News here
hirdetés

FELFEDEZŐ

22 év házasság után megcsalta a férje – kidobta, majd lefeküdt 8 pasival

Könyvet is írt a kalandjairól, és fontosnak tartja, hogy minden nő tudjon a szex szívgyógyító erejéről.

Link másolása

hirdetés

A 47 éves Laura Friedman Williams 22 évig élt együtt a volt férjével és a három közös gyerekükkel, azt tervezte, hogy együtt öregszenek meg – írja a Daily Star. Aztán kiderült, hogy a férjének viszonya van, ekkor kidobta otthonról, és úgy döntött randizni kezd, ilyesmit ugyanis nem nagyon csinált még soha.

Letöltötte a Tindert, vakrandikra járt, és felfedezte a személyisége egy részét, ami évekig rejtve maradt.

Az elmondása szerint igazi szabadságérzés fogta el, ugyanis azt csinált a férfiakkal, amit akart. „Ha úgy akarta, két pasival feküdtem le ugyanazon a napon. Ha randizni akarsz a nap közepén, megteheted. Senki nem ítélhet el, csak te magadat, és ha te oké vagy vele, akkor mindenki más elmehet a fenébe” – magyarázta. Hozzátette azt is, hogy

ez a mentalitás vezérelte akkor is, amikor a válása után lefeküdt 8 férfival.

Minderről az Available című könyvében is írt, amiből az is kiderült, hogy a randijainál azért erősen figyelembe vette a három gyerekét is. A könyvben szó van arról is, hogy a szex remekül meg tudja gyógyítani az összetört szívet.

Williams jelenleg egyébként kapcsolatban él, de nem szeretné ezt így felcímkézni, ugyanis tetszik neki a szingli élet nyitottsága.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
FELFEDEZŐ
Kiderült ki lehet Putyin egyik lányának a szeretője – Zelenszkijnek hívják
Ugyanakkor a jelek szerint nem áll rokoni kapcsolatban az ukrán elnökkel.

Link másolása

hirdetés

Katerina Tyihonova 2017-ben vált el Oroszország egyik legfiatalabb milliárdosától, Kirill Shamalovtól. A románca Zelenszkijjel ekkor kezdődött – írja a Daily Mail az IStore és Der Spiegel közös oknyomozása alapján.

Putyin lányának szeretője nem azonos az ukrán elnökkel, bár a névegyezés így is pikáns. A cikkben azonban

az 52 éves balettsztárról, Igor Zelenszkijről van szó, aki egészen a közelmúltig a Bajor Állami Balett élén állt,

és az egyik legsikeresebb orosz balettáncosnak tartják. A párnak már egy kislánya is született.

A lap megszerezte a pár repülési adatait is, amelyekből kiderült, hogy Katerina a Zelenszkijjel közös gyermekükkel, egy dadával és biztonsági őrök kíséretében az elmúlt két év alatt több mint 50 alkalommal repült Münchenbe. Kiszivárgott dokumentumokban bukkantak rá Putyin lányának, Zelenszkijnek, illetve egy 2017-ben született kislánynak az útlevéladataira is, illetve ezekből derült ki, hogy

hirdetés
a repülőjegyeket minden esetben Katerina testőre vásárolta meg.

A névazonosság ellenére az ukrán elnöknek vélhetően semmilyen rokoni kapcsolata nincs Igor Zelenszkijjel.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
FELFEDEZŐ
Egy hónapig nem fürdeti meg babáját a Tiktoker anyuka, sőt szülés után a magzatmázat sem törölhették le róla
Shahnta szerint istenien hidratál az anyag, ami a babákat az anyaméhben bevonja, ezért esze ágában sincsen megfürdetni újszülött fiát.
Fotó: Tiktok/hoareboys - szmo.hu
2022. május 19.


Link másolása

hirdetés

A kisbabák első néhány hetében sok mérföldkövet élnek át a szülők: az első etetés, az első pelenka csere és az első fürdetés. Azonban egy négy gyermekes anyuka, Shahnta Hoare máshogyan vélekedik az utóbbiról. Legkisebb fia, Ozzy május elején látta meg a napvilágot, akit azóta sem fürdetett meg.

Shahnta egy hónapig nem akarja megfürdetni kisfiát, sőt nem engedte meg a nővéreknek, hogy letöröljék róla a magzatmázat sem.

Az anyuka megosztó véleményét Tiktok-oldalán osztotta meg a világgal, amit a The Sun szúrt ki. Első gyerekét Jaxont már a kórházban megfürdették tudta nélkül, majd ezután következő ikreit is megtörölgették a kórházban szülés után.

„Amivel Ozzy született, az rajta maradt, amíg természetes módon le nem jött róla. Tudom, hogy egyesek számára ez undorító lehet, de amikor a saját babádról van szó, meglátod, hogy ez a cucc annyira jó! Még sok hétig nem fog először fürdeni”

- mesélte Shahnta videójában.

@hoareboys Reply to @leylaniramos14 ♬ original sound - Shahnta Hoare

A babát beborító magzatmáz anyagát szuper hidratálónak és olajosnak írta le az anyuka, majd felidézte, hogy Ozzy-nak a nyakráncaiban, a fülében, az ujjai és a lábujjai körül is ott maradt.

A lap szerint több egészségügyi ajánlás is alátámasztja, hogy a babáknak nagyon jót tesz, ha rajtuk marad a magzatmáz. Hidratáló képessége mellett, az első időszakban a fertőzések ellen is védi a kicsit. Az ajánlás szerint sima vízzel elég fürdetni a babákat az első hónapban.

hirdetés

A vélemény megosztotta az anyuka követőit, egyesek szerint undorító volt a szülés és alig várták, hogy megfürdessék gyereküket. Míg mások egyenesen odavoltak a baba illatáért és szintén hetekig nem fürdették meg.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ
Rendőrt hívott a vendég, mert drágának találta a díjnyertes kávézó kéteurós eszpresszóját
A firenzei tulajdonost végül meg is büntették, mert nem tüntette fel látható helyen a kávé árát.
Fotó: Soner Köse / Pixabay (illusztráció) - szmo.hu
2022. május 19.


Link másolása

hirdetés

Felidegesítette magát a kávézó egyik termékének árán egy firenzei férfi, végül rendőrt is hívott a tulajdonosra – számol be a The Guardian cikke alapján a 444.

A firenzei Ditta Artigianale díjnyertes kávézó koffeinmentes eszpresszója egyébként éppen két euró, azaz mai árfolyamon mérve kevesebb, mint 770 forint, ami egy jobbféle vendéglátóhelyen még magyar viszonylatban sem számít kirívóan drágának. A vevőt ugyanakkor az is zavarta, hogy az ár nem volt feltüntetve a pult mögötti ártáblán, emiatt pedig nem találta elégségesnek a panaszkönyv elkérését, hanem rögtön a rendőrséget hívta.

A hatóság kiérkező emberei a szabálytalanságért egyébként meg is büntették a kávézót 1000 euróra (mai áron kb. 387 ezer forintra).

Az esetről a közösségi médiában maga a felháborodott tulajdonos, Francesco Sanapo számolt be. Mint videóüzenetében elmondta, a koffeinmentes presszója alapját adó kávé egy aprócska mexikói ültetvényről érkezik, hogy aztán vízkivonásos módszerrel koffeinmentesítsék, megőrizve ezzel karakteres ízét.

„Ezt elhiszitek? [...] Hogy valaki még ma is képes annyira felidegesíteni magát, hogy a rendőrséget mozgósítsa, amely aztán egy idejét múlt törvény miatt megbüntet”

– fakadt ki a megbüntetett kávézó tulajdonosa.

Olaszországban átlag egy euróba kerül amúgy egy eszpresszó, bár idén a presszók hetven százaléka árat emelt, mert a rossz termés és az ellátási nehézségek miatt megugrott a kávé világpiaci ára, így a fogyasztói érdekvédelmi csoportok szerint akár másfél euróra is emelkedhet az átlagár. A Ditta Artifianaléban viszont már 2013-ban 1,50-et kértek egy sima presszóért, ami sokakat már akkor is felháborított, de ezidáig még senki nem fordult a rendőrséghez.

hirdetés

A kisvállalkozások érdekvédelmi szervezete, a Confartigianato firenzei tagszervezetének elnöke, Alessandro Vittorio Sorani Sapano védelmére kelt.

„Nagyon elkeserít az egész. A minőségi termék előállítása sok munka, a minőség pedig megtérül, mert mindenkinek megéri”

– mondta el a lapnak.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ
31 sajtburgert rendelt egy kétéves kisfiú anyukája telefonjáról, majd tisztességes borravalót is hagyott
A kisfiú 25 százalék borravalót adott a futárnak, aki természetesen örült a félresikerült rendelésnek.

Link másolása

hirdetés

Texas megyében egy átlagosnak tűnő napon, anyukája telefonjával játszott Kelsey Golden kisfia, majd nem sokkal később az ételfutár 31 sajtburgerrel jelent meg az ajtóban. Az édesanya elmesélte az indy100 lapnak, hogy gyakran odaadja telefonját kisfiának, de eddig ilyen sosem fordult elő.

Kelsey azt hitte a kamerával játszik, mivel lezárva adta oda telefonját és ez volt az egyetlen, amit meg tudott nyitni rajta. Később kiderült, hogy egy ételfutár szolgálaton keresztül a McDonald's-ból rendelt.

A kétéves fiú 31 sajtburgert kért házhoz, 61 dollár (kb. 22400 forint) értékben, majd hagyott 16 dollár (kb. 5800 forint) borravalót is.

Szerencsére nem volt minden veszve és a fiú sem került akkora bajba, mivel Kelsey felajánlotta a környékbelieknek, hogy jöjjenek el egy sajtburgerért, így nem ment kárba a hatalmas rendelés.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: