hirdetés

FELFEDEZŐ

„Szétverlek, te idióta!” - üvöltötte az angol riporter a járókelőnek, aki megzavarta a bejelentkezését

A tévécsatorna hivatalos közleményben kért bocsánatot a munkatársuk dührohama miatt.
Fotó: imjustbrum/Twitter - szmo.hu
2021. június 14.


Link másolása

hirdetés

Elnézést kért a brit ITV, miután egy riporterük az egyik műsor felvétele közben trágárságokat üvöltözött egy járókelőnek - írja a The Sun.

Callum Watkinson azután vesztette el a türelmét, hogy a férfi állítása szerint többször is megzavarta a munkáját. Az esetről készült felvételen látható, ahogyan az újságíró Birmingham belvárosában odasétál a járókelőhöz, és megszólítja:

“Haver, én nem vagyok kiváltságos hozzád képest, ez egy munka. Neked van munkád?” - kérdezi, mire a férfi igennel válaszol.

“Na, hát akkor húzzál, b.zmeg, és csináld, mert én sem megyek oda a munkahelyedre b.szakodni veled, te idióta! Ha mégegyszer mögém állsz, rohadtul megverlek” - kiabálta erre a felbőszült Watkinson, majd folytatta:

“Hol dolgozol te? A cipőboltban? A McDonald’s-ban? Haver, mi lenne, ha bocsánatot kérnél, amiért tönkreteszed a munkámat? Tudod te, milyen nehéz félmillió ember előtt bejelentkezni? Hogy milyen nehéz koncentrálni? Elég kemény anélkül is, hogy valaki a háttérben mondogatná, hogy de jó, benne vagyok a tévében!”

Az I'm Just Brum nevű Twitter-oldalon megjelent felvételek miatt az ITV hivatos közleményben kért bocsánatot:

“Az ITV beszélt az ügyben a riporterrel, és belső ügyként kezeljük a történteket. Elnézést kérünk, ha valakit megbántottak a megjegyzések, ennél többet nem fűznénk hozzá” - fogalmaztak.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
FELFEDEZŐ

Pikáns jelenet a Házasodna a gazdában: az egyik lány a kocsiban kényeztette Gergőt

Bogi folyamatosan incselkedett Gergő gazdával, majd egy idő után már nem csak célozgatott, hanem a tettek mezejére is lépett.

Link másolása

hirdetés

Már több mint egy hete fut a Házasodna a gazda új évada az RTL-en, amelyben gazdálkodók keresnek párt maguknak.

Az egyik főszereplő Gergő gazda, akinél elég izgalmasan alakulnak a dolgok. Például az egyik párjelöltet, Eleonórát előbb hazaküldte, majd rájött, hogy ez nem volt jó döntés, ezért visszahívta, a randijukon pedig csókolózott is vele.

De ne gondoljuk azt, hogy akkor ezzel le is horgonyzott Eleonóra mellett, ugyanis a csütörtök esti adásban egy másik lányhoz is igencsak közel került.

Már a szerdai adásban láthattuk, hogy Bogit vitte magával egy hosszabb autóútra, ami jó alkalmat adott arra, hogy jobban megismerjék egymást.

Ez annyira jól sikerült, hogy már az odaúton heves csókolózásba kezdtek, a visszafelé úton pedig ennél pikánsabb jelenetek is lezajlottak a kocsiban.

Bogi ugyanis láthatóan nagyon unta a kocsikázást, ezért ölelgette, simogatta, puszilgatta Gergő gazdát, közben pedig bókolt is neki:

hirdetés
"Egész nap nézni tudnálak... Na jó nem, azért mást is csinálnék" - mondta, majd amikor a gazda érdeklődni kezdett a más dolgok iránt, így folytatta: "Evés, ivás, tudod, ilyen kis egyszerű dolgok...nem fogom kimondani, mert tudod anélkül is.

A lány szerint csak csípkelődtek, viccelődtek, de aztán hamarosan a tettek mezejére is lépett. "Fel kell fedezni a dolgokat" - mondta, miközben Gergő ágyékához nyúlt többször is.

Lapozz a videóhoz!hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
FELFEDEZŐ

Azután bánta meg a szakítást egy új-zélandi nő, hogy a volt barátja érmet nyert az olimpián

A kamerába nézve csak annyit mondott: „Sajnálom, hogy szakítottam veled.”
Fotó: The NZ Team/YouTube - szmo.hu
2021. július 28.


Link másolása

hirdetés

Nem hitte volna egy új-zélandi nő, hogy egyszer még visszasírja a gimis szerelmét. Most mégis bánja a szakítást, mivel a férfi dobogós helyen végzett a tokiói olimpián - írja az Indy100.

A szintén új-zélandi Hayden Wilde egyéni férfi triatlonban nyert bronzérmet. A meg nem nevezett volt barátnő ezek után töprengett el rajta, mi minden alakult volna másképp, ha együtt maradnak.

“Együtt jártunk általánosba, és azóta rengeteget fejlődött, nagyon büszke vagyok rá” - mondta a nő a helyi 1Newsnak.

Amikor a riporter arról érdeklődött, üzen-e valamit Haydennek, az interjúalany a kamerába nézve annyit mondott: “Sajnálom, hogy szakítottam veled.”

A barátai nevetése közepette még hozzátette: “Csak viccelek, de tényleg nagyon büszke vagyok rá.”

hirdetés

Akár poénnak szánta, akár nem, a nő erről már valóban lecsúszott, mivel a sportoló kapcsolatban él. Amikor arról kérdezték, hogyan ünnepli meg a győzelmet, a férfi elárulta:

“Szerintem egyszerűen csak felhívom a barátnőmet, aki jelenleg Spanyolországban van.”

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ

Napi 100 pelenka fogy a kilencesikreket szült anyukánál, akit 35 kórházi dolgozó lát el

A gyerekek születésük után körülbelül annyit nyomtak, mint egy literes ásványvizes üveg.
Fotó: ismeretlen - szmo.hu
2021. július 28.


Link másolása

hirdetés

Eredetileg hét babára számított, ám valójában kilences ikrekkel volt terhes az a Maliból származó anyuka, aki még május elején szülte meg a gyerekeket - írja a Daily Mail.

A 26 éves Halima Cissét állítása szerint “lesokkolta, amikor a babák véget nem érő láncát húzták ki belőle a császármetszés során”.

A babáknak kevesebb, mint 50 százalék volt a túlélési esélye, ezért Mali elnöke a nőt már a terhesség során speciális gondozásba helyeztette egy marokkói kórházban.

A gyerekek születésük után körülbelül annyit nyomtak, mint egy literes ásványvizes üveg, így azonnal inkubátorba kerültek az Ain Borja kórház intenzív osztályán.

Azóta egy 35 orvosból és ápolónőből álló team látja el a kilenc babát, akivel az édesanyjuk naponta mindössze néhányszor fél órát tölthet el.

hirdetés
“Rengeteg kérdés volt a fejemben, amikor megtudtam, hogy hét helyett kilenc babám fog születni. Csak az járt a fejemben, hogy fogok tudni gondoskodni róluk, és ki fog ebben segíteni?” - idézte fel Cisse, akinek egy hónap után elfogyott a teje.

Három hónappal a szülés után az anya még mindig nem épült fel teljesen. Mali kormánya a jelentések szerint közel 424 millió forintnak megfelelő összeget költött rá, hogy még a következő két hónapban is a legjobb ellátást biztosítsa a babáknak.

“Elég nehéz egy gyereket megszülni, de kilencet szinte elképzelhetetlen, arról nem is beszélve, mennyi munkával jár az ellátásuk. Még mindig gyengének érzem magam és sokat kell pihennem. Hálás vagyok a kormánynak, ahogyan az orvosi csapatnak, akik keményen dolgoznak” - mondta Cisse.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ

Még senki nem jött rá a látszólag teljesen átlagos, nyaralós fotó rejtélyére

Ezért érdemes posztolás előtt még egyszer átnézni a teljes bejegyzést.

Link másolása

hirdetés

Csak egy átlagos iszogatásnak indult, mostanra pedig az internet egyik legnagyobb rejtélye lett néhány lány bulizgatásából. A barátnők ugyanis az este egy pontján közös fotót készítettek, amit posztolás előtt körbeküldtek egymásnak, hogy mindenki hagyja jóvá. Ekkor történhetett a baleset, aminek okát egyelőre mindenki csak találgatja, írja a The Sun.

Ha ugyanis jobban szemügyre vesszük a fotón balról a második lány lábfejét, feltűnhet, hogy a nagy photoshoppolásban látványosan összement.

Mutatjuk közelről:

A fotóbaleset csak azután derült ki, hogy a barátnős estéről készült emlék megkezdte útját a közösségi médiában. Az még mindig nem derült ki, hogy pontosan mi történhetett a nő lábfejével, de többek szerint a FaceTune nevű alkalmazással gyűlhetett meg a baja a fotón szereplő nőnek.

Feltehetően a fotó egyes részleteit kicsinyíteni szerette volna, és nem vette észre, hogy közben véletlenül a lábfejére koppintott. A barátnők ezután változtatás nélkül küldték tovább a képet, és mivel senkinek nem tűnt fel a hiba, végül minden további nélkül ki is posztolták a fotót.

hirdetés

A történet tanulsága lehetne akár az egyik kommentelő megjegyzése is: "Mindig ellenőrizd még egyszer a bejegyzést posztolás előtt."

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: