Will Smith megmondja a tutit: "Ott a siker, ahol a legnagyobb az esély a bukásra"
A színész nem fél a csalódástól.
Szeretlek Magyarország
2018. augusztus 10.


A te életedben is van egy olyan bizonyos projekt, amit évek óta szeretnél megvalósítani, de annyira félsz a kudarctól, hogy inkább bele sem vágtál? Bizony sokszor előfordul, hogy a csalódástól való félelem miatt meghátrálunk, és anélkül, hogy megbizonyosodnánk a lehetőségeinkről, inkább szőnyeg alá söpörjük a vágyainkat.

"Ugyan, nekem úgysem menne" - gondoljuk.

Will Smith éppen az ellenkezőjéről szeretne megbízni bennünket legújabb motivációs videójával, amiben kifejtette, mit gondol a sikerhez vezető útról és a bukásról.

Még ha ez ellent is mond a berögzült gondolkodásmódunknak, meg kell barátkoznunk a hibázás gondolatával. Sőt! Kudarc helyett leckeként is felfoghatunk egy elbaltázott projektet, hiszen az nagyban hozzájárulhat a fejlődésünkhöz.

"Gondolj csak bele: amikor elmész az edzőterembe és gyakorlatokat végzel, valójában a "bukást" keresed: addig feszíted az izmod, amíg eléri a határát, hiszen itt van a fejlődés, a növekedés" - fejti ki a színész

A sikeres emberek valójában sokkal többet hibáznak, mint sikertelen társaik, ugyanis a próbálkozásaik jelentős része kudarcba fullad. A különbség csupán az, hogy a kudarc után is felállnak, és frissen gyűjtött tapasztalataikkal látnak neki újra a feladatnak. Will Smith szerint azon a ponton várható a legnagyobb fejlődés, ahol a legnagyobb eséllyel bukunk, hiszen ekkor érünk el a határainkhoz.


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
Miért Lövölde tér a Lövölde tér?
x