hirdetés
moix.jpg

Yann Moix az 50 feletti nők után a fehér nőknek ment neki: nagyképűeknek tartja őket

Ha eddig még nem haragította volna magára a női nemet az elmúlt hetek negatív francia médiasztárja, most újabb goromba megjegyzéssel újabb rossz pontokat szerzett.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. január 10.


hirdetés

A hazájában elismert író, filmrendező, tv-s műsorvezető, 50 éves Yann Moix először azzal került a címoldalakra, hogy a Marie-Claire női magazin francia kiadásában kijelentette: a vele egykorú nők már nem alkalmasak a szerelemre, és jobban kedveli a fiatalabbak testét. E kiszólása világszerte óriási vihart kavart, neki azonban esze ágában sem volt bocsánatot kérni. Sőt, a Times-nak adott interjúban egy ennél is nagyobb botrányt ígért a nőkkel kapcsolatos további nézeteivel azok után, hogy a londoni lap arról faggatta őt: miért nincsen stabil magánélete, miért nem akar végre családot alapítani.

Moix rögtön be is váltotta ígéretét: most a fehér nőknek ment neki. Azt adta a világ tudtára, hogy „nem tudja őket elviselni”, mert „nagyképűek”, az intim kapcsolatokban nem adnak semmit, éppen ezért már egy ideje nem randevúzik velük. Ezzel szemben sokkal vonzóbbnak találja az ázsiai nőket, mert ők „különleges kapcsolatot kínálnak egy másik univerzummal” – idézte a Daily Mail .

Bár a MeToo mozgalom nem vert igazán gyökeret Franciaországban, a Yann Moix kijelentéseit követő harag azt mutatja, hogy ott is kezd összeomlani a patriarchális rendszer – írta az eset kapcsán az Independent .

Moix-t megszólaltatta a francia RTL tv-csatorna, ahol az író bevallotta, hogy ő lélekben ma is kamasz, és az ötvenes nők nem is állnak vele szóba. Azzal próbálta véleményét védeni, hogy manapság egyre több középkorú nő vállalja, hogy a fiatalabb fiúkra bukik, többek között Demi Moore példáját említette, és különben is, mondta, „mindannyian saját személyiségünk foglyai vagyunk.” Moix szerint az a legnagyobb baj, hogy a társadalom képtelen elfogadni azt, aki nyíltan más, mint a többség. „Nem vagyok hajlandó egy ízlésbíróság előtt felelni szavaimért” – mondta.


KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
gaspar.jpg

Balhé volt az X-Faktorban, Gáspár Laci rendesen leosztotta az egyik jelentkezőt

A nő a mikrofonját is eldobta.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 14.Hisztis, sértődött és mikrofonhajigáló versenyzőkből mindig akad néhány az X-Faktor válogatóin, ez a hét sem volt kivétel.

A tavalyi Mirjam nevű énekes után újabb balhés sztárpalánta jön: a következő adás promóvideójában ugyanis jól látható, ahogy egy alaposan feldühödött versenyző úgy töltötte ki mérgét a mentorokon - Dallos Bogin, ByeAlexen, Gáspár Lacin és Puskás Petin -, hogy fogta magát, és hisztizve a földhöz vágta a mikrofont, miután azok többek között ízléstelennek is nevezték produkcióját.

"Mondjátok meg, melyik énekes hozott ide színvonalat?" - tette fel dühösen a költőinek szánt kérdést a versenyző.

"Nem a kocsmában vagy, nem egy kuplerájba vagy. Akkor menjél csak haza magadnak!" - osztotta idegesen le Gáspár Laci a nőt, aki erre be is intett az énekesnek.

Hát nem könnyű mentornak lenni az X-Faktorban.


KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x

hirdetés
island.jpg

Love Island: Zsófi és Tici nyert, övék a 20 millió forint

Zsófi a szerelmet választotta.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 14.Véget ért a Love Island párkereső valóságshow, amely az RTL Klub csatornáján volt látható. A műsor magyar verziója követte az eredeti brit Love Island című showműsorban alkalmazott szabályrendszert, a győztesek itt is szép summával lettek gazdagabbak. A külföldi szériákban nem egy szerelmi sikertörténetet követhettek végig a nézők, voltak például olyanok, akik tényleg megtalálták az igazit és összeházasodtak, akad olyan pár, hol már Love Island-bébi is született.

A magyar döntőbe négy pár jutott be: Karola és Erik, Andi és Rajmi, Helga és Tibi, valamint Zsófi és Tici párosa volt versenyben a győzelemért. A nézők szavazatai alapján a Zsófi és Tici lett a Love Island győztes párja, így ők vihették haza a 20 millió forintot is.

A győzelem bejelentése után még egy próbatétel várt a szerelmesekre:

a pár egyik tagjának el kellett döntenie, hogy a 20 millió forintot megosztja-e a kedvesével.

A borítékot Zsófi húzta, így ő dönthetett a pénz sorsáról, de bebizonyította a szerelmét, mert úgy döntött, hogy a pénzt megosztja Ticiánnal.

A második Helga és Tibi lett, a harmadik helyre pedig Karola és Erik került.


KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x


hirdetés

Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x


hirdetés

Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!