FELFEDEZŐ

10 jelmezötlet, hogy ti legyetek a legmenőbb pár az idei halloween-i buliban

Dobd ki végre a boszorkányjelmezed, vannak sokkal jobbak!

Link másolása

Hamarosan elérkezik az év egyik legvártabb és leghátborzongatóbb napja, a halloween, de már garantáltan te is ráuntál a boszorkány és vámpír jelmezekre. Ha idén valami igazán különlegeset szeretnél bevetni, öltözz be a kedvenc filmed karaktereinek, hiszen így garantáltan nem jön szembe a hasonmásod a házibulin!

A PopSugar segítségével most összegyűjtöttünk pár tippet, amiből érdemes inspirációt meríteni!

1. Forrest és Jenny (Forrest Gump)

"We was like peas and carrots, Jenny and me." ❤️

68 Likes, 6 Comments - Sara ? (@insta_sara) on Instagram: ""We was like peas and carrots, Jenny and me." ❤️"

2. Rapunzel és Flynn Rider (Aranyhaj és a nagy gubanc)

Oh man, guys. This Halloween Party was really one for the books. BEST DAY EVER! For those of you who didn't know, @theadamo and I met at the Disneyland Halloween Party (I believe it was still called Mickey's Trick or Treat Party at that point) in 2008. We went together every year for about 8 years. This was our first trip back in 2 years. Tangled was the movie we saw on our first date, so, aside from other reasons ahem, Tangled is very special to us. Huge thanks to @liv_haines for making this dream come true for us. . . . . . . . . . . #mnsshp #mickeysnotsoscaryhalloweenparty #disneyworld #wdw #magickingdom #disney #disneycosplay #cosplay #halloween #costume #couplescostume #married #couplegoals #rapunzel #flynn #tangled #fantasyland

2,020 Likes, 52 Comments - Briana (@brianamatopoeia) on Instagram: "Oh man, guys. This Halloween Party was really one for the books. BEST DAY EVER! For those of you..."

3. Jack Skellington és Sally (Karácsonyi lidércnyomás)

#halloween #couplescostume #nightmarebeforechristmas #jack #thepumpkinking #sally #mybaby #mylife #myfiancé #iloveher #bestcouplescostume

77 Likes, 1 Comments - rei milo (@reimilo) on Instagram: "#halloween #couplescostume #nightmarebeforechristmas #jack #thepumpkinking #sally #mybaby #mylife..."

4. Willy Wonka és Oompa Loompa (Charlie és a csokigyár)

I'm just goin to keep these posts going! Our costumes from a few years ago. Willy Wonka and Oompa Loompa. #couplescostumes #willywonka #oompaloompa #costumes #couples #wdw #disneyworld #mnsshp #mickeysnotsoscaryhalloweenparty #halloween #halloweencostume

3,541 Likes, 57 Comments - Scotty Munster (@scottymunster) on Instagram: "I'm just goin to keep these posts going! Our costumes from a few years ago. Willy Wonka and Oompa..."

5. A hihetetlen család

The most incredible people you'll ever meet #incredibles #choir #halloween

44 Likes, 4 Comments - Michael Clinton (@michaelclinton) on Instagram: "The most incredible people you'll ever meet #incredibles #choir #halloween"

6. Beetlejuice és Lydia (Beetlejuice)

AMAZING Beetlejuice and Lydia costumes from our Miracle Mile location! #aaemployees #aahalloween #americanapparel

281 Likes, 20 Comments - American Apparel Las Vegas (@americanapparellv) on Instagram: "AMAZING Beetlejuice and Lydia costumes from our Miracle Mile location! #aaemployees #aahalloween..."

7. Spock és Uhura (Star Trek)

What a fun adventure with @trinitystarlight . #spockanduhura #maccosmetics #mac5thave #blocstar

140 Likes, 11 Comments - Eddie Lawrence (@_eddielawrence_) on Instagram: "What a fun adventure with @trinitystarlight . #spockanduhura #maccosmetics #mac5thave #blocstar"

8. Daphne és Fred (Scooby Doo)

I am so over this damsel in distress nonsense! #mysterygang

120 Likes, 6 Comments - Brianna Mahalie Merich (@briannamerich) on Instagram: "I am so over this damsel in distress nonsense! #mysterygang"

9. Mary Poppins és Bert

Chim chim cher-ee #halloweencostume #halloween #marypoppinscostume #marypoppins #couplescostumes #bert #chimineysweep

130 Likes, 13 Comments - PAUL TEEL (@paulteel) on Instagram: "Chim chim cher-ee #halloweencostume #halloween #marypoppinscostume #marypoppins #couplescostumes..."

10. Eleven és Dustin (Stranger Things)

The gate. I opened it. I'm the monster. . . . #strangerthings #elevencosplay #strangerthingscosplay #dustincosplay #elevenanddustin #elevenstrangerthings #dustinstrangerthings #halloween #cosplay #halloweencostumes #halloweenparty #bestcouplescostume #leggomyeggo

47 Likes, 4 Comments - Kayla McMullen (@kayla_marie1027) on Instagram: "The gate. I opened it. I'm the monster. . . . #strangerthings #elevencosplay #strangerthingscosplay..."


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


FELFEDEZŐ
Brutális fejfájása lett egy korty bortól, ledöbbent, amikor kiderült, hogy súlyos beteg
Korábban nem gondolta volna, hogy 23 évesen bárki rákos lehet. Most arra biztat másokat, hogy ha problémájuk van, azonnal vizsgáltassák ki magukat.

Link másolása

A 23 éves Izzy Fletcher az angliai Derbyben él. Tavaly egyik nap munka után beült valahova inni egy pohár bort, de annyira megfájdult a feje, hogy azonnal el is indult haza - írja a LADBible.

"Valamilyen bort rendeltem, de ahogy beleittam, azonnal megfájdult a fejem. Nagyon furcsa volt. A mellkasom összeszűkült, és azt hittem, fel fog robbanni a fejem"

- mesélte a lány. Az is megfordult a fejében, hogy az ital valamelyik összetevőjére, vagy egyenesen az alkoholra lett allergiás.

Miután megállíthatatlanul köhögni kezdett, azonnal orvoshoz ment, ahol több vizsgálat után kiderült, hogy kettes stádiumú Hodgkin-limpfómában szenved.

A Hodgkin-limpfóma a nyirokrendszer daganatos megbetegedését jelenti.

Először 2022 márciusában fordult orvoshoz, mióta pedig kiderült, mi a baja, kemoterápiával kezeik.

"Most már hat hónapja tart a kemó. Nagyon-nagyon esélyem van arra, hogy meggyógyuljak" - nyilatkozta.

Azóta többször is megosztotta a történetét, mivel arra szeretne inspirálni másokat, hogy ne várjanak, ha valami problémájuk van, hanem azonnal menjenek orvoshoz.

"Számomra a legnagyobb tanulság az, hogy ha valami aggaszt, akkor azt azonnal ki kell vizsgáltatni. 23 évesen persze nem gondoltam arra, hogy azonnal mennem kell a háziorvosomhoz, hiszen az ember azt hiszi, hogy ebben a korban úgysem lehet komoly problémája. Arra senki sem számít, hogy 23 éves korában rákos lesz"

- mondta.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

FELFEDEZŐ
Lecserélték a botrányt kavart tankönyv borítóján a Kölcsey–képet
Az előző képen Ferenczy István szobra volt látható Kölcsey Ferencről, de a lehető legrosszabb szemszögből, félreérthető módon.

Link másolása

Ahogy azt mi is megírtuk, Nyáry Krisztián író, kommunikációs szakember szúrta ki a 7. osztályosoknak készült, irodalmi munkafüzet borítóját.

A fotón Ferenczy István szobra látható Kölcsey Ferencről, de a lehető legrosszabb szemszögből, félreérthető módon.

Ezt követően - a jelek szerint - az illetékesek gyorsan intézkedtek, és lecserélték a könyv borítóját. Ezen is Kölcsey látható, de Franz Eybl nevezetes litográfiáját felhasználva - szúrta ki a 24.hu.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


FELFEDEZŐ
A Rovatból
Fotók: Közel 300 kiló makkot raktározott el egy harkály egy kaliforniai ház falaiban
A rágcsálóirtó azt írta, hogy még soha nem látott hasonlót.

Link másolása

Meglepő fotókat közölt egy kártevőirtó a közösségi oldalán. Egy falba vágott nyíláson rengeteg makk dőlt ki a szobába. Mint kiderült, egy harkály volt a gyűjtögető, ami közel 320 kilós termést raktározott el magának.

A könnyűszerkezetes ház falaiba dugta az eleséget. A ház tulajdonosai csak azt látták, hogy az épület kívülről tele van lyukakkal. Erről később kiderült, hogy a madár vágta ki magának.

A makkok nyolc zsákot töltöttek meg

- írta a posztoló, aki még sosem találkozott hasonlóval.

Mikor az egyik kommentelő felvetette, hogy makkot általban a mókusok rejtenek el, akkor válaszában megírta, hogy látták, amint az „őrült” madár makkot dobál a falba a lyukon kereztül.

Forrás: abc7news.com


Link másolása
KÖVESS MINKET:


FELFEDEZŐ
A Rovatból
Fotókon a vasárnap esti látványos telihold
Sokan küldtetek remek képeket, ezekből válogattunk.

Link másolása

Vasárnap este telihold ragyogta be az eget. A tiszta időben sokakat megihletett a látvány. A Szeretlek Magyarország Facebook-oldalunkon arra kértünk benneteket, hogy küldjetek fotókat róla.

Sok remek kép érkezett, ezekből válogattunk:

Pécs, Kiefer Béla
Mórágy, Flóris Boglárka
Sopron, Horváth Krisztina
Budapest, Nagy Gabriella
Kolozsvár, Tatár Tibor
Budapest, Németh Yoco
Vál, Nagy Ildikó
Miskolc, Hegyközi Lászlóné


Link másolása
KÖVESS MINKET: