hirdetés

VLOGOK

Gondoltam, hogy úgyse fogjuk megúszni - az utca embere a legújabb szigorításokról

Megkérdeztük, mit gondolnak a hamarosan életbelépő új korlátozásokról.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. november 10.

hirdetés

Orbán Viktor hétfőn a Facebook-oldalán egy videóban újabb korlátozó intézkedéseket jelentett be a koronavírus-járvány kapcsán.

Kedd éjféltől például este 8 és hajnal 5 óra között kijárási tilalom lesz érvényben, felmentést csak a munkába menők és az onnan jövők kaphatnak, valamint a kivételes esetek.

De tilos lesz mindenfajta gyülekezés is, és általános rendezvénytilalom lép érvénybe. A családi és magánrendezvényeken legfeljebb 10 ember vehet részt, esküvőket lakodalom nélkül lehet tartani, a szertartásokon pedig csak a szűk családi kör vehet részt. Temetéseken is csak legfeljebb 50 fő lehet jelen.

Az éttermek is bezárnak, csak házhoz szállítás lehetséges majd. 19 órakor az üzleteknek és fodrászatoknak, egyéb kisipari szolgáltatóknak is be kell zárni. A szállodák csak üzleti céllal érkező vendégeket fogadhatnak.

Szabadtéren az egyéni sport megengedett lesz, de amatőr csapatsport tilos. Bezárnak majd a szabadidős létesítmények: színházak, múzeumok, uszodák, állatkertek, fitnesztermek is.

hirdetés

A felsőoktatás csak online működhet, a kollégiumokat is be kell zárni. A közoktatásban 8. osztály fölött is át kell állni majd a digitális oktatásra. A bölcsődék, óvodák és az általános iskolák viszont tovább működnek.

Az új korlátozásokat egyelőre 30 napra vezetik majd be.

Kedd délután, a korlátozások életbelépése előtt megkérdeztük az embereket, mit gondolnak a hétfőn bejelentett új szigorításokról.

VIDEÓ: Gondoltam, hogy úgyse fogjuk megúszni - az utca embere a legújabb szigorításokról

Gondoltam, hogy úgyse fogjuk megúszni - az utca embere a legújabb szigorításokról

Cikkünket itt találod: További tartalmainkkal itt találkozhatsz: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ https://www.facebook.com/IMagyarorszag/ https://www.in...hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
VLOGOK

10 borzalmas munka, ami elég jól fizet

Mennyit keres például egy golflabda búvár, a csatornatisztító vagy a kutyatáp kóstoló? De vannak ennél keményebb feladatok is.
Fotó: illusztráció, forrása: Pixabay - szmo.hu
2021. február 06.

hirdetés

A WatchMojo Magyarország most olyan foglalkozásokat mutat be, amik vagy nagyon veszélyesek vagy nagyon furák, mégis igen jól fizetnek.

Te lennél például kutyatáp kóstoló? És golflabda búvár? Bírnád a kis helyeket és a nyűgös autósokat, mint autópályadíj-beszedő? De komoly elszántság kell a proktológus munkához, vagy a csatornatisztításhoz is. A lista élén pedig egy igen kemény meló áll.

A videóból azt is megtudhatod, hogy a kihívást jelentő feladatokért mennyi pénzt kapnak.

VIDEÓ: Top 10 borzalmas munka, ami elég jól fizet


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
VLOGOK

A világ leghírhedtebb sorozatgyilkos nagymamái, akik kegyetlen dolgokat követtek el

Megismerheted például a Hasfelmetsző Nagymamaként ismert orosz asszony és a több száz csecsemő életét kioltó dadus történetét is.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. február 12.

hirdetés

A sorozatgyilkos szó hallatán valószínűleg nem egy idős néni ugrik be a legtöbb embernek, pedig már nem egy nagymama korú asszonyról derült már ki, hogy több ember életét is kioltotta.

A LEGJOBB [MAGYAR TOP 10] YouTube-csatorna új videójában a leghírhedtebb sorozatgyilkos nagymamák történetét mutatja be.

Köztük van az az asszony, aki nők megölésével akarta elűzni a családjára szállt átkot, a több száz csecsemő haláláért felelős dadus, és az a néni is, aki a panziója alá ásta el áldozatait, és hosszú ideig nem is derült fény tetteire.

Ha kíváncsi vagy az ő és a többi sorozatgyilkos nagymama történetére is, nézd meg a videót!

VIDEÓ: A világ leghírhedtebb sorozatgyilkos nagymamái

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
VLOGOK

10 mítosz, amit megbuktattak az Állítólag...-ban

Tényleg utálják a bikák a piros színt? Lerepül-e a kalap, ha golyóval lövik keresztül? Mi lesz, ha banánhéjra lépünk?
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. január 25.

hirdetés

Mítoszok nyomába indult az "Állítólag..." csapata. Olyan érdekességeknek jártak utána, amelyeket sokan készpénznek vesznek, mert első hallásra hihetőnek tűnnek. Most kiderül:

Bele lehet-e fulladni a futóhomokba? Ki lehet-e tényleg játszani a sebességmérőt egy CD-vel? Felrobbantható-e egy búvártartály? Hová lehet menekülni egy földrengésnél? Megtanítható-e egy öreg kutya valami új trükkre?

VIDEÓ: Top 10 mítosz, amit megbuktattak az Állítólag...-ban


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
VLOGOK

Félelmetes elhagyatott városokba kalauzol a Legjobb Magyar TOP 10 YouTube-csatorna

Egy-egy hely kiürülése mögött egészen hátborzongató titkok állhatnak.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. december 21.

hirdetés

2020-ban a pandémia és a lezárások idején nem kell messzi, különleges tájakra utazni lezárt helyekért. A Legjobb Magyar TOP 10 YouTube-csatorna viszont most olyan elhagyatott tájakra kalauzol minket, amelyek kihaltsága valamilyen – olykor súlyos – titkot rejt...

Üdülőhelyek és kisvárosok ürültek ki politikai, természeti vagy emberi okokból, ezekből megismerhetjük most a 10 legérdekesebbet.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: