News here
hirdetés

FELFEDEZŐ

Elpusztult a kriptovalutával kereskedő világhírű hörcsög

A kisállat nem mutatta betegség jeleit, és november 20-én még kötött egy utolsó üzletet 3000 tron token eladásával.
Címkép:Mr. Goxx, YouTube - szmo.hu
2021. november 26.


Link másolása

hirdetés

Elpusztult Mr. Goxx, a kriptovalutával kereskedő világhírű hörcsög, aki június óta tartó munkájával közel kétszer jobb teljesítménnyel lenyomta az amerikai tőzsdéken jegyzett 500 legnagyobb vállalat teljesítményét követő S&P 500 részvényindexet – írja a Business Insider.

„Mr. Goxx világszerte örömet szerzett az embereknek, és arra emlékeztetett bennünket, hogy ne vegyük túl komolyan az életet”

– közölte Mr. Goxx anonim gazdája, aki szerint Mr. Goxx hétfő reggel békésen elaludt.

Mr. Goxx-nak irodája is volt, innen folytatta a különböző kriptovaluták kereskedelmét, a vételt és eladást egy kerékkel, egy alagúttal és különféle érzékelők, kamerák segítségével.

Mr. Goxx jóvoltából gazdája több mint 12 ezer dollárt gyűjtött össze a kisállat üzleti tevékenységével. MR Goxx hazdája gyászol, így egyelőre még nem tervez más állatot is bevonni a kriptovaluta-kereskedelembe.

hirdetéshirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
FELFEDEZŐ
„Eszkort vagyok, de a férfiak azért fizetnek nekem vagyonokat, hogy ne feküdjek le velük”
Annyi sztorit hallott már az ügyfeleitől, hogy két könyvet is írt a történetekből a korábban újságíróként dolgozó ausztrál eszkort.

Link másolása

hirdetés

Sokan azt hiszik egy ausztrál eszkort szerint, hogy a hozzá hasonló kísérőknek csak egyetlen feladatuk van: le kell feküdni az ügyfelekkel. Holott ez nem így van. Samantha X szerint egyes férfiak súlyos vagyonokat fizetnek pusztán azért, hogy beszélgessen velük, írja a news.com.au.

A régóta az iparágban dolgozó egykori újságíró úgy véli, hogy az általános tévhit ellenére a férfiak igenis érzelmi kapcsolatot keresnek. A nő szerint ez az ő sikereinek is a titka.

„Nem a fehérnemű és a magassarkú cipő (iszonyú kényelmetlen), és nem is a pénz (hazudnék, ha azt mondám, nincs nagy szerepe) tart a szakmában, hanem a kapcsolattartás a férfiakkal” - majd hozzáteszi: kifejezetten élvezi, amikor a különböző korú és élethelyzetű férfiak megnyílnak neki.

Samantha X már két könyvet is írt az ügyfelek történetei alapján. Az eszkort hangsúlyozza: attól, hogy nem bújnak ágyba, még súlyos dollárezreket kér ügyfeleitől a beszélgetésért is.

hirdetés
„Mindig megdöbbent, amikor a férfiak kifizetik a tiszteletdíjamat, miközben valójában egy tanácsadóra lenne szükségük"

- mondja Samantha X. Az eszkort hiába javasolja ügyfeleinek, hogy talán olcsóbb lenne, ha felkeresnének egy terapeutát, a férfiaknak esze ágában sincs olyan szakemberhez menni, aki véleményük szerint csak ítélkezne felettük.

Az ausztrál nő ugyanakkor elismeri, hogy ő nem szakképzet tanácsadó. Azon kívül, hogy türelmesen végighallgat mindenkit csak egy nagy ölelést tud adni, de gyakran ez is elég.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
FELFEDEZŐ
Orbán Ráhel háromgyerekes szülőként ajánlja új bababoltját
Május 17-én nyílik a miniszterelnök lányának bababoltja.

Link másolása

hirdetés

Május 17-én megnyitja kapuit Orbán Ráhel bababoltja, az ODU Store a Hegyvidék Bevásárlóközpontban. Közleményükben azt írják: széles termékkínálattal, több mint 4000 árucikkel várja az érdeklődőket a concept store. Az organikus, dekoratív és egyedi termékek mellett kávézó és játszósarok teszi teljessé a vásárlás élményét a szülők és gyermekeik számára.

Az ODU egy olyan közösség létrehozására nyújt lehetőséget, ahol a várandóság pillanatától végigkísérhetjük és segíthetjük az anyaság örömeit.

Az üzletben nemcsak funkcionális és edukatív játékok, valamint ruházati és kozmetikai termékek között válogathatnak, hanem idilli környezetben olyan esztétikus kiegészítőkkel és bútorokkal tehetik teljessé a hétköznapjaikat, amik illeszkednek a világukba - írják.

Hozzátették: az üzlet kialakításakor fontos szempont volt, hogy a kismamák és a szülők letisztult, nyugalmat árasztó környezetben tölthessék el az időt. A hely tervezői a gondosan kiválasztott termékkínálat mellett a minőségi időtöltésre is nagy hangsúlyt helyeztek. A concept store-ban kávézó, szoptató- és játszósarok is várja az érdeklődőket, így az édesanyák gyermekeikkel közösen válogathatnak a termékek közül. Az ODU Store csapata szeretné megkönnyíteni a szülők életét, prémium, fejlesztő- és fenntartható játékok, valamint kiegészítők, és kozmetikumok sorával várják őket. Hosszú távon egy közösség létrehozása a cél, amelyben a hasonló nehézségekkel találkozó szülők egymást is tudják segíteni.

„Sokféle szülő létezik, vannak dolgozó, háztartásbeli, tudatosabb vagy praktikusabb anyukák... Sajnos a társadalom hajlamos beskatulyázni őket. Nekünk fontos volt, hogy nálunk bárki megtalálhassa a családja életéhez legközelebb álló termékcsaládot, és segítséget kérhessen a hasonlóan vagy éppen ellentétesen gondolkodó szülőktől. Háromgyermekes családanyaként tudom, milyen sok mindenben kell dönteni a várandóság elején, kutatni, hogy melyik gyerekülés a legbiztonságosabb, melyik termék a legegészségesebb. Mi megpróbáljuk levenni ezeket a terheket a szülők válláról, és megspórolni nekik ezt az időt és energiát az előre, gondosan kiválasztott termékekkel”

– mondta Orbán Ráhel az ODU Store ügyvezetője, megálmodója.

hirdetés

Az ODU létrehozói erős hangsúlyt helyeztek arra, hogy az anyukák mindent megkaphassanak egyszerre, egy helyen. Emellett fontos szempont volt a fenntarthatóság, így a kínálatban számos olyan beszállító árucikkei találhatók meg, akik e szemlélet alapján alkották meg termékeiket. Az ODU megalkotóinak alapvető gondolata, hogy a fenntarthatóság a megfontolt vásárlásnál kezdődik, így az üzletben örökíthető, több generáción átívelő darabok találhatók meg, amelyek passzolnak a szülők világához. Az ODU Store webshopja februárban indult egy szűkített kínálattal, a fókusz ugyanis a személyes találkozásokon, egy közösség létrehozásán van.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ
13 milliárd forintnyi kriptovalutát fizettek egy magyar matektanár grafikáiért
László Zsolt azonban még nem fér hozzá az összeghez.

Link másolása

hirdetés

Lóránt Zsolt 8-10 éve kezdett el digitális képalkotással foglalkozni, elsősorban a fraktálgeometria érdekelte - derült ki az RTK Klub reggeli műsorában. A zalaegerszegi matematikatanárt egy éve foglalkoztatja az úgynevezett NFT-k gondolata, de ahogy fogalmazott: tanárként napi 48 órát dolgozik, így nem volt ideje elmélyülni a témában.

Egy kiállításmegnyitó kapcsán azonban "ölébe hullott" a lehetőség, és leszerződött egy londoni székhelyű céggel, amely egy online galériát működtet. Ők hirdettek meg zárt körben két aukciót a képeivel, mindkettő 14 napig tartott. Zsoltnak ezeken

végül tíz számítógépes grafikája kelt el, összesen 13 milliárd forint értékű kriptovalutáért.

Az összeghez azonban egyelőre nem fér hozzá. Ahogy elmondta, egy olyan digitális valutában kapta meg a pénzt, ami még nincs a piacon, de nagyon komolyan dolgoznak azon, hogy ez a valuta bizonyos helyeken fizetőeszköz lehessen, és ez néhány hónap múlva valóra is válhat.

Zsolt azonban azt is hozzátette: akkor sem fogja elhagyni a tanári pályát, ha hozzáfér az összeghez.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ
Cicciolina szenvedélyes éjszakát ígér Vlagyimir Putyinnak, ha befejezi az ukrajnai háborút
Sok mindennel próbálkoztak már hatni az orosz elnökre, egyszer valaminek be kell jönnie.

Link másolása

hirdetés

Az olajipari embargó, a nyugati cégek kivonulása és az oroszok nemzetközi szintű elszigetelése és kitiltásai után erős ajánlattal állt elő Cicciolina, azaz Staller Ilona is, hogy véget vessen az orosz-ukrán háborúnak – írja a Daily Star cikke alapján a 24.hu.

A magyar származású ex-pornószínésznő, modell és politikus azt ígérte: eltölt egy szenvedélyes, forró éjszakát Vlagyimir Putyinnal, ha hajlandó felhagyni a háborúval.

„A béke üzenete, a háború ellen és az orosz elnöknek #putin. Felajánlom magam egy éjszakai szexre, cserébe a békéért, Ukrajnáért, az orosz népért” – írta Instagram-oldalán a magyar-olasz celeb. A 24.hu megjegyzi, hogy korábban az erotikus filmjeivel híressé vált Cicciolina Szaddám Husszein iraki diktátornak is tett már hasonló ajánlatot.

Nem valószínű, hogy orosz oldalról hivatalosan válasz érkezne a felajánlásra. Már csak azért sem, mert egyre erősebbek a pletykák, hogy a múlt heti, győzelem napján elmondott beszéde után Putyin kormoly orvosi beavatkozáson esett át.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: