk, ha apokalipszisközeli helyzetbe sodródna a Föld - például egy zombiapokalipszis esetén. A legfontosabb eszközök listája és több tipp mellett található az oldalon egy képregény is.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ

Rejtett lakást talált a fürdőszobai tükör mögött egy New York-i nő, videóra vette, ahogy körülnéz benne

Bár Samantha Hartsoe humorral kezelte a hátborzongató sztorit, azért megjegyezte: a lehető leghamarabb eltünteti a tükör mögötti lyukat.
Fotó: samanthartsoe/TikTok - szmo.hu
2021. március 07.

hirdetés

Meglepő jelenségre lett figyelmes a New York-i Samantha Hartsoe a fürdőszobájában: elég volt belépnie a helyiségbe, és máris megcsapta a hideg légáramlat, ami mintha a fürdőszobai tükör mögül jött volna - írja a CNN.

A fiatal nő értetlenül állt a dolog előtt, így természetesen leszedte a tükröt, hogy kiderítse, honnan fúj a szél.

Arra azonban nem számított volna, hogy a tükör mögött egy folyosót, ott pedig egy üresen álló lakást talál.

Samantha ekkor úgy döntött, bemászik a tükör mögé, és eközben a TikTok-on is dokumentálja a látottakat. A négyrészes videóban látható, ahogyan lakótársa segítségével átpréseli magát a falban lévő lyukon, és egy kalapácsot is magával visz a biztonság kedvéért.

A másik oldalon ugyancsak szemeteszsákok és csövek voltak, ám ekkor derült ki: nem csupán egy szoba, hanem egy komplett lakás áll üresen a tükör túloldalán.

hirdetés

Az üres helyiségek állítólag azért kapnak helyet bizonyos épületekben, hogy könnyebb hozzáférést biztosítsanak a szerelőknek a vezetékekhez.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ

Ízekre szedtek a trollok a dekoltázsa miatt egy skót nőt, aki csak a sushizást akarta népszerűsíteni

Akkora volt a botrány, hogy külön posztban állt ki az edinburgh-i sushizó a 20 éves modell mellett.
Fotó: Northfoto/Emily Hawthorne/SWNS.COM - szmo.hu
2021. március 05.

hirdetés

Olyan brutálisan a lelkébe gázoltak az Instagramon a kommentelők egy 20 éves skót nőnek, hogy pánikrohamot kapott, írja a Daily Record.

Pedig Emily Hawthorne fotójával csak egy edinburghi sushizót szeretett volna hirdetni - igaz, a kép elég feltűnőre sikerült.

A helyi szépségverseny korábbi döntősétől a Maki & Ramen japán étterem rendelt egy fotót, amiben a koronavírus-járvány miatt a Valentin-napi otthoni sushizást kellett népszerűsíteni. A fiatal modell éppen ezért a képen kezében pálcikákkal, az asztalon pedig rengeteg japán fogással látható, miközben a háttérben egy jókora szív alakú lufi is feltűnik.

De a fotó főszereplője egyértelműen Emily Hawthorne ruhája, pontosabban a dekoltázsa. A modell ugyanis a képen egyáltalán nem titkolja formás melleit, ami alaposan kiverte a biztosítékot elsősorban a női kommentelőknél.

A fotó közzététele után nem sokkal Emily csak ellenőrizni akarta, hogyan teljesít a bejegyzés, ekkor vette észre az őt ócsárló hozzászólások sokaságát.

Elmondása szerint a kommentek többsége minősíthetetlen hangvételű volt, ráadásul az instagramozók a poszt alatt bejelölték barátaikat is, így egyre csak dagadt a modellt szabályosan ízekre szedő tömeg mérete.

hirdetés
A helyzet odáig fajult, hogy Emily egész testében remegett, végül pedig pánikrohamot kapott.

A sushizó posztban állt ki a modell mellett, melyben hangsúlyozták, hogy a világjárványhoz hasonló kihívások idején a nőknek joguk van olyan öltözékben vacsorázni, amihez éppen kedvük van, anélkül, hogy ezért bárki elítélné őket.

Emily Hawthorne saját Instagram-oldalán arra kérte követőit, hogy óvják a saját mentális egészségüket, és inkább a kedvességet terjesszék a mai világban, mint az internetes trollok félelemkeltő stílusát.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: