hirdetés
SZG_1729.jpg

X-Faktor, 3. élő show: Vanek Andor szuggesztív volt, mint egy hagymás rostélyos

Kövesdi Miklós Gábor - szmo.hu
2019. december 01.


hirdetés

Ismét Alexék jöttek, egész pontosan Ruszó Tibi, akiről megtudtuk, hogy fél a cápákról, és a kígyóktól is.

Szerencsére Győzikére csak ebben hasonlít, és nála mindenképpen jobban énekelte el a Despacitót.

Laci nagyon megdicsérte a dalválasztást. Puskás Petinek nem tetszett, amire Gáspár Laci rögtönzött Peti paródiát mutatott be. Szemére vetette mentor társának, hogy egyszer az a baj, ha a versenyző ugyanazt csinálja, a következő pillanatban pedig azt, ha mást próbál. Bogi is megvédte Tibit, Kiss Ramóna pedig egyenesen táncra kérte.

Újabb meglepetés következett:

elérkeztünk a magyar X-Faktor történetének 1000. produkciójához.

Burai Renátónak jutott a megtiszteltetés, aki Beyoncé dallal érkezett.

Sajnos csak Lacit sikerült meggyőznie. A többiek mind elmondták, hogy nagyon félrementek a hangok.

Bagdy Enikő Rúzsa Magdi Egyszer című slágerét hozta – azt túlzás lenne leírni, hogy elénekelte. Nem sikerült jól, amit sajnálok, mert Enikő mindenképp az izgalmasabb versenyzők egyike.

Alex egyenesen a „pusztulat” szót használta. Hogy tényleg hamis volt, jól jelzi, hogy Bogi kénytelen volt kijátszani az „elvitték az érzelmek” kártyát, hogy kicsit mentegesse. De ez már Somának sem jött be a Megasztárban.

Amúgy szerepelt már ez a dal a versenyben: Danics Dóri énekelte.

Enikő a szigorú bírálatok után nem is akart semmit mondani. Annyiból bánhatja, hogy ez volt az utolsó lehetősége megszólalni a műsorban: ő esett ki.

Manuel saját dalt hozott, de ezúttal Alex is beledolgozott.

Én nem éreztem a különbséget, de tudjuk, hogy reménytelen eset vagyok.

Mindenesetre Manuel sem énekelt kristálytisztán. Nem is kapott osztatlan dicséretet, sőt. Egyedül Alex volt elégedett.

Következett a nagy koncertre készülő Jazz + Az egy dal egyveleggel. Közben arra gondoltam, vicces lenne, ha őket is értékelnék a mentorok, de ezt természetesen nem történt meg.

Kövektezett a második etap. Bagdy Enikő értelemszerűen nem énekelhette el második dalát.

Nem úgy Burai Renátó, akinek Gáspár Laci odaadta az egyik saját dalát, és rábízta, hogy alakítsa át, ahogy szeretné. Renátó amellett, hogy a stíluson is változtatott, írt bele egy betoldást, ami Lacinak nagyon tetszett.

A többi mentort annyira nem győzte meg, és én is jobban szeretem a tempósabb, latinosabb eredeti változatot. Laci is elismerte, hogy az énekese gyengébb volt, mint a próbákon, de azzal magyarázta, hogy a versenyzők elfáradtak.

Alex ezúttal egy ifjúkori kedvencét adta Andornak: Varga Miklós Európáját. Ez is azon dalok egyike, amit

valami rejtélyes okból ebben az országban muszáj szeretni.

Andor valóban szépen énekelte, ismét az igazi Andort láthattuk. Puskás Peti kihasználta a lehetőséget, hogy eldicsekedjen vele, miszerint őt Varga Miklós felhívta néhány hete, hogy jegyet kérjen tőle, de nem tudott adni neki (értjük, ennyire kúl műsor az X-Faktor), és kiderült, hogy

a Varga család kedvenc versenyzője véletlenül éppen Vanek Andor.

Nem volt kérdés, hogy leül. Mármint Andor, nem a Varga család.

Ruszó Tibi a második produkcióval visszakerült a tőle megszokott kerékvágásba. Mester Tamást énekelt. Bogi megjegyezte, hogy már nem kis Kökény Attilának látja Tibit, a fiú megtalálta a saját hangját, karakterét. Meg is kapta a második széket.

Gáspár Laci ismét megvillogtatta színészi vénáját Zdroba Patrik felvezetőjében. Ezúttal a Vissza a jövőben-t idézte meg. Ugyanis ezúttal modern dalt hoztak – de egy okos lányos fordulattal 80-as évek hangszerelésében. Tehát hoztak is újat, meg nem is.

Justin Bieber dala így sem lett jó, de Patriktól még ezt is hajlandó vagyok meghallgatni.

Minden mentornak tetszett a produkció, és le a kalappal Alex előtt. Bár az ő két versenyzője ülhetett, mégis széket adott Patriknak. A nézők Vanek Andort állították fel. A műsor során nem először, ami azért lehet intő jel a végeredmény szempontjából.

Maunel a műsorfolyam során talán először hozott angol dalt, Iann Diortól az Emotiont. Én hamiskásnak éreztem többször is. Ő is, el is mondta Ramónának, hogy kicsit csalódott, mert úgy érzi, nem sikerült úgy, mint a próbán.

Lacinak nagyon nem tetszett, őt nem fogta meg. Bogi szerint az eredetinél sokkal jobban énekelte Manuel, bár nem ez volt a srác legjobb produkciója. Laci és Peti nemmel szavazott, így az ifjú raper nem ülhetett le.

Nem volt más hátra, mint a szavazás lezárása. Burai Renátónak is véget ért a verseny. Jövő héten tehát már csak Ruszó Tibi, Manuel, Vanek Andor és Zdroba Patrik lép színpadra. Alexnek még mindig versenyben van mindhárom versenyzője, Boginak és Petinek pedig több ideje lesz egymásra.


hirdetés
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
unikornis.jpg

Az Unikornis lett a búcsúzó az Álarcos énekesben, mindenki meglepődött

A nyomozók nagyon mellé tippeltek, senki nem találta el, hogy ki rejtőzött a maszk mögött.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. február 23.


hirdetés

Kénytelen volt búcsúzni a műsortól Unikornis, a nyomozók ugyanis Fagyinak és Szörnyecskének szavaztak meg egy újabb esélyt.

Már hárman vannak, akik lelepleződtek az Álarcos Énekesben! A korábbi műsorokban Panda és Alien búcsúztak, most pedig Unikornis lett a kieső, neki ért véget a verseny.

Most a nyomozók épp az ellenkezőjét gondolták róla, mind azt mondták, hogy profi, szakmabeli énekes van a jelmez alatt, míg a korábbi adásban inkább műkedvelőt sejtettek a maszk mögött.

Az unikornis fehér maszkjában a színpadon a titokzaos énekes a Queen dalát adta elő. Dancsó Péter szerint Vásáry André, Sebestyén Balázs egy opera vagy operett területen játszó énekesre tippelt, Nagy Sanyira, Csobot Adél Pintér Tenyára , Gáspár Laci pedig Kállay-Saunders Andrást sejtette a jelmez mögött.

hirdetés

Lapozz, hogy ki volt a maszk mögött:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
alarcos-enekes-2.jpg

Kit rejt az álarc: néhány sztár igazi megszállottja lett az Álarcos énekesnek!

A Robot előadása közben Vajtó Lajosnak folyton csörgött a telefonja: rengeteg üzenete érkezett.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. február 23.


hirdetés

Két hete új lázban ég Magyarország - és így aztán a magyar celebvilág is - hangott el a Fókusz különkiadásában. Mindenkit az izgat, kiket rejthetnek az Álarcos énekes különleges maszkjai. A Robot előadása közben Vajtó Lajosnak folyton csörgött a telefonja: rengeteg üzenete érkezett, közelebbi ismerősei pedig fel is hívták, hogy megtudják: ő táncikál-e a maszkban. És bizony ez a mozgás a nyomozókban és a műsorvezetőben, Istenes Bencében is felkeltette a gyanút.


hirdetés
KÖVESS MINKET:


hirdetés
1-19.jpg

A 10 kedvenc Jóbarátok-jelenetünk, és közben jöttünk rá, hogy van még legalább ugyanennyi

Ugye, megvan, amikor Ross négyszeresen szoláriumozta le az egyik felét, vagy amikor Rachel kitörte egy fogát egy pasi miatt?
Szajki-Vörös Adél, fotó: YouTube - szmo.hu
2020. február 24.


hirdetés

Nem véletlen, hogy nemcsak a kilencvenes években tévézők, hanem a mai streamingelő-tévéző közönség is odavan minden idők  egyik legnépszerűbb és legsikeresebb sitcomjáért, melynek pusztán záróepizódját 52 millióan nézték Amerikában. A méltán kultikussá vált sorozat legmókásabb jeleneteiből válogattunk.

1. Amikor Joey franciául tanul

A széria finoman szólva is legkevésbé intelligens, de nagyon szerethető figurája, Joey az egyik epizódban egy szerep kedvéért franciául tanulna. Phoebe úgy dönt, megtanítja. Hát nem sikerül. Bár Joey azt hiszi, igen.

2. Amikor Ross megpróbálja felvinni a kanapét az emeletre

Az épp egyedülálló Ross kanapét vásárol, hátha majd az jobban csábítja a csajokat, ám a lépcsőházban kiderül, hogy a bútor nem fér el a kanyarban. Ross ezt másképp gondolja.

hirdetés

3. Amikor Ross lebarnul

Hiába, David Schwimmer a helyzetkomikumok királya volt a sorozatban. Egy barnítószalonban próbálkozott ebben a jelenetben, de a végeredmény tragikus lett.

4. Amikor nem jön a baba

Ez egy jelenetsor, de nagyon szeretjük, mert szuperül felépítették dramaturgiailag az írók, milyen feszültség van egy anyában, ha nem akkor szül, amikorra ki v írva. Ross és Rachel gyermeke végül egy majdnem szex miatt indul el a külvilág felé.

5. Amikor Chandler lepisilte Monicát

Egy medúzacsípés miatt. A jelenet báját és külön humorát az adja, hogy a szereplők úgy adják elő a történetet utólag, mintha egy brutális trauma érte volna őket, amire sosem akarnának visszaemlékezni.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:


hirdetés
city-rocks-hungary-dunaujvaros-2020.jpg

Alig várjuk, hogy leessen a hajunk: egyszerre zenélnek majd több százan Dunaújvárosban

Magyarország legnagyobb rock flashmobja idén nyáron folytatódik.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. február 24.


hirdetés

Dunaújvárosban rendezik meg Magyarország legnagyobb rock flashmobját, a CityRocks Produkciót.

Csakúgy, mint a 2018-as szegedi és a 2019-es kecskeméti nagykoncerten, ezúttal is több százan fognak élőben együtt zenélni.

"Magyarország legnagyobb rockzenekara" július 25-én lép fel a Szalki-szigeten.

A koncertre az ország minden tájáról, a határon túlról és külföldről is érkeznek majd zenészek, akik egyszerre fogják eljátszani és elénekelni az előre kiválasztott dalokat.

A nagyszabású eseményt a Music Television magyar szerkesztősége is támogatja, így a programot MTV CityRocks 2020 - Dunaújváros néven rendezik.

hirdetés

MTV CITYROCKS 2020 - DUNAÚJVÁROS

Ha szeretsz énekelni, gitározni, dobolni, zongorázni, akkor itt a helyed! Magyarország legnagyobb rockzenei flashmobja #mtvhungary #cityocksdunaujvaros...

VIDEÓ: Tavaly Kecskeméten egyszerre 500-an játszották az Enter Sandmant a Metallicától:

Gajda Ferenc főszervező az eddigi két rendezvényről elmondta: mind országosan, mind pedig nemzetközi szinten óriási sikert arattak.

A helyszíneken 5-10 ezer néző előtt játszott a több száz zenészből álló zenekar, a koncertekről készül kisfilmeket pedig világszerte 50 milliónál is többen látták világszerte.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!