hirdetés
coca-cola-1000x562.jpg

Zöldség ízű üdítő, kólás kávé – a Coca-Cola legfurcsább termékei

Nem is tudjuk eldönteni, melyik a legjobb... Te tudtál ezekről?
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 06.


hirdetés

Valószínűleg nincs olyan ember, aki legalább egyszer ne kóstolta volna már a Coca-Colát. Még az is biztos kortyolt belőle egyet, aki a Pepsit szereti jobban. Sokan csakis a Cocával azonosítják a kólát, hiszen ez az az márka, amely levédette ezt az elnevezést, az eredeti recept pedig szigorúan titkos.

Bár mindenkinek a sötét színű, szénsavas üdítő juthat eszébe, ha a Coca-Colára gondol, a cég valójában számtalan más terméket is gyárt. A brandhez tartozik sok műs üdítőital, például a Fanta, a Sprite vagy a Cappy is, de sok más, meglehetősen furcsa dolgot is piacra dobtak már.

Hallottál már például a Salátavíz nevű, zöldség ízű üdítőről? És tudtad, hogy a Coca is próbálkozott már kávé forgalmazásával?

A LEGJOBB [MAGYAR TOP 10] nevű YouTube-csatorna új videójából ezekről és még több furcsa Coca-Cola-termékről tudhatsz meg többet:


hirdetés
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
macska_halottno.png

Levideózták, hogyan reagálnak a macskák, ha a gazdájuk halottnak tetteti magát

A nemrég felkerült kisfilmet már több millióan látták.
Fotó: YouTube/Kittisaurus - szmo.hu
2020. január 03.


hirdetés

'Cats vs Fake Death', vagyis 'Macskák vs. kamuhalál' címmel töltött fel videót a YouTube-ra Kittisaurus. A macskás videós ezúttal arra volt kíváncsi, hogyan reagálnának cicái, ha váratlanul összeesne a lakásban és meghalna.

A nő el is játssza a nagyhalált a filmben, melynek elején a macskák érdeklődve figyelik az élettelennek tűnő testet, majd egyre inkább feloldódnak, és úgy tesznek, mintha semmi nem történt volna: akad olyan, amelyik egyenesen a világ legkényelmesebb fekhelyének gondolja a halott gazdi földi maradványait, de olyan is, amelyik annyira unja az egészet, hogy videós holtteste mellett ásítozik.

A legnagyobb király azonban mégis az a macska, amelyik egy robotporszívón száguldozva figyeli a szoba közepén elterült nőt.

A formabontó kísérletről készült videót itt lehet megnézni:

hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
szinesz.jpg

Híres színészek, akik 2019-ben haltak meg

Peter Mayhew, Cameron Boyce, Rip Torn, Rutger Hauer, Sylvia Miles, Russi Taylor, Jed Allan, Peter Fonda... És még sajnos jó pár híresség távozott tavaly. Rájuk emlékezik a Filmezzünk összeállítása.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. január 23.


hirdetés

Peter Mayhew, Cameron Boyce, Rip Torn, Rutger Hauer, Sylvia Miles, Russi Taylor, Jed Allan, Peter Fonda...

A 2019-es évben sajnos nagyon sok ismert és kevésbé ismert színész hunyt el, rájuk emlékezik a Filmezzünk az alábbi összeállítással.

(Mint írják, nem mindenkit tudtak a listában feltüntetni.)

VIDEÓ: Híres színészek, akik 2019-ben haltak meg

hirdetés
KÖVESS MINKET:


hirdetés
hal-Copy.jpg

Különleges képességű állatok, amelyek nem ismerik a fizika törvényeit

Gondoltad volna, hogy létezik fagyállót termelő hal, vagy, hogy a forrásban lévő vízben is van élőlény, és, hogy akad olyan madár, amelyik még a Himalájánál is magasabbra repül?
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. január 16.


hirdetés

Akadnak olyan állatok, amelyek szembe mennek és meghazudtolják az emberiség által ismert fizika és tudomány különféle törvényeit.

Vannak, amelyek képesek egy majdnem függőleges falat is megmászni, vagy amelyek még a -50 fokos hidegben sem fáznak, és van olyan madár, amelyik akár 80 km/órás sebességgel is képes repülni.

Találtak olyan élőlényt, amelyik a forrásban lévő vízben is megél, és létezik olyan állat, amelyik 3 kilométeres mélységbe is le tud merülni. Sőt vannak madarak, amelyek az utasszállító repülőgépek utazási magasságáig is felröppenek, más madarak pedig elképesztő távokat tesznek meg.

VIDEÓ: Ezek az állatok nem ismerik a fizika törvényeit

hirdetés
KÖVESS MINKET:


hirdetés

Ilyenek Magyarország brutális hulladékhegyei egy drón szemével

A látvány testközelből is elképesztő, de madártávlatból még meghökkentőbb.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. január 19.


hirdetés

A szemétdombok már testközelből is elég brutálisnak tűnhetnek, a levegőből pedig még nagyobb meghökkenés látni őket. Szebenyi Péter legújabb videójában azt mutatja be, hogyan is néznek ki a levegőből Magyarország legbrutálisabb szemetes tájsebei.

Szebenyi Péter 2016 óta olyan helyszíneken tartott drónos terepszemléket, mint Zugló, Veresegyház, Rákosmente, Soroksár, Százhalombatta vagy a kőbányai Terebesi erdő. Ezekkel a felvételekkel pedig nem csak könnyebben felderíthetők a szemetes zónák, hanem alkalmas az illegális szemetelők levadászására is.

A videó végén pedig az illegális hulladéklerakások felszámolásának lehetséges megoldásáról, a Hulladékvadász by Zeewa rendszerről is bővebb infókat tudhattok meg.

VIDEÓ: [TOP5] - BRUTÁLIS HULLADÉKHEGYEK EGY DRÓN SZEMÉVEL, méghozzá Magyarországon!

# Csináld másképp

Te mit csinálnál másképp? - Csatlakozz a klímaváltozás hatásairól, a műanyagmentességről és a zero waste-ről szóló facebook-csoportunkhoz, és oszd meg a véleményedet, tapasztalataidat!

hirdetés
KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!