hirdetés
 
 
Zahorán Bertold hazajött, tanul, karriert épít - vallott a korábbi életéről és a terveiről is
A sármos modell szakított nála jóval idősebb milliárdos kínai barátnőjével. Új életet kezd, új céljai vannak.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. január 18.


hirdetés

Zahorán Bertold, a jóképű magyar modell otthagyta a keleti luxus életet és 27 évvel idősebb milliárdos kínai barátnőjét. Sok mindent pletykáltak róluk, ezért a Fókusz kamerája előtt tisztázta magát.

Most Budapesten él, egyetemre jár, sportol, és komoly tervei vannak a jövőre vonatkozóan. Az RTL Fókusznak vallott korábbi és jelenlegi életéről.

VIDEÓ: Az RTL Fókusz beszámolója

Új munkájáról péntek este osztott meg egy posztot közösségi oldalán:


KÖVESS MINKET:
Balázsék vakrandit szerveztek egyik hallgatójuknak – meglepő végeredménnyel
A Rádió 1 reggeli műsorában egy szingli kiválasztott számára kerestek párt a Cupidót játszó rádiósok.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 15.


hirdetés

Gyulának öt lány közül kellett kiszemelnie szíve választottját, akivel szívesen romantikázna egy kicsit Valentin-nap alkalmából - hogy ennyire ne legyen egyszerű a képlet, összebilincselve.

A sokszínű hölgykoszorúban azért volt egy kis turpisság, hogy pontosan mi, azt döntse el mindenki maga. A lényeg, hogy Gyulának sikerült választania és már meg is kezdték közös hétvégéjüket a kijelölt hölggyel, Alexával...

A döntés meghozatalát videóval is dokumentálták:

Miss Csütörtökkel Balázs sem hagyhatta ki a pózolást:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Miss Csütörtök!?#valentineday #radio1 #gyulaválasztott #ikozosseg

Sebestyenbalazsofficial (@sebestyenbalazs_official) által megosztott bejegyzés,

Forrás: Blikk


KÖVESS MINKET:Gáspár Evelin leszámolt a férfiakkal: "Én nem leszek többé senki babája!"
Elege lett, nem akar többet státuszszimbólum lenni.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 16.


hirdetés

Csalódott a szerelemben, ezért úgy döntött, hogy most magára koncentrál - mondta Gáspár Evelin. A 24 éves lány nem akar státuszszimbólum lenni.

Éveken keresztül élt kapcsolatban, de elege lett:

"Fiatal vagyok, dekoratív, megvan a magamhoz való eszem, és ahhoz, hogy stabil jövőt építsek nem kell pasi. Eldöntöttem, hogy mostantól én irányítok.

Vannak, akik udvarolnak és egy bizonyos határig ezt hagyom is, de egy ponton túl nem engedek. Nem vagyok státuszszimbólum, akit bazári majomként lehet mutogatni! Én nem leszek többé senki babája!" - mondta a Ripostnak.

?

2,548 Likes, 32 Comments - ⚡️GE⚡️ (@evelingaspar) on Instagram: "?"


KÖVESS MINKET:
Sarka Kata és Hajdú Péter kislánya már kész nő: Noncsi 10. születésnapját ünnepli
Édesanyja közös fotóval köszöntötte fel.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 16.


hirdetés

Tíz éves lett Sarka Kata és Hajdú Péter kislánya. Noncsi már kész nő, és igazi modellként viselkedik anyukája mellett.

"Ez a nap ma róla szól...! 10 éve aranyozza be a mindennapokat a kedvességével, bájával, és a gyönyörű kis lelkével! Megtanított az anyaságra, az önzetlenségre, és olyan sok sok dologra, amit leírni sosem tudnék! Értelmet adott mindennek 10 évvel ezelőtt! Boldog vagyok, hogy az ő édesanyja lehetek! Isten éltessen drága kicsi lányom!" - írta az egyik fotóhoz.

#birthdaygirl #imadomagyerekeimet #anyanaklennialegjobbavilagon ???????

17.5k Likes, 67 Comments - Kata Sarka (@katasarka) on Instagram: "#birthdaygirl #imadomagyerekeimet #anyanaklennialegjobbavilagon ???????"

Ez a nap ma róla szól...!❤️ 10 éve aranyozza be a mindennapokat a kedvességével, bájával, és a gyönyörű kis lelkével! Megtanított az anyaságra, az önzetlenségre, és olyan sok sok dologra, amit leírni sosem tudnék! Értelmet adott mindennek 10 évvel ezelőtt! Boldog vagyok, hogy az ő édesanyja lehetek! Isten éltessen drága kicsi lányom!? #birthdaygirl #alegjobbkislany #imadomagyerekeimet #anyanaklennialegjobbavilagon

13.2k Likes, 114 Comments - Kata Sarka (@katasarka) on Instagram: "Ez a nap ma róla szól...!❤️ 10 éve aranyozza be a mindennapokat a kedvességével, bájával, és a..."


KÖVESS MINKET:
Lady Gaga is elbénázta új tetoválását, de rendbehozta - azt mondja, részeg volt
Sokkal jobban jött ki a tetkó-bakiból, mint Ariana Grande.
Harpers Bazaar - szmo.hu
2019. február 15.


hirdetés

Néhány új tetoválással lepte meg rajongóit Lady Gaga, de az egyikkel alaposan befürdött. A karjára a saját nevének betűit (G A G A) varratta rá lekottázva, ami önmagában óriási ötlet, ha nem bénázta volna el. A kotta öt vonala helyett ugyanis csak négyet tetováltatott fel - az ötödik lemaradt.

A zeneértő rajongók persze rögtön kiszúrták a bakit, és figyelmeztették az énekesnőt, aki elképesztően jól reagált: azonnal javíttatta a dolgot, és bátran kiposztolta, hogy bizony be volt rúgva, azért rontotta el ezt a zenészként elég kínos hibát.

Még egy videót is kirakott az Instagramra, ahol mutatja az új, immár jó tetkót, és nevetve azt mondja: "A zenei vészhelyzetet elhárítottuk. Már ott van az a szerencsétlen ötödik vonal, amit a kicsit sok tequila miatt lefelejtettem."

Tény, hogy Lady Gaga jobban kezelte a helyzetet, mint nemrég Ariana Grande, aki japánul véletlenül azt varratta magára, hogy "kis faszéngrill", az új számának a címe (7 Rings) helyett. Ő a kritikus kommentekre azzal vágott vissza, hogy miért is kellene tudnia japánul.


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x