FELFEDEZŐ
A Rovatból

Felkavaró videó: beszippantotta egy viharlefolyóba az áradás a férfit a rajta segíteni igyekvő rendőrrel együtt

A két férfi egymásba kapaszkodva tudta átvészelni a víz alatt töltött hosszú másodperceket. A rendőr testkamerája végig rögzítette a drámai pillanatokat.

Link másolása

Egy horrorfilmet idézett az a jelenet Floridában, ahol a hatalmas vihar miatt egy férfit a rajta segíteni igyekvő rendőrrel együtt beszippantott egy viharlefolyóba a hömpölygő víz, és csak bő 30 méterrel arrébb dobta ki őket - írja az UNILAD.

Az állam lakosai az utóbbi napokban súlyos zivatarokkal, heves esőzésekkel és áradásokkal néztek szembe, még egy tornádót is megfigyeltek Escambia megyében.

David Boss csütörtökön éppen ilyen időjárásban tartott hazafelé a munkából, amikor hirtelen beszippantotta egy, a felesleges talajvíz elvezetésére szolgáló árok.

Barátja, Cameron Tillman szemtanúja volt a szörnyű jelenetnek, miközben ő is balesetet szenvedett a heves esőzés miatt.

"A víz elkezdett befelé ömleni, nem tudtam mit tenni. Egy árokba csapódtam. Az autóm vízzel telt fel" - mesélte a történteket a férfi.

Az Escambia megyei seriffhelyettes, William Hollingsworth is ott volt a helyszínen, ahol éppen elakadt autósoknak nyújtott segítséget, de még mielőtt esélye lett volna megmenteni Boss-t, a hatalmas áramlás beszippantotta őt is az árokba.

Szerencsére mindkét férfit kiköpte a víz a viharlefolyóból, körülbelül 30 másodpercig voltak a víz alatt. Boss és Hollingsworth egymásba kapaszkodva tudták átvészelni a víz alatt töltött hosszú másodperceket, amelyet végig rögzített a rendőr testkamerája.

Boss az eset után arról beszélt egy hírportálnak, hogy nem gondolta, hogy még megél egy újabb napot, miután beszippantotta az áradat.

"Az életed villámgyorsan lepörög előtted. Az igazság az, hogy valóban átgondolod az életedet, ha azt hiszed, hogy mindjárt meg fogsz halni"

- nyilatkozta.

Arról is beszélt, hogy Hollingsworth egy másodpercnyi gondolkodás nélkül próbálta őt megmenteni, mindenáron teljesíteni akarta a kötelességét. Elmondása szerint ez a hozzáállás teljesen megváltoztatta azt, ahogy az emberekről gondolkodott korábban.

Az esetről készült megrázó felvételeket itt lehet megtekinteni:


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


FELFEDEZŐ
A Rovatból
„Biztos befér a kéményen a miniszterelnök úr?” – így reagáltak a kommentelők Orbán Viktor üzenetére, miszerint éjjel érkezik
Nem kímélték a kormányfőt a hozzászólók a szakállas kép alatt. Igaz, voltak olyanok is, akik szerint kifejezetten humoros lett a poszt.

Link másolása

Ahogy arról korábban írtunk, szokatlan, nyárra jellemző szakállal jelentkezett kedd este Facebook-oldalán Orbán Viktor. A miniszterelnök a Mikulásra utalva, az EDDA híres dalának címével azt üzente: „Éjjel érkezem.” A nyomaték kedvéért azt is megírta: „Csizmákat kipucolni, éjjel érkezik a Mikulás”.

Számosan voltak, akiknél betalált a poszt: többen gondolták úgy, hogy ennyi lazaság belefér egy miniszterelnöki posztba, egyesek kifejezetten humorosnak tartották a bejegyzést.

Nem kevesen voltak azonban azok sem, akik – viccesebben vagy határozottabban – arra használták a kormányfő posztját, hogy kritikát fogalmazzanak meg vele szemben.

Íme néhány a legfrappánsabbak közül:

„Éjjel érkezem, száraz, kiégett aggyal – és az új adócsomaggal”

„De szép csizma – mondta a Mikulás, majd eltette a zsákjába”

„Biztos, hogy befér a kéményen, miniszterelnök úr?”

„Ide már ne jöjjön, innen elvitt mindent!”

„Ez a Mikulás nem hoz, hanem visz”

„Noo, akkor reggelre már csizma sem lesz...”

„Inkább az ajtón gyere be, mert a kémény elég szűk lenne neked, harcosom!”

„Ez a Mikulás üres zsákkal jön, és telivel megy”

„Még egy ilyen télapót, aki elől hordja a puttonyát...”

Link másolása
KÖVESS MINKET:

FELFEDEZŐ
A Rovatból
Árpa Attila drukkol Tomán Szabinának: „minél jobban keressen, annál kevesebb gyerektartást kell fizetnem”
Van egy 16 éves lányuk, akire nagyon büszke. Sajnálja, hogy nem tud vele gyakran találkozni a munkái miatt.
Fischer Gábor - szmo.hu
2023. december 05.


Link másolása

Árpa Attila Meglepetés Magazinnak adott interjúját szemlézte a Blikk. A médiaszemélyiség vallott magánéletéről is. Beszélt 16 éves lányáról, aki egy vidéki kollégiumban van hétközben, hétvégente jár Budapestre, de Árpa elfoglaltságai miatt „nehéz összehozni egy találkozót”, pedig roppant büszke rá.

„Értelmes lány, karakán, van saját véleménye, kiáll magáért. Az animáció és a grafika érdekli, most azon a pályán képzeli el a jövőjét.”

De nemcsak lányára, annak édesanyjára, Tomán Szabinára is büszke.

„Büszke vagyok Szabina sikerére, minőségi munkát végez, önerőből építette fel a cégét, a birodalmát. Drukkolok neki, hogy minél jobban keressen, mert annál kevesebb gyerektartást kell fizetnem neki.”

– mondta, nyilván viccesen.

A legnagyobb vágya azonban egy kis pihenés.

„Szeretnék most már egy szép nővel kettesben, egy ágyban lenni délelőtt 11 órakor, mert idejét nem tudom, hogy mikor történt meg, mindig valahová rohannom kell,”


Link másolása
KÖVESS MINKET:


FELFEDEZŐ
A Rovatból
Hihetetlen: 3 másodperc alatt találta ki a megfejtést egy játékos a Szerencsekerékben – videó
Sanyi ezzel közel 10 millió forintot kaszált.

Link másolása

Mindössze három másodpercre volt szüksége a Szerencsekerék egyik játékosának, hogy kitalálja a megfejetést. Sanyi ezzel közel tízmillió forintot kaszált.

A fődíj játékban a versenyzőnek egy 12 betűs szót kellett kitalálnia, amihez elég sok betűt el is talált. Ezután Sanyi ráfordult a megfejtésre, amihez mindössze pár másodperc kellett neki, és ki is bökte, hogy „porcelánbaba”. Ezzel pedig 9 750 000 forintot nyert.

„Ez hihetetlen. Reggel még úgy jöttem, hogy elfolyt a hűtővíz az autóból az autópályán, aztán ebbe csöppenek bele”

- mondta meglepetten Sanyi. A játékos ezután némileg elérzékenyülve azt is elárulta, hogy a jó hírt elsőként az anyukájával és a barátnőjével fogja megosztani.

(Forrás: Blikk)


Link másolása
KÖVESS MINKET:


FELFEDEZŐ
A Rovatból
Cipőt rágcsált a tigris, majd kiderült, hogy egy egész embert megettek a pakisztáni állatkertben
Épeszű ember nem mászott volna a három tigris közé az állatkert szóvivője szerint. A legvalószínűbb, hogy a férfi bolond lehetett.

Link másolása

Gyanús lett a bahawalpuri állatkert dolgozóinak, hogy az egyik tigris egy cipőt rágcsált regglire, írja a CBS News. Miután átkutatták a kifutót, egy szétmarcangolt férfi holttestére bukkantak.

Az 1942-ben épített állatkertet ideiglenesen bezárták a nyomozás idejére. Az már biztosnak tűnik, hogy nem a tigrisek hagyták el a területüket, hanem az áldozat mászott be hozzájuk. A férfi még élt, amikor a ragadozók nekiestek, mondta a állatkert képviselője. Egyelőre nem derült ki, hogy ki volt a áldozat, ahogy az sem, hogy miért mászott a nagymacskák közé. A legvalószínűbbnek az tűnik, hogy a férfi őrült lehetett.

A három tigris valószínűleg kedd este tépte szét a hozzájuk bemászó embert. A maradványait, köztük a cipőjét csak másnap reggel találták meg.

Néhány napja egy fekete medve tépett szét egy állatkerti dolgozót Indiában, aki takarítás közben véletlenül nyitva felejtette a ketrec ajtaját.

Link másolása
KÖVESS MINKET: