Völgyesi Gabi bevállalta: erotikus fehérneműben énekelt a Sztárban sztár adásában
Az Unique énekesnőjének nem csak a ruháit, hanem a gátlásait is le kellett dobnia magáról.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. december 01.


Nagyon zavarban érezte magát Cher bőrébe bújva a Unique énekesnője. Völgyesi Gabi a TV2 Sztárban sztár című műsorának legutóbbi adásában sokkal többet mutatott meg testéből, mint valaha. Az énekesnő csak nehezen győzte gátlásait, és zavarta őt, hogy feneke végig fedetlen volt a színpadon, mialatt Cher Strong Enough című dalát énekelte el.

"Én akartam ezt a dalt, a jelmezt azonban nem gondoltam végig. Le kellett vetkőznöm a gátlásaimat nagyon is. Ennyire kevés ruhában sosem énekeltem. Nem az az ember vagyok, aki csak úgy kirakja a fenekét" - mondta a Borsnak Völgyesi Gabi, aki végül tudta, hogy a dalhoz muszáj így felöltöznie.

Végül beláttam, ezt a dalt ebben kell megcsinálni, mert így lesz teljes az élmény. A produkcióhoz a látvány is hozzátartozik, a szórakozni vágyó néző igényeit ki kell elégíteni. Ez így kerek. Onnantól próbáltam megfeledkezni arról, hogy fedetlen a fenekem. Nehéz volt, eleinte zavartan húzogattam lejjebb a ruhát magamon. Elölről semmi problémám nem volt a látvánnyal, oldalról és hátulról viszont szemérmesebb vagyok annál, hogy ilyet mutassak - árulta el a lapnak a Unique énekesnője, aki nem tart attól, hogy ez a szexi produkció és sokat mutató fellépőruha később hatással lesz ügyvédi hivatására.

Íme a produkció:


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x