News here
hirdetés

FELFEDEZŐ

Kiakadt a menyasszony, hogy a koszorúslánya sokat dolgozik és nincs elég pénze, úgy összeveszett vele, hogy a nő el se megy az esküvőre

A nő úgy érzi, mindent megtett barátnőjéért, de mivel neki ez sem volt elég, inkább nem is akar ott lenni az ara nagy napján.

Link másolása

hirdetés

Az természetes, hogy ha egy nő esküvőre készül, szívesen kéri a legjobb barátnői segítségét, akik nyilván a nagy napján is vele együtt örülnek majd. De a szervezés és a lánybúcsú is próbára teheti a barátságokat - ahogy azt egy amerikai koszorúslány példája is bizonyítja.

A felháborodott nő a Redditen kért tanácsot. Elmesélte, hogy a legjobb barátnője nyoszolyólánynak (ő a legfőbb koszorúslány) kérte fel őt, ennek megfelelően pedig igyekezett neki mindenben segíteni. Pedig ez nem volt egyszerű számára, mert a munkája miatt sokat utazik, így a barátnője kedvéért több, az esküvőhöz időben közeli munkát le kellett mondania, hogy segíteni tudjon, ha kell. Az utóbbi három hónapban már egyáltalán nem is utazott el, mert a menyasszony mérges lett volna, ha egy másik államban lenne, amikor szüksége van rá.

"Szó szerint hozzá igazítottam a munkámat, hogy közel lehessek, ha kellenék neki. Lesokkolt, amikor a héten kaptam tőle egy nagyon hosszú üzenetet, amiben azt írta, hogy mást fog felkérni nyoszolyólánynak, és én csak koszorúslány leszek, mert nem tudok ott lenni a lánybúcsúján a munkám miatt. Ugyanis sajnos csak az esküvő hétvégéjére tudtam szabaddá tenni magam"

- írta.

Azt is mondta a barátnőjének, hogy az esküvő előtti napon ott tud lenni, de a próbavacsorán nem biztos, mert úgy vette, hogy magának kell fizetnie a vacsorát a nagyon drága étteremben, amit jelenleg nem engedhet meg magának, ha meg akarja csináltatni a körmeit a nagy nap előtt. Ráadásul nemrég vettek új házat a párjával, tervezik az esküvőjüket és még babát is vár, és mindez sok pénzébe kerül. De nem ez volt az egyetlen dolog, ami szúrta a menyasszony szemét.

"Úgy érezte, hogy nem kommunikáltam vele eleget, pedig havonta legalább egyszer megkérdeztem tőle, hogy szüksége van-e rám. Mindig mondtam neki, hogy megkereshet, ha bármiben kell segíteni. Ezek szerint az üzeneteimből nem az jött le, hogy izgatott vagyok az esküvője miatt, ami nem tetszett neki"

- mesélte.

hirdetés

A Reddit-felhasználók megdöbbentek a menyasszony viselkedésén, és azt tanácsolták a koszorúslánynak, hogy ne is fáradozzon többet a "barátnőjéért".

"Kérlek, ne tegyél semmi többet ezért a hálátlan nőért, inkább élvezd a terhességed hátralévő részét. Tudasd vele, hogy te hátralépsz, és csak vendégként szeretnél részt venni az esküvőn" - írta egy kommentelő.

Más szerint a nőnek el se kellene mennie a menyegzőre: "Töltsd az ő nagy napját kényelmes ruhában, egyik kezedben a távirányítóval, a másik kezedben egy tábla csokival".

"Kár, hogy ennek komoly nyoma marad a barátságotokon, de ez az ő önző döntése, nem a tiéd" - véli egy másik hozzászóló.

"Csak azt akarja, hogy valaki folyamatosan nyalja a s.ggét, ez undorító" - jegyezte meg egy harmadik.

A posztot író nő később azt mondta, küldött egy üzenetet a barátnőjének arról, hogyan érintette az, amit írt neki, de órákkal később sem kapott választ rá.

"Én nem látok barátnőt, csak egy menyasszörnyet, aki minden kapcsolatot elveszített a valósággal. Örökre búcsút mondanék egy ilyen 'barátnak'" - írta erre egy kommentelő.

Mivel sokan kíváncsiak voltak arra, hogy hogy végződött a két barátnő vitája, a koszorúslány elmesélte, mi történt. Ő az üzenetében leírta a menyasszonynak, hogy úgy érzi, tiszteletlen vele szemben, mert ő mindent megtett az esküvőjéért, anyagilag is sok áldozatot hozott. Tisztázta, hogy még mindig szeretne elmenni a menyegzőre, de nem akarja, hogy a konfliktusuk esetleg keserűséget okozzon neki a nagy napján, ezért talán az lenne a legjobb, ha nem lenne ott.

Barátnője két nap múlva válaszolt neki, a beszélgetés pedig órási veszekedésbe torkollott.

A menyasszony továbbra is azzal jött, hogy a nyoszolyólánya nem fordított rá elég figyelmet, nem kereste elégszer, és nem tűnt elég izgatottnak az esküvő miatt. Miután a nő leírta, hogy az ő életében is sok olyan dolog volt, ami miatt aggódnia kellett, például a terhesség vagy az, hogy munkát találjon, az ara még tovább sajnáltatta magát. A koszorúslánynak ekkor lett elege, megismételte, hogy már nem is akar elmenni az esküvőre. Azóta nem is írt neki, de barátnője sem kereste őt.

"Már több mint három hete nem hallottam felőle. Visszavittem a koszorúslányruhámat, és úgy érzem, jó döntést hoztam. Továbbra is úgy gondolom, hogy nem fogok részt venni az esküvőn"

- írta.

Forrás: Sunhirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
FELFEDEZŐ
Élő adásban, zokogva jelentette be a BBC műsorvezetője, hogy meghalt a kollégája
Több mint 40 évig volt a csatorna műsorvezetője Harry Gration, aki röviddel egykori műsorának pénteki adása előtt hunyt el.

Link másolása

hirdetés

Csak pillanatokig bírta könnyek nélkül Amy Garcia pénteken, amikor élő adásban jelentette be kollégája halálhírét - írja a LADbible. Harry Gration 1982 és 2020 között vezette a BBC Look North című műsorát, az utolsó években már Garciával közösen.

Garcia zokogva jelentette be, hogy a 71 éves műsorvezető váratlanul meghalt. A rövid bejelentkezésből kiderült az is, hogy a soron következő műsorban tisztelegnek majd órákkal korábban elhunyt barátjuk és kollégájuk emléke előtt, egyúttal támogatásukról biztosította a gyászoló családtagokat.

A megható, angol nyelvű felvételt itt lehet megnézni:

A műsorvezető később a Twitteren emlékezett meg barátjáról. A tweetben megköszönte a rajongók támogatását, majd hosszan méltatta a veterán műsorvezetőt, akivel élete álma volt együtt dolgozni, aki idővel a mentora, de leginkább a barátja lett. Gration 2020. október 13-án jelentette be visszavonulását, nyolc nappal később vezette utolsó műsorát a csatornán.

hirdetés

A teljes posztot itt lehet elolvasni:


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
FELFEDEZŐ
Egy médium több ezer km-ről mondta el, merre keressenek egy eltűnt férfit – Meg is találták, de már holtan
A médium azt mondja, kapcsolatba tudott lépni a férfival, aki arccal lefelé feküdt a vízben. A hatóságok nem vették komolyan, a helyiek viszont pont ilyen helyzetben találták meg az elhunytat.

Link másolása

hirdetés

Megtalálták egy eltűnt férfi holtestét Angliában, miután egy médium több ezer kilométer távolságból elmondta, hol keressék – írja a Sun.

A 27 éves Alex Holland tavaly november végén tűnt el szülei családi házából az Anglia délkeleti részében fekvő Kentből. Miután a hatóságok nem jutottak közelebb a férfi megtalálásához, januárban édesanyja beszélt egy több mint 7000 km-re, Floridában élő médiummal, aki azt állította, tudja, hol van a fia.

A médiumnak állítása szerint sikerült kapcsolatba lépni a férfi szellemével, és látta, hogy arccal lefelé fekszik a vízben.

A médium térképeket is átadott a rendőrségnek, hogy pontosan merre keressék a férfit. A rokonai szerint azonban a hatóságok nem vették komolyan a nőt, aki azt is állította, hogy három ember gyilkolta meg a férfit.

A férfi holttestét végül helyiek találták meg, a Sun szerint arccal lefelé a vízben.

A halál pontos okát boncolás után sem sikerült kideríteniük, a férfi szervezetében kis mennyiségű alkoholt és kokaint találtak, de ez a szakértő szerint nem valószínű, hogy jelentős szerepet játszott a halálában.

hirdetés

Az édesanyja elmondta, hogy

fiát a vízben találták meg, de a tüdeje nem telt meg vízzel, ezért arra gyanakszik, hogy meggyilkolták.

A rendőrség szerint egyelőre nem találtak idegenkezűségre utaló nyomot, de az édesanya panasza nyomán tovább nyomoznak.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ
Videó: szexi fehérneműben akarta meglepni a férjét, kínos meglepetés érte a kocsiban
Az amerikai nő izgatottan ugrott be párja mellé az új autójukba, ám arra nem számított, hogy a hátsó ülésen is ül valaki.

Link másolása

hirdetés

Rendkívül kellemetlen pillanatokat élt át egy amerikai nő, aki szexi meglepetést szánt a férjének, de kínosan sült el - számolt be róla a Sassy.

Mackenzie Lynn Smith úgy döntött, hogy egy szexi, fekete, csipkés fehérneműben megy ki a párjához, aki a kocsiban ült a házuk előtt, és le is videózta, mire készül. Sietve lopakodott ki a garázsból, nehogy a szomszédok meglássák dögös szettjében. Amikor behuppant az autójuk anyósülésére, a kormány mögött ülő férje alaposan megdöbbent - de nem kifejezetten a felesége látványa miatt.

Amikor a nő rákérdez, hogy miért vág ilyen fejet, a hátsó ülésről megszólalt a férfi nagymamája: „Helló, édesem!”

Bár a lesokkolt feleség nem videózta le az idős hölgyet, azt hallani lehet a felvételen, hogy a néni azt mondja neki, hogy csinosan néz ki. A férj pedig ezután megmagyarázta, hogy a mamája azért ül ott, mert meg akarta nézni az új autójukat. A nő erre csak annyit tudott kinyögni meglepetten, hogy "ó, oké", majd abbahagyta a kamerázást.

Mackenzie videóját már majdnem 18 milliószor nézték meg a TikTokon, több mint 2,8 millió lájkot kapott. Sokan azt írták, hogy nagyon aranyos volt a nagymama reakciója, de el tudják képzelni, mit érezhetett az unoka és a felesége. „Istenem, én biztosan elrohantam volna, bebújtam volna a takaró alá, és elő se jöttem volna egy hétig” – írta valaki.

Többen kételkedtek abban, hogy ez a szituáció valóban megtörtént, és arra gyanakodtak, hogy megrendezett jelenetet láthatunk, de mások szerint a férj reakciója annyira őszinte, hogy ezt nem lehetett eljátszani.

Sokan azt kommentelték, hogy a férfi arckifejezése arra utal, hogy alig tudta visszatartani a sírást szégyenében.

hirdetés
@kenzielynnsmith I am so embarassed .. ? #fyp ♬ original sound - Mackenzie Lynn


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ
A Rovatból
hirdetés
Megcsúszott a szenteltvízen és dobott egy hátast mise közben Kirill pátriárka
Twitteren terjed a videó, ami megörökítette a szerencsétlen balesetet. Az esés után nem sokkal már a főpap is csak nevetett rajta.

Link másolása

hirdetés

Az ortodox egyház feje, a Kirill pátriárka éppen egy templomot szentelt fel a fekete-tengeri Novorosszijszk városában, amikor megcsúszott a szentelvizen és elesett. Az esetről több felvétel is készült, amelyek azonnal terjedni kezdtek a közösségi médiában.

Hamar a segítségére siettek, és a szerencsétlen baleset után nem sokkal kutya baja sem volt a pátriárkának.

hirdetés
„Nem jelent semmit, hogy elestem. A padló csodálatos, annyira ragyog és sima, hogy magadat is látod benne. De ha víz fröccsen rá, akkor is, ha az szenteltvíz, a fizika törvényei lépnek életbe”

– mondta a pátriárka.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: