News here
hirdetés

FELFEDEZŐ

22 év házasság után megcsalta a férje – kidobta, majd lefeküdt 8 pasival

Könyvet is írt a kalandjairól, és fontosnak tartja, hogy minden nő tudjon a szex szívgyógyító erejéről.

Link másolása

hirdetés

A 47 éves Laura Friedman Williams 22 évig élt együtt a volt férjével és a három közös gyerekükkel, azt tervezte, hogy együtt öregszenek meg – írja a Daily Star. Aztán kiderült, hogy a férjének viszonya van, ekkor kidobta otthonról, és úgy döntött randizni kezd, ilyesmit ugyanis nem nagyon csinált még soha.

Letöltötte a Tindert, vakrandikra járt, és felfedezte a személyisége egy részét, ami évekig rejtve maradt.

Az elmondása szerint igazi szabadságérzés fogta el, ugyanis azt csinált a férfiakkal, amit akart. „Ha úgy akarta, két pasival feküdtem le ugyanazon a napon. Ha randizni akarsz a nap közepén, megteheted. Senki nem ítélhet el, csak te magadat, és ha te oké vagy vele, akkor mindenki más elmehet a fenébe” – magyarázta. Hozzátette azt is, hogy

ez a mentalitás vezérelte akkor is, amikor a válása után lefeküdt 8 férfival.

Minderről az Available című könyvében is írt, amiből az is kiderült, hogy a randijainál azért erősen figyelembe vette a három gyerekét is. A könyvben szó van arról is, hogy a szex remekül meg tudja gyógyítani az összetört szívet.

Williams jelenleg egyébként kapcsolatban él, de nem szeretné ezt így felcímkézni, ugyanis tetszik neki a szingli élet nyitottsága.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
FELFEDEZŐ
A Rovatból
hirdetés
„Eszkort vagyok, de a férfiak azért fizetnek nekem vagyonokat, hogy ne feküdjek le velük”
Annyi sztorit hallott már az ügyfeleitől, hogy két könyvet is írt a történetekből a korábban újságíróként dolgozó ausztrál eszkort.

Link másolása

hirdetés

Sokan azt hiszik egy ausztrál eszkort szerint, hogy a hozzá hasonló kísérőknek csak egyetlen feladatuk van: le kell feküdni az ügyfelekkel. Holott ez nem így van. Samantha X szerint egyes férfiak súlyos vagyonokat fizetnek pusztán azért, hogy beszélgessen velük, írja a news.com.au.

A régóta az iparágban dolgozó egykori újságíró úgy véli, hogy az általános tévhit ellenére a férfiak igenis érzelmi kapcsolatot keresnek. A nő szerint ez az ő sikereinek is a titka.

„Nem a fehérnemű és a magassarkú cipő (iszonyú kényelmetlen), és nem is a pénz (hazudnék, ha azt mondám, nincs nagy szerepe) tart a szakmában, hanem a kapcsolattartás a férfiakkal” - majd hozzáteszi: kifejezetten élvezi, amikor a különböző korú és élethelyzetű férfiak megnyílnak neki.

Samantha X már két könyvet is írt az ügyfelek történetei alapján. Az eszkort hangsúlyozza: attól, hogy nem bújnak ágyba, még súlyos dollárezreket kér ügyfeleitől a beszélgetésért is.

hirdetés
„Mindig megdöbbent, amikor a férfiak kifizetik a tiszteletdíjamat, miközben valójában egy tanácsadóra lenne szükségük"

- mondja Samantha X. Az eszkort hiába javasolja ügyfeleinek, hogy talán olcsóbb lenne, ha felkeresnének egy terapeutát, a férfiaknak esze ágában sincs olyan szakemberhez menni, aki véleményük szerint csak ítélkezne felettük.

Az ausztrál nő ugyanakkor elismeri, hogy ő nem szakképzet tanácsadó. Azon kívül, hogy türelmesen végighallgat mindenkit csak egy nagy ölelést tud adni, de gyakran ez is elég.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
FELFEDEZŐ
Orbán Ráhel háromgyerekes szülőként ajánlja új bababoltját
Május 17-én nyílik a miniszterelnök lányának bababoltja.

Link másolása

hirdetés

Május 17-én megnyitja kapuit Orbán Ráhel bababoltja, az ODU Store a Hegyvidék Bevásárlóközpontban. Közleményükben azt írják: széles termékkínálattal, több mint 4000 árucikkel várja az érdeklődőket a concept store. Az organikus, dekoratív és egyedi termékek mellett kávézó és játszósarok teszi teljessé a vásárlás élményét a szülők és gyermekeik számára.

Az ODU egy olyan közösség létrehozására nyújt lehetőséget, ahol a várandóság pillanatától végigkísérhetjük és segíthetjük az anyaság örömeit.

Az üzletben nemcsak funkcionális és edukatív játékok, valamint ruházati és kozmetikai termékek között válogathatnak, hanem idilli környezetben olyan esztétikus kiegészítőkkel és bútorokkal tehetik teljessé a hétköznapjaikat, amik illeszkednek a világukba - írják.

Hozzátették: az üzlet kialakításakor fontos szempont volt, hogy a kismamák és a szülők letisztult, nyugalmat árasztó környezetben tölthessék el az időt. A hely tervezői a gondosan kiválasztott termékkínálat mellett a minőségi időtöltésre is nagy hangsúlyt helyeztek. A concept store-ban kávézó, szoptató- és játszósarok is várja az érdeklődőket, így az édesanyák gyermekeikkel közösen válogathatnak a termékek közül. Az ODU Store csapata szeretné megkönnyíteni a szülők életét, prémium, fejlesztő- és fenntartható játékok, valamint kiegészítők, és kozmetikumok sorával várják őket. Hosszú távon egy közösség létrehozása a cél, amelyben a hasonló nehézségekkel találkozó szülők egymást is tudják segíteni.

„Sokféle szülő létezik, vannak dolgozó, háztartásbeli, tudatosabb vagy praktikusabb anyukák... Sajnos a társadalom hajlamos beskatulyázni őket. Nekünk fontos volt, hogy nálunk bárki megtalálhassa a családja életéhez legközelebb álló termékcsaládot, és segítséget kérhessen a hasonlóan vagy éppen ellentétesen gondolkodó szülőktől. Háromgyermekes családanyaként tudom, milyen sok mindenben kell dönteni a várandóság elején, kutatni, hogy melyik gyerekülés a legbiztonságosabb, melyik termék a legegészségesebb. Mi megpróbáljuk levenni ezeket a terheket a szülők válláról, és megspórolni nekik ezt az időt és energiát az előre, gondosan kiválasztott termékekkel”

– mondta Orbán Ráhel az ODU Store ügyvezetője, megálmodója.

hirdetés

Az ODU létrehozói erős hangsúlyt helyeztek arra, hogy az anyukák mindent megkaphassanak egyszerre, egy helyen. Emellett fontos szempont volt a fenntarthatóság, így a kínálatban számos olyan beszállító árucikkei találhatók meg, akik e szemlélet alapján alkották meg termékeiket. Az ODU megalkotóinak alapvető gondolata, hogy a fenntarthatóság a megfontolt vásárlásnál kezdődik, így az üzletben örökíthető, több generáción átívelő darabok találhatók meg, amelyek passzolnak a szülők világához. Az ODU Store webshopja februárban indult egy szűkített kínálattal, a fókusz ugyanis a személyes találkozásokon, egy közösség létrehozásán van.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ
13 milliárd forintnyi kriptovalutát fizettek egy magyar matektanár grafikáiért
László Zsolt azonban még nem fér hozzá az összeghez.

Link másolása

hirdetés

Lóránt Zsolt 8-10 éve kezdett el digitális képalkotással foglalkozni, elsősorban a fraktálgeometria érdekelte - derült ki az RTK Klub reggeli műsorában. A zalaegerszegi matematikatanárt egy éve foglalkoztatja az úgynevezett NFT-k gondolata, de ahogy fogalmazott: tanárként napi 48 órát dolgozik, így nem volt ideje elmélyülni a témában.

Egy kiállításmegnyitó kapcsán azonban "ölébe hullott" a lehetőség, és leszerződött egy londoni székhelyű céggel, amely egy online galériát működtet. Ők hirdettek meg zárt körben két aukciót a képeivel, mindkettő 14 napig tartott. Zsoltnak ezeken

végül tíz számítógépes grafikája kelt el, összesen 13 milliárd forint értékű kriptovalutáért.

Az összeghez azonban egyelőre nem fér hozzá. Ahogy elmondta, egy olyan digitális valutában kapta meg a pénzt, ami még nincs a piacon, de nagyon komolyan dolgoznak azon, hogy ez a valuta bizonyos helyeken fizetőeszköz lehessen, és ez néhány hónap múlva valóra is válhat.

Zsolt azonban azt is hozzátette: akkor sem fogja elhagyni a tanári pályát, ha hozzáfér az összeghez.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ
Videó: Óriási balhét csapott két részeg férfi a Wizz Air Krétára tartó járatán, még a pilótát is megütötték
A harmincas éveiben járó páros a gépen egy harmadik fickóval is kiegészült. Vodkáztak, dohányoztak, és a többi utast is fenyegették.

Link másolása

hirdetés

Hatalmas balhét csapott két harmincas éveiben járó férfi a Wizz Air Krétára tartó járatán - írja a Daily Star.

A két férfi a Gatwick repülőtéren szállt fel a Görögországba tartó gépre, az utasok szerint azonban már ekkor sem voltak józanok. Hangoztatták is, hogy már délelőtt óta isznak. A gépen egy harmadik férfi is csatlakozott hozzájuk, vodkás üveggel a kezében.

Az úton végig ittak, dohányoztak és fenyegették a többi utast.

Az egészről pedig videót is készítettek.

Az igazi balhé azonban akkor tört ki, amikor a gép leszállt Krétán, majd a légiutas-kísérők közölték velük, hogy a rendőrök letartóztatják őket.

hirdetés
Végül a dulakodás közben még a pilótát is megütötték.

A rendőrök a személyzetet és az utasokat is kihallgatták, ami több órát vett igénybe, így az utasok egy része a szállodai transzfereket is lekéste. Sőt, még a visszajáratot is el kellett tolni, először 12 órával, majd 24 órával az eset miatt.

A Wizz Air szóvivője elmondta, hogy a légiutas-kísérők a kiképzésük szerint kezelték a helyzetet, és jelentették az esetet az illetékes hatóságoknak, akik érkezéskor letartóztatták az érintett utasokat.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: