Három dolog, amire Gordon Ramsay szerint figyelj, ha étterembe mész
Gordon Ramsay, a Michelin-csillagos séf, megosztotta három aranyszabályát a High Performance podcastben azokkal, akik a legjobb éttermi élményre vágynak.
Ramsay már több mint 20 éve osztja meg kulináris véleményét, így biztosan tudja, miről beszél.
Az 57 éves séf a szókimondó, káromkodásokkal teli megnyilvánulásairól ismert a Hell’s Kitchen és a Kitchen Nightmares című műsorokban, soha nem rejtette véka alá a véleményét.
A podcastben a műsorvezető meg is kérdezte tőle, hogy mennyire gondolta át a tévés személyiségét.
– válaszolta Ramsay.
– fejtette ki.
Egy korábbi interjúban Ramsay megosztotta, mit tanult az évek során a vendéglátóiparban, és mit nem szabad rendelni az étlapról.
A séf három aranyszabályt mondott az éttermi étkezéshez, és figyelmeztetett a helyekre, ahol gyanús kijelentéseket tesznek az ételeik minőségéről.
Azt is elárulta, hogyan lehet a legjobb borokat megszerezni kedvező áron.
Azt tanácsolta, hogy
Elmagyarázta azt is, hogy
Ramsay legfontosabb tippje azonban az, hogy mit ne válasszunk az étlapról.
Kiderült, hogy a kérdéses fogás bármelyik a napi ajánlatok közül, különösen, ha sok opció van ott.
– figyelmeztetett Ramsay.