News here
hirdetés

FELFEDEZŐ

A koronavírus miatt hiúsult meg egy pár kilencedik lombikja, akik már 10 éve szeretnének második gyereket

A 44 éves anyának van már egy kislánya, azóta hat vetélésen és nyolc mesterséges megtermékenyítésen van túl. A nő aggódik, hogy a járvány miatt nagyon elhúzódhat az utolsó beültetés, pedig már nagyon vágyik még egy gyerekre.

Link másolása

hirdetés

Adrianna Keizer-D’Anna 12 éve él házasságban férjével, Nicholas-szal, akivel van egy közös lányuk is. Boldogságuk mégsem teljes, hiszen már 10 éve szeretnének egy kistestvért is, de sajnos nem akar nekik összejönni. Az utóbbi éveik tele voltak kudarcokkal, most pedig a koronavírus miatt egy ideig esélyük sincs arra, hogy újra, már utoljára megpróbálkozzanak a mesterséges megtermékenyítéssel. A 44 éves nő a People-nek mesélte el a történetét.

A New York állambeli Mount Vernonban élő tanárnő 2008-ban házasodott össze a férjével, és hamar neki is álltak a babaprojektnek. Alig 4 hónap alatt teherbe esett, igaz, ez veszélyeztetett terhességnek számított. Adrianna rosszul viselte ezt az állapotot: folyamatosan hányt és 9 kilót fogyott. A magzat lassan nőtt a pocakjában, az anya a preeclampsia tüneteit mutatta. Ez az a kóros állapot, ami általában a terhesség 20. hetétől mutatkozik egyes várandós nőknél, és magas vérnyomással, ödémával és fehérjevizeléssel jár.

Adrianna a 9 hónap során ki-be járkált a kórházba, végül a 37. hétben császármetszéssel megszületett a kislánya, Sophia Cecilia, aki a problémás terhesség ellenére egészséges volt.

A most 10 éves lánynak szerettek volna egy kistestvért is a szülei, ezért 2010-ben már elkezdtek újra próbálkozni. Az anyának sikerült is újra teherbe esni, de a 6. héten elvetélt. A következő évben ismét babát hordott a szíve alatt, de a 8. héten őt is elvesztette. A két trauma után a házaspár egy ideig szüneteltette a dolgot, főleg mivel abban az évben Adrianna édesapja is meghalt.

hirdetés

2012-ben aztán ismét megfogant egy magzat, aki sajnos a 7. héten elhunyt. Adrianna azonban nem akarta feladni, tovább próbálkoztak férjével. 2014 februárjában ismét terhes lett, és bár akkor már hallották a baba szívhangját is, sajnos a 8. héten elvetélt. Ekkor kiderült, hogy a nő mindkét lábában vérrögök keletkeztek egy véralvadási rendellenesség miatt, ami közrejátszhatott a vetélésekben. Az orvosok azt javasolták neki, hogy csak akkor próbálkozzon újra, ha vérhígítót szed.

A nőnek ezután már nem sikerült természetes módon teherbe esnie, mivel a kora miatt másodlagos meddőség alakult ki nála. Először az intrauterin inszeminációt próbálták ki, amely során a spermát egy cső segítségével a méh üregébe juttatják. Ennek azonban nem volt sikere, ezért áttértek a mesterséges megtermékenyítésre.

Négy klinika, 9 lefagyasztott petesejt, 12 megtermékenyítés és hat műtét után 2017 októberében Adrianna végre terhes lett. Öröme azonban nem tartott sokáig, mert a 6. héten elvetélt. Ugyanez megtörtént a következő év júliusában, de akkor már az 5. héten elveszítette a babát.

Akkor egy teszt kimutatta, hogy a nő szervezetében magas az NK (természetes ölő) sejtek száma, amelyek az ismétlődő vetéléseket okozhatták. Ezek ugyanis idegen dologként tekintenek a beültetett embriókra, ezért megölik őket. Emiatt is kezelésre kellett járnia, aminek olyan kellemetlen mellékhatásai voltak, mint homályos látás, pánikrohamok, éjszakai izzadás, álmatlanság vagy hajhullás.

"Három hónap pokol volt ez az időszak. Kétszer csináltam végig, nagyon sokat fizettünk érte, és mégis újra elvetéltem. Pedig tényleg mindenféle kezelést végigcsináltam"

- írja az anya.
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
Konok Péter: „A benzinkutakon lassan kifogy az üzemanyag. Kell a láncfűrészekbe.”
Összekötötte a válság két fajsúlyos elemét az ismert publicista.

Link másolása

hirdetés

„A benzinkutakon lassan kifogy az üzemanyag. Kell a láncfűrészekbe.”

– írta Konok Péter a Facebookon.

A publicista, történész így kommentelte azokat a híradásokat, miszerint egyre több benzinkút kénytelen ideiglenesen bezárni, mert egyszerűen kifogytak az üzemanyagból.

Ahogy a kormány azon intézkedését is, hogy a rezsicsökkentés részleges megszüntetése miatt egy csütörtöki kormányrendeletben lazítottak az erdővédelmi szabályokon, így védett területen is egyszerűbb lesz a fakivágás.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
FELFEDEZŐ
Olyan hangosan szeretkezett egy pár a nyitott ablaknál, hogy a szomszédok is felébredtek
A biztonság kedvéért feliratozták is az egész utcát betöltő szexről készült videót.

Link másolása

hirdetés

Egyre fokozódó hangerővel élte meg a gyönyört egy második emeleti lakásban egy nő az éjszaka közepén, írja a Daily Star.

A szeretkezésnek azonban az egész utca fültanúja volt, miután a szerelmespár nyitva felejtette aktus közben az ablakot.

A hangos nyögések közepette gyönyörig jutó nőről a TikTokra is feltöltöttek egy videót. A felvétel készítője a poszthoz azt írta, hogy éppen filmet nézett, amikor az utcáról beszűrődő, eleinte még jóval halkabb zajokra lett figyelmes. A tiktokozó alig bírta ki nevetés nélkül az egész utcát felverő szeretkezést, a végén pedig hangos éljenzéssel nyugtázta a közösen átélt csúcspontot.

A lassan világhírű orgazmusról készült felvételt itt lehet megnézni:

@thegirlwithanoseandeyes Netflix and Chill #liveacting #nightfever #sports #cometogether #openwindow #loudneighbors #seggs #?? #onlyhuman #viral #fyp #foryou #fyp ♬ you not the same - tilekid

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ
Három típusa van a női orgazmusnak egy tanulmány szerint: lavina, vulkán vagy hullám
A kutatáshoz 54 nőt kértek meg egy Bluetooth-kapcsolattal rendelkező okosvibrátor használatára.

Link másolása

hirdetés

Egy új kutatás szerint a női orgazmus a medencefenéki izmok mozgása alapján három kategóriába sorolható, írja a Metro.

Amikor ugyanis a nők a csúcspont közelébe érnek, ezek az izmok leginkább a vulkánkitöréshez, a lavinához vagy a hullámokhoz hasonlóan viselkednek.

A prágai Károly Egyetem idegtudományi intézetének egyik professzora 54 nőt kért arra, hogy egy Bluetooth-kapcsolattal rendelkező vibrátort használjon önkielégítésre. A Lioness nevű eszköz úgy működik, hogy használat közben érzékeli a medencefenék összehúzódásának erősségét, így képes elemezni a mozgás ritmusát is. Az önkéntesektől James Pfaus azt kérte, hogy napokon keresztül juttassák csúcsra magukat az okosvibrátor segítségével.

A professzor és csapata az adatok elemzése után arra jutott, hogy

a többség a hullámokhoz hasonló orgazmust él át. Ilyenkor a nők izmai ritmikusan megfeszülnek és elernyednek.

Ennél valamivel ritkább a lavinaszerű orgazmus, melynek során elképesztő erővel következik be a csúcspont, majd folyamatos apró hullámokban vezeti le a feszültséget. Ennek éppen ellentéte a vulkán, amikor kisebb összehúzódásokkal kezdődik az orgazmus, majd hirtelen óriási erővel robban be az utolsó lökés.

A tudós megjegyzi, hogy a kutatás mintája meglehetősen alacsony, ezért nem lehet messzemenő következtetéseket levonni, vagy további orgazmus-típusok létezését kizárni. Terveik szerint a közeljövőben szélesebb körben folytatják a felméréseket azoknál a nőknél, akik ilyen típusú vibrátort használnak.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
Elutasította a randipartnere, mert szerinte túl kapzsi és nem nőies, hogy egy egész salátát megevett
A férfi attól tart, hogy az amerikai nő hamarosan túlsúlyos lesz, ezért már az első találkozó után megszakította vele a kapcsolatot.

Link másolása

hirdetés

A virginiai Dinwiddie-ben élő, 23 éves Diamond Jackson egy társkereső alkalmazáson keresztül ismerkedett meg egy férfival, akivel egy hét után randiztak is. Diamond az étteremben cézár salátát rendelt grillcsirkével, az est végeztével pedig úgy érezte, hogy igazán jól sikerült a találkozó, ugyanis azt is megbeszélték, hogy még látják egymást. Az udvarlója azonban még aznap este írt neki egy SMS-t, ami szerint az étkezési szokásaik nem kompatibilisek egymással – írja a Daily Mail.

A férfi szerint ugyanis nem nőies, hogy az első randevújukon egy teljes salátát megevett, mert ő olyan nőt akar, aki „tudja, mikor kell abbahagyni az evést”.

Azt írta, hogy ő nagyon szigorú életmód szerint él, előkészíti az étkezéseket és minden nap ezd, ezért aggodalmaskodni kezdett, hogy a lány a közeljövőben túlsúlyos lesz.

„Az első benyomás nagyon jó volt” – mondja Diamond. „A randevú közben, nem tűnt úgy, hogy bármi elromlott volna. Mielőtt hazamentünk, megöleltük egymást, és azt kérdezte, hogy fog-e még látni, mire én azt válaszoltam, hogy persze!”

A nő szerint a találkozó után küldött üzenet felfedi a férfi valódi személyiségét és azt, hogy mennyire nem bízik magában.

„Még mindig szeretnék lógni, de ez zavart. Majdnem felrobbantam. Imádom a kisugárzásodat. Tökéletes vagy, csak ez az egy dolog zavar, ráadásul ez volt az első randink” – írta a férfi, aki egyébként parmezános csirkét, spárgát és burgonyapürét rendelt, majd mindent elfogyasztott egy kosár kenyér kíséretében.

hirdetés

Az ápolóként dolgozó nő azért osztotta meg a nyilvánossággal történetét, hogy felhívja az egyedülálló nők figyelmét arra, hogy nagyon fontos kiszúrni a baljós előjeleket. Diamond válaszul gyorsan letiltotta a számát, de történetét sokan elolvasták a közösségi médiában. Többen azt írták, hogy meneküljön a férfi elől, mások pedig azt írták, hogy randipartnere megérdemli az egyedüllétet és „kövérségfóbiás”.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: