FELFEDEZŐ
A Rovatból

Összeházasodott az egy testtel és két fejjel született ikerpár egyik tagjával egy veterán

A két lány közül Abby volt az, aki elcsavarta egy veterán katona, Josh Bowling fejét annyira, hogy a férfi feleségül kérte és vette a lányt. De mi lesz Brittanyval?


A sziámi ikrek, Abby és Brittany Hensel - akik a TLC valóságshow sorozatában váltak híressé - jelentős lépést tettek... befogadtak egy házastársat az otthonukba - írta meg a Sassy.hu.

A két lány közül Abby volt az, aki elcsavarta egy veterán katona, Josh Bowling fejét annyira, hogy a férfi feleségül kérte és vette a lányt.

Mindezt a nyilvánosság kizárásával, Minnesotában, egyáltalán nem egy tévéműsor kedvéért, hanem szerelemből.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Abby and Brittany Hensel (@abbyandbrittany) által megosztott bejegyzés

Mivel Abby és Brittany sziámi ikrek - egy ritka eset az övék, amikor a derék alatt minden szervük közös -,

a nász sok kérdést vetett fel, és elengedhetetlen volt, hogy a másik ikerlány maximálisan támogassa testvére szerelmét. A maximális támogatás talán nem is fedi azt, amire ebben az esetben szükség volt.

Sok rajongó most azon tűnődik, hogy mindkét ikerlány kapcsolatban van-e Josh-sal. De az esküvői videón azt látjuk, hogy Josh szerelmesen táncol az ikrekkel, de csak Abbynek ad csókot.

A boldog férj, Josh közösségi média fiókjában úgy jellemzi magát:

„Keresztény, apa, férj, veterán és alkalmi játékos.”

Abby és Brittany közös vérkeringéssel él és minden derék alatti szerven osztoznak. Az ifjú feleség, Abby a testük jobb karját és lábát, míg Brittany a balt irányítja, ő kissé alacsonyabb is, négy centivel rövidebb, mint Abby oldala. Ez azt jelenti, hogy sok időt tölt lábujjhegyen, így a vádlija lényegesen erősebb, mint Brittanyé.

Már kiskoruk óta arra nevelték őket, hogy megtanuljanak együttműködni, hiszen az ikrek ma már együtt sportolnak, billentyűzeten gépelnek, sőt, autót is vezetnek.

A lányok a valóságshowjukban azt mondták, hogy az emberek mindig is kíváncsiak voltak rájuk.

„De a szüleink sosem hagyták, hogy ezt kifogásként használjuk. Úgy neveltek minket, hogy elhiggyük, bármit megtehetünk, amit csak akarunk”.

Az ikrek, akik jelenleg tanárként dolgoznak, korábban már meséltek arról, hogy szeretnének gyereket is -szúrta ki a TMZ.

Abby és Brittany 1990-ben születtek, és szüleik, Patty és Mike akkor úgy döntöttek, hogy az óriási műtéti kockázat miatt nem választják szét őket. Az ikreknek közös a vérkeringése, így nem volt valószínű, hogy mindkét lány túlélte volna a beavatkozást. 2001-ben Mike azt mondta:

„Hogyan is választhatnánk a kettő közül?”

Abby egyébként már mostohaanya, mivel Joshnak van egy lánya egy korábbi kapcsolatából.

Egyébként az ikrek és Josh nagyon boldognak tűnnek a közösségi médiában közzétett fotókon. Szóval, gratulálunk a boldog párnak ... és Brittanynak!

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


FELFEDEZŐ
A Rovatból
Orbán Viktor már értékelte is a németek elleni vereséget: Megmutattuk, miért vagyunk itt
A szerdai vereséggel nagyon nehéz helyzetbe került a magyar válogatott. Mintha a kormányfő is már kicsit lemondott volna a továbbjutásról.


Szerda este kétgólos vereséget szenvedett a magyar válogatott Németországtól a második Eb-csoportmeccsen Stuttgartban. Ezzel a Németország lényegében biztosította is a továbbjutását, míg a magyar csapat nagyon nehéz helyzetbe került.

Azonban egy mérkőzés mindenképpen vár még a magyarokra ezen az Eb-n: vasárnap 21 órától Skóciával találkozunk a csoportkör harmadik, utolsó fordulójában. Azon a meccsen pedig már mindenképpen nyerni kell, hogy maradjon esély a legjobb 16 közé kerülésre.

Nem sokkal a szerda esti drámai vereség után már Orbán Viktor is értékelt a Facebook-oldalán.

„Megmutattuk, miért vagyunk itt”

- írta a bejegyzésében a kormányfő, aki némileg lemondóan azt is hozzátette: jön Skócia, csak a becsület.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

FELFEDEZŐ
A Rovatból
Csak a legszemfülesebbek veszik észre ezen a fotón a második lovat
Egy kép, két ló, de hova bújt a másik? 10 másodperces játék azoknak, akik képesek egy kicsit elrugaszkodni a legnyilvánvalóbbtól. Ennél többet nem segítünk.
Maier Vilmos - szmo.hu
2024. június 20.Bármennyire hihetetlen, egy második lovat is elrejtettek a LADbible cikkében megjelent fotón. A felvételen egy fehér foltos, barna ló ácsorog. A feladvány szerint 10 másodpercen belül kell kiszúrni a második hátast a képen, ami állítólag csak a legintelligensebbeknek szokott sikerülni ilyen rövid idő alatt.

Aki tesztelni szeretné a saját éberségét, ezen a képen kezdje keresni a második pacit:

Sokan arra gondolnak, hogy a nagyobb ló kitakarhat egy mögötte álló kisebbet, de nem ez a jó megfejtés. Mások a fehér foltokban próbálják felfedezni villámgyorsan a másik állatot, ők már egy fokkal közelebb járnak a megfejtéshez.

A megoldás pedig egy kis elrugaszkodást is igényel a teljesen nyilvánvalótól, na és persze egy kis angol nyelvtudást is:

Vagyis a fehér foltokból olvasható ki az angol 'horse' (magyarul: ló) szó.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


FELFEDEZŐ
A Rovatból
A temetkezési vállalatnál vették észre, hogy a halottnak hitt nyugdíjas lélegzik
A 74 éves nebraskai nőt az idősek otthonában tévesen nyilvánították halottnak. Újraélesztették, kórházba vitték, majd másodszor is halottnak nyilvánították.


Váratlanul életjeleket mutatott egy 74 éves nő, akit az idősek otthonában halottnak nyilvánítottak, majd elszállították egy temetkezési vállalathoz, írja a Daily Star.

Constance Glanzt június 3-án, reggel 9:44-kor nyilvánították halottnak, de

a helyzet drámaian megváltozott, amikor a nebraskai Butherus-Maser and Love temetkezési vállalatnál egy dolgozó észrevette, hogy Constance lélegzik.

A temetkezési vállalat gyorsan reagáló dolgozói azonnal megkezdték az újraélesztést és értesítették a mentőszolgálatot, valamint a rendőrséget a szokatlan esetről.

A megyei seriffhivatal megerősítette, hogy Ms. Glanzt kórházba szállították, ahol később másodszorra is halottnak nyilvánították.,

„Nagyon szokatlan ügy. 31 éve csinálom ezt, de semmi hasonlóval nem találkoztam még.”

– mondta Ben Houchin seriffhelyettes.

Houchin felidézte a hátborzongató pillanatot is:

„Egy alkalmazott éppen az asztalra helyezte Constance Glanzt, hogy megkezdje a munkát, amikor észrevette, hogy lélegzik.

Azonnal hívták a 911-et. Kórházba szállították, és még életben volt. A rendőrök elmentek a gondozóotthonba és megkezdték a nyomozást az ügyben.”

„Nem találtunk semmilyen bűncselekményre utaló szándékot a gondozóotthon részéről, de a nyomozás folyamatban van. Constancet hospice ellátásban részesítették az idősek otthonában, és amikor úgy hitték, hogy elhunyt,

a Lancaster Megyei Seriffhivatal nem küldött halottkémet, mert ez nem tartozott azon esetek közé, amikor hívniuk kellett volna minket egy halottkémi vizsgálatra.”

– tette hozzá.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


FELFEDEZŐ
A Rovatból
Már Magyar Péter is Stuttgartban van, a gyerekeivel fogja megnézni a meccset
18 órától a házigazda németek ellen játszik a magyar válogatott. A meccs előtt azért még a Mercedes múzemot is megnézték.


Magyar Péter Stuttgartból jelentkezett be szerda délután, a TISZA Párt alelnöke a gyerekeivel nézi majd meg a Magyarország-Németország EB-meccset az MHP Arénába. A bejegyzése alapján

a mérkőzés előtt azonban még a Mercedes múzeumba is ellátogattak.

A sorsdöntő meccs 18 órakor kezdődik majd, a több ezer magyar szurkoló délután vonult az arénához.


Link másolása
KÖVESS MINKET: