hirdetés
szakitas-level-kijavitas-1000x583.jpg

Zseniális: kijavította és értékelte is exbarátnője bocsánatkérő levelét, úgy, mint egy tanár

A fiatal srác szó szerint tanárként oktatta volt párját. Érdemjegyet is adott neki az értékelés végén.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. november 02.


hirdetés

Amikor egy kapcsolat az egyik fél hűtlensége miatt ér véget, nem sok esély van arra, hogy békés legyen a szakítás, és a pár tagjai barátként váljanak el egymástól. Egy srác viszont mégis humorral tudott hozzáállni ahhoz, hogy barátnője megcsalta őt.

Bár a kettejük közös történetéről nem sok minden derült ki, az valószínűsíthető, hogy Nick Luntz azért dobta a lányt, mert állítólag félrelépett, exe viszont egy bocsánatkérő levéllel próbálta rendezni a viszonyukat.

A lány kézzel írta a levelet, és rögtön az első sorból ki is derül, hogy azért, mert csak így tudott kapcsolatba lépni volt barátjával. Az első sorokban leírja, hogy lehet, hogy a fiú úgy érzi majd, hogy csak időpocsékolás elolvasnia a levelet, de ő szerette volna elmondani neki, hogy - ahogy a mondás is tartja - akkor tudja értékelni az ember, ami az övé volt, amikor már elveszítette.

A lány úgy érzi, hogy természetesnek vette, hogy a szerelme ott van neki, és mint írja, a szakítás után könyörgött is neki, hogy fogadja vissza. Aztán azt is állítja, hogy akár hiszi a fiú, akár nem, de sosem csalta meg őt, és erre megesküszik.

Végül többek közt azt írja, az exe előtt fényes jövő áll, és biztosan megtalálja majd az igaz szerelmet, ő pedig a legjobbakat kívánja neki. És persze a bocsánatkérés sem maradt el az utolsó sorokban.

A fiú azonban válasz helyett piros tollat ragadott és kijavította a levél helyesírási, formai és tartalmi hibáit, mint egy tanár.

A levél elejére rögtön odaírta, hogy "nincs bekezdés", majd amikor a lány esküdözött, hogy nem csalta meg, azt kifogásolta, hogy "nincs mellette szóló bizonyíték". Néhány mondattal később a "hiányzó részleteket" hiányolta, majd kijavított egy-egy helyesírási hibát. Egy-két helyen meg is kérdőjelezte a lány által leírtakat.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
shipping-3649677_1920.jpg

Túl hangosan szexeltek, ezért egy nap után kirúgták őket a karibi hajóútról

A német házaspár számára nem ez lett életük utazása.
Címkép: illusztráció (Pixabay) - szmo.hu
2019. november 02.Egy német pár, Renate és férje, Volker valószínűleg azt hitték, hogy a kéthetes karibi tengeri utazást egy "álomhajó" fedélzetén tölthetik, de a kalandból rémálom lett.

A házaspár április 1-jén szállt fel a TUI Cruises társaság Mein Schiff 5 nevű hajójára, de végül két napig sem élvezhették az idillt - írta meg a The Sun.

Ugyanis az első nap után kitették őket Barbadoson.

Mindennek pedig az lehetett az oka, hogy nyitott erkélyajtónál élték szerelmi életüket a kabinjukban, ráadásul olyan hangosan, hogy az egész utazóközönség hallhatta azt.

Az már csak hab volt a tortán, hogy a légyott után valamiért összevesztek, de vitájuk nem tartott sokáig, mert egyszer csak megjelent a biztonsági őr és közölte velük, hogy a kapitány kérésére el kell hagyniuk a hajót.

Az indok pedig az volt, hogy egy "biztonsággal kapcsolatos incidens" miatt kell búcsút inteniük a hajóútnak.

Mégpedig a többi utas és az ő biztonságuk érdekében is.

Mivel sem a szeretkezés, sem a veszekedés során nem tettek kárt senkiben és semmiben, ezért csak arra tudnak gondolni, hogy a hangos légyott lehetett a kiváltó ok.

Úgy döntöttek, hogy perre viszik az ügyet, mivel nemcsak a befizetett útról maradtak le, de a barbadosi szállás, a párizsi repjegy és a Németországig szóló vonatjegy is sok pénzbe került.

Azt szeretnék, hogy a társaság térítse vissza ezeket a költségeket.


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x

hirdetés
prosti-fizet.jpg

Kiderült, hogy kik fizetnek a leggyakrabban szexért

Magányosnak érzik magukat, kevés idejük van a magánéletre, ezért fordulnak szexmunkásnőkhöz a 30-50 év közötti brit, fehér, középosztálybeli férfiak.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 31.A jelentést a brit belügyminisztérium rendelte meg a bristoli egyetemtől, hogy felmérjék a prostitúció jelenlegi helyzetét Angliában és Wales-ben, annak érdekében, hogy szükséges-e változtatni a jelenlegi törvényeken. Ebből kiderült, hogy e területek férfijainak több mint 10%-a járt pár prostituáltaknál, és általában olyanok, akik „jobb körökhöz” tartoznak. Vannak közöttük magányosak, de olyanok is szép számmal, akik szex nélküli házasságban vagy tartós kapcsolatban élnek, esetleg partnerük hosszú ideje beteg. Az örömlány-látogatás oka lehet az is, hogy vallásos vagy homofób környezetben nőttek fel, ezért nehezen kezelik vágyaikat.

A válaszadók persze nem az érintett férfiak voltak, hanem a szakmát jelenleg is vagy a múltban űző hölgyek, akik egy hat hónapos felmérés során beszéltek vendégeikről.

Különösen azokhoz jártak előkelőbb urak, akiknek voltak bordélyházi tapasztalataik, vagy pedig szado-mazo szolgáltatásokat kínáltak. Akadtak olyanok, akik csoportosan mentek nemi örömöket keresni a szigetország különböző vidékeire, és volt olyan hölgy, akihez rendszeresen visszatért egy külföldi kuncsaft.

Mintegy 72 ezer prostituált dolgozik az Egyesült Királyságban, 90%-uk nő, miközben a pénzért való szexuális szolgáltatás ugyanúgy illegális, mint annak vásárlása.

A felmérés szerint a lányok többsége anyagi megfontolásból választotta ezt a munkát, a kisebbség viszont úgy véli, hogy nemcsak jövedelmező, hanem élvezetes is ez a karrier, sőt, olyan is akadt, aki egyfajta „gyógyító hivatásnak” tekinti. Az is kiderült viszont, hogy sokan vannak közülük, akik brutális kizsákmányolásnak és rendszeres bántalmazásnak vannak kitéve, nem tudnak vigyázni sem fizikai, sem mentális egészségükre, társadalmi helyzetük is bizonytalan, ma is megbélyegzik őket. Sokaknál kiderült, hogy minél hosszabb ideig dolgoznak a szexiparban, annál nehezebb belőle kiszállni.

A szexmunkásokra azonban továbbra is van igény, mert egy, a szexuális szokásokról szóló brit felmérés szerint Nagy-Britanniában folyamatosan növekszik azoknak a férfiaknak a száma, akik fizetnek a szexért. 1990-ben még csak 2% volt az arányuk, 2000-ben már 4%, a legutóbbi felmérés idején 2014-ben már 11% - írta a Daily Mail.


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
Képernyőfotó-2019-10-28-16.04.54.png

9000 mérges üzenettel árasztotta el randipartnerét a doktornő, miután a férfi lapátra tette

A dühös nő nemcsak a férfit, de családtagjait és új barátnőjét is bombázni kezdte az üzenetekkel.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 28.Úgy látszik, nehezen viseli a visszautasítást az az ausztrál doktornő, aki mérgében elárasztotta egykori Tinderes randipartnerét üzenetekkel.

Denise Jane és Matthew közös szerelmi története márpedig nem volt hosszúéletű, a férfi állítólag négy vacsora és két romantikus légyott után zárta rövidre a románcot 2015-ben, majd Melbourne-be költözött.

A megtorlás azonban nem maradt el, a sértett fél állítólag "megszállottá" vált és "zaklatási kampánya" részeként több mint 9000 üzenetet küldött Matthew-nak, a férfi új partnerének, édesanyjának és kollégáinak is.

Az ügy bíróság elé került.

A 9News beszámolója szerint a dühödt irományokban olyan fenyegető részletek álltak, minthogy "bármit is értékelsz a legtöbbre, célba fogom venni", "meg fogsz fizetni" és "megérdemelsz mindent, amit kapni fogsz".

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
par-szerelem-kapcsolat.jpg

Ez a 3 dolog kell ahhoz, hogy működjön a nyitott kapcsolat

Ha szeretnétek kipróbálni, ezekre kell mindenképpen koncentrálnotok, hogy ne menjen fuccsba a kapcsolatotok.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. november 02.Amikor egy hosszútávú, komoly kapcsolat kissé ellaposodik, vagy már több a rossz, mint a jó benne, sok pár a nyitott kapcsolatban látja a megoldást. Ez ugyanis szabadságot biztosít mindkettejüknek, mégsem kell szakítaniuk. A nyitott kapcsolatban élők megegyeznek bizonyos feltételekben, például hogy szabadon ismerkedhetnek, randizhatnak, lefeküdhetnek másokkal, miközben továbbra is egy pár maradnak szerelemükkel.

Ez azonban sok esetben nemhogy megmenti, hanem még jobban, akár véglegesen is tönkreteszi a kapcsolatot. Közbe léphet például az egyre jobban elmérgesedő féltékenység, vagy az is, hogy a pár egyik fele másba szeret bele.

A szakértők szerint azonban igenis működhet jól egy nyitott kapcsolat, ami jó hatással lehet a szerelmesek életére. Ehhez csak annyi kell, hogy jól csináljuk.

A Rochester Egyetem pszichológusai egy tanulmányukban kifejtették, mi az a három dolog, ami mindenképpen szükséges egy nem monogám kapcsolathoz.

Ezt egy kísérlettel támasztották alá, amelyben 1600, párkapcsolatban lévő embernek tettek fel kérdéseket. A résztvevőket öt különböző csoportba tették az alapján, hogy milyen típusú kapcsolatban élnek, és hol tartanak aktuális párjukkal. Voltak köztük monogám, részben nyitott, és egyoldalúan nyitott kapcsolatban élők is (utóbbi esetében csak az egyik fél szexelhet másokkal, a másik kitart mellette).

Az ő válaszaik alapján a kutatók megállapították, hogy bár nem volt egyetlen kifejezett mód a sikeresen működő nem monogám kapcsolatokhoz, de annak fenntartásához főleg három összetevő járulhat hozzá: a megegyezés, a kommunikáció és a komfortérzet.

Vagyis a nyitott kapcsolatnál kulcsfontosságú, hogy a párok meg tudjanak egyezni a feltételekben, mindent meg tudjanak beszélni egymással, és mindketten kényelmesen érezzék magukat a kapcsolatban.

A pszichológusok szerint azok a párok, akik nyitottan beszéltek a kapcsolatukról, a viselkedésükről, és komfortosan érzik magukat egymás mellett, nagyobb eséllyel maradnak együtt hosszú távon, legyen akár monogám, akár nem monogám a kapcsolatuk.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!