hirdetés
people-2595862_1920-1000x667.jpg

Vulkánkitöréskor házasodott egy ifjú pár, az esküvői képeken is megörökítették a füstöt

A cseresznyevirágzás és a zöld patakpart már lejárt lemez.
Címkép: Pixabay - szmo.hu
2020. január 14.


hirdetés

Nem volt szívbajos az a pár, akik a Fülöp-szigeteken tartották hétvégén az esküvőjüket. A Manilától kb. 60 kilométerre található Luzon szigetén terveztek örök hűséget fogadni egymásnak, amikor

a lagzi napján kitört a közelben levő Taal vulkán. Ahelyett azonban, hogy fejét vesztve menekült volna az ifjú pár a helyszínről, megragadták az alkalmat, hogy ne az unalomig ismételgetett esküvői pózokban fotózzák le őket, hanem használják ki, hogy teljesen egyedi hátteret alakított ki nekik a természet.

Randolf Eva, az esküvő fotósa a BBC-nek elmondta, hogy az esküvő napján még csak kezdeti szakaszban volt a kitörés, a pár, Chino és Kat Vaflo úgy döntöttek, hogy nem fogja egy vulkánkitörés megakadályozni egybekelésüket, így a híreket folyamatosan figyelve megtartották az esküvőt.

A fotós remek képeket készített a párról az egyedi háttérrel, amelyről az esküvőnek otthont adó Savanna Farm Tagaytay osztott meg fotókat:

hirdetés

Savanna Farm Tagaytay by Solange

To all our Brides, Savanna Farm is more than 15km away from taal v... olcano and we are highly elevated. Conditions right now is better and we only have minimal ash fall compared to areas like laguna, bacoor and manila.

A Taal vulkánt egyébként megéri komolyan venni, mivel a térség legaktívabb tűzhányója, vasárnapi kitörésekor 14 kilométeres hamufelhőt köpött ki magából, 20 ezer ember pedig elmenekült a térségéből.


hirdetés
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
csaj.jpg

Egy hétig bulizott az anya, miközben szomjan halt otthon az egyedül hagyott hároméves lánya

Az oroszországi Kirovban élő nő anyját is megkérdezték, aki azt mondta, nem tudta, hogy a gyerek egyedül maradt a lakásban, sőt, néha ő adott pénzt a lányának, hogy unokájának ételt vegyen.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. január 13.


hirdetés

Megkezdődött annak az orosz nőnek a pere, aki több napra magára hagyta 3 éves gyermekét közös lakásukban tavaly februárban. A kislány szomjan halt, mire az anya hazaért. A kis Krisztina egy hetet töltött egyedül a lakásban; az anyja egy barátnőjéhez ment. A kislány halálát kiszáradás okozta.

A kislány épp a 3. születésnapján halt meg. Anyja – még hazatérése előtt – a kislány születésnapjáról is megemlékezett a közösségi oldalán, és fogadta az ismerősök gratulációit.

A Ren Tv egy, a bírósági tárgyaláson jelen levő újságíró, Ivan Svecov jegyzeteiből idéz. A riporter szerint a nőt gyakran érik hazugságon, sokszor változtat a vallomásán, ami így egyre kevésbé tünteti fel őt bűnösnek.

Az első hírekben még az szerepelt, hogy Pljonkina étlen-szomjan hagyta a kislányt, később a nő már azt vallotta, hogy néhány falat csirkét, egy pohár joghurtot és némi virslit ott hagyott neki. Szintén nem tiszta, hogy az anya élt-e valakivel párkapcsolatban a tragédia idején. Korábban ugyanis nem említette, hogy bárkivel együtt élt volna, ám később azt mondta, azért volt tele szeméttel a lakás, mert összeveszett barátjával, és a vita hevében a hulladékot tartalmazó zacskókat feltépkedte, és teleszórta a tartalmukkal a lakást.

A nő anyját is megkérdezték, aki azt mondta, nem tudta, hogy a gyerek egyedül maradt a lakásban, sőt, néha ő adott pénzt a lányának, hogy unokájának ételt vegyen. A fiatal nő elbulizhatta az összegeket. A szóban forgó héten egy barátnőjével járt bulizni, akinek lakása mindössze nagyjából negyed óra sétára volt attól az ingatlantól, ahol a kislányt egyedül hagyta.

hirdetés

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#послесмены#домроднаякровать

Мария Пленкина (@mary_boo_o) által megosztott bejegyzés,


hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Screenshot-2020-01-13-at-15.35.52.png

Internetes szenzáció lett az éttermi verekedés közben nyugodtan sültkrumplizó apukából

A férfi igazi angol hidegvérrel szemlélte az eseményeket.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. január 13.


hirdetés

Egy brit lány vette videóra és osztotta meg Twitteren azt a verekedést, ami egy angol kebabosnál tört ki péntek este – írja a The Sun. A videón jól látható, amint az események hevében egy ott vacsorázó angol férfi egyáltalán nem zavartatva magát, a legnagyobb nyugalommal majszolja tovább a sültkrumpliját.

A férfi azonnal hatalmas internetes szenzáció lett, a róla szóló videót már több, mint 15 millióan látták. Az internet közössége olyan jól szórakozott a vendég semmivel sem törődő attitűdjén, hogy azonnal mémmé vált a közösségi oldalak felhasználói között.

Azóta egyébként fény derült a férfi személyazonosságára is: egy 52 éves apuka, Chris Hill vált az internet új hősévé.

A videón jól látható, ahogy két férfi rúgdosni kezdi az ételpult üvegét, és üvöltenek az étterem egyik dolgozójával. Néhány másodperccel később több vendég is a dolgozó segítségére siet, és megpróbálják kituszkolni a randalírozókat az étterem ajtaján.

hirdetés

Chris a MailOnline megkeresésére annyit fűzött az esethez: „Egy ponton azt gondoltam, talán én is beavatkozom, de szerettem volna nyugodtan élvezni a vacsorámat. Bár a sültkrumpli nem volt valami finom.”

A férfi egyébként elmondása szerint a Capital Radio nevű rádióállomást hallgatta a verekedés közben.

hirdetés
KÖVESS MINKET:


hirdetés
fiu.jpg

Videón, ahogy díszsorfallal és vastapssal fogadják a kemoterápiáról visszatérő kisfiút az osztálytársai

A kis John december 27-én kapta meg az utolsó kezelést.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. január 13.


hirdetés

John Oliver Zippay – vagy ahogy mindenki hívja, JO – hatéves ohiói kisfiú, akiről három évvel ezelőtt derült ki, hogy leukémiás.

A CNN róla szóló történetéből kiderül: az egészre úgy derült fény, hogy fiú testén volt egy horzsolás, ami nem akart elmúlni, és elég gyakran érezte magát fáradtnak, erőtlennek. Aztán 2017 Halloween-ünnepén érkezett a diagnózis: a kisfiú leukémiás.

Onnantól kezdve folyamatos kezelésekre volt szüksége, amik miatt iskolába sem tudott járni.

John Oliver közel három év távollét után, az utolsó kemoterápiás-kezelés befejeztével visszatért a többiek közé. Apja a portálnak elmondta: John december 27-én kapta meg az utolsó kezelést. A kisfiú visszatérésének ünneplésére az ohiói Newbury-i iskolában osztálytársai tapssal és éljenzéssel üdvözölték.

Ilyen volt a kisfiú fogadtatása:

hirdetés

Megan Zippay

Help John Oliver FIGHT Leukemia has 669 members. On November 1st, 2016 John Oliver Zippay was diagnosed with Acute Lymphoblastic Leukemia-ALL for short....


hirdetés
KÖVESS MINKET:


hirdetés
motor.jpg

Így harsog a világ leggyorsabb autójának ígért kocsiban a motor

Az autó ára forintban közel félmilliárd, ám cserébe a kocsi a 0-300 km/h sprintet 10 másodperc alatt tudja majd le.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. január 13.


hirdetés

Közel három éve építi az amerikai John Hennessey tuningcége azt az autót, amelyet a leggyorsabbnak ígér a világon. A projekt már olyan stádiumba jutott, hogy megmutatták, mit tud teljesítménymérő padon a kocsi motorja- írja a hvg.hu.

A motor egy 1817 lóerősre húzott V8-as Chevrolet LS erőforrás, ez kerül majd a Venom F5-nek nevezett autójukba.

Az "F5" egyébként a legerősebb szélsebességű tornádókra utal és a jármű ehhez fogható is lesz, a várakozások szerint 500 km/h-s csúcssebességével.

Az autó ára forintban közel félmilliárd, ám cserébe a kocsi a 0-300 km/h sprintet 10 másodperc alatt tudja majd le.

A hangja pedig ilyen lesz:

hirdetés

hirdetés
KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!