hirdetés
gru-rapper-meghalt-1000x611.jpg

Vízi siklóernyőzés közben a Dunába esett és meghalt a 46 éves szerb rapper

Mindig szerette az extrém sportokat.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 11.


hirdetés

Tragikus balesetben életét vesztette Dalibor Andonov, a Gru művésznéven ismert szerb rapper. Szerb sajtóhírek szerint a férfi hétfőn a zimonyi Zemun Nautikai Klubban vízi siklóernyőzött a Duna felett, amikor a folyóba esett. Barátai csónakban odaeveztek hozzá és kihúzták a vízből, majd azonnal értesítették a mentőket. A kiérkező orvos viszont már csak a halál beálltát tudta megállapítani.

Sajtóinformációk szerint

a tragédiát egy erősebb széllökés okozta, amely felrepítette a víz felszínéről Gru-t, majd többször is újra és újra belecsapódott a vízbe. Ekkor a deszka, amellyel addig szelte a hullámokat, fejen ütötte, emiatt elveszítette az eszméletét. A férfi 15 óra 20 perckor halt meg, csupán 46 évesen.

Gru 1973-ban született a szerbiai Dimitrovgradban, karrierjét pedig 1994-ben kezdte Belgrádban. Az 1996-os Gru 2 című albumán megjelent Biću tu nevű számával szerzett ismertséget hazájában és Kelet-Európában egyaránt. Az album egyébként máig az eladásokat tekintve legsikeresebb album Szerbiában, mivel 4 millió darabot adtak el belőle, és elérte a hitelesített arany státuszt is. Másik népszerű dala a 2010-ben, Ajs Nigrutin rapperrel kiadott I dalje me žele című alkotás.

Még pályafutása kezdetén, 1999-ben kezdett el randizni Danica Prvulović szerb modellel, akit 2006-ban feleségül is vett, később pedig két gyermekük született.

A rapper spontán élte az életét, és szerette az extrém sportokat. Sokat snowboardozott, a másik kedvenc sportja pedig a kosárlabda volt. Sajnos éppen egy extrém sport, a kitesurfing, vagyis a vízi siklóernyőzés volt az, ami véget vetett az életének.

Forrás: Szabad Magyar Szó, Wikipédia


KÖVESS MINKET:
hirdetés
halottnak-tettette-magat-rablo-tamadas-1000x574.jpg

Halottnak tettette magát az idős férfi, amikor betörtek hozzá, hogy ne verjék tovább

A gönci férfit az ágyneműtartóba tette a két rabló, majd pénzt loptak tőle.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 10.Halottnak tettette magát, így megúszta a komolyabb sérüléseket egy idős férfi a Borsod megyei Göncön. Két férfi tört be hozzá múlt péntek éjszaka, akik berúgták a kulcsra zárt ajtót, így jutottak be a lakásába.

Ott az ágyra szorították az idős, mozgáskorlátozott lakót, többször fejen is ütötték. A kezével próbálta kivédeni az ütéseket, majd inkább mozdulatlan maradt és azt színlelte, hogy meghalt, így elkerülte a további verést.

Mivel a betörők azt hitték, tényleg halott, betették az idős férfit az ágyneműtartóba, majd 20 ezer forintot zsebre tettek és elmentek.

Az RTL Híradó meglátogatta a gönci férfit, akinek a háza még mindig fel van dúlva. Elmondta, hogy már félálomban volt, amikor rátörtek a betörők. Végig csendben voltak, egy szót sem szóltak, így nem tudta, mi volt a céljuk.

Van egy kutyája is, aki viszont nem tudta jelezni az idegenek érkezését, szerinte azért, mert paprikasprayvel lefújták.

A férfit úgy megütötték valamilyen tárggyal, hogy a feje és a keze is megsérült, be kellett kötözni. Hogy elkerülje a további támadást, halottnak tettette magát.

"Hiába mondtam nekik, hogy ne bántsanak, ütöttek tovább. Még a végén, amikor abbahagyták, megnyomkodtak, hogy élek-e, utána belöktek az ágyneműtartóba"

- mondta a 66 éves férfi.

Mivel nehezen mozog, órák teltek el, mire ki tudott kászálódni az ágy alól. Csak ezután vette észre, hogy kirabolták.

A két fiatal betörőt vasárnap tartóztatta le a rendőrség, és az is kiderült, hogy mindketten voltak már büntetve.

A Miskolci Járásbíróság kedden rendelte el a két gyanúsított letartóztatását egy hónapra. Velük szemben rablás miatt indult eljárás - ha bűnösnek találják őket, 5 évtől 10 évig terjedő szabadságvesztést kaphatnak.

Az RTL Híradó riportja:


KÖVESS MINKET:hirdetés
berki-krisztian-fopolgarmester-jelolt.jpg

Puzsérék szerint abszurd Berki Krisztián 10 ezer aláírása: ez óránként 417-et jelent

Arra kérik a hatóságokat, hogy különösen gondosan ellenőrizzék riválisuk ajánlásait.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 10.Ahogy azt mi is megírtuk, a főpolgármesteri címre pályázó Berki Krisztián majdnem 10 ezer aláírást adott le, amely több mint elegendő ahhoz, hogy indulhasson a főpolgármester-választáson. Ez kétszer annyi, mint amennyi szükséges lett volna, ráadásul alig 16 nap alatt sikerült ennyi ajánlást összegyűjtenie - ez szemet szúrt a főpolgármesterségért szintén induló Puzsér Róbertnek és kampányfőnökének, Zaránd Péternek.

A Sétáló Budapest közleményt adott ki arról, hogy szerintük miért nem stimmel valami a 10 ezer aláírással.

„a Sétáló Budapestnél 125 pultozó aktivistával, 8 helyszínen, összesen 920 pultórában gyűjtöttük az ajánlásokat, szám szerint 6316-ot”. Míg „Berki Krisztián és – ahogy ő hivatkozik rájuk – modellhadserege alig pultozott, nagy átlagban körülbelül napi egy-másfél órát gyűjtötték az ajánlásokat, ami 16 nappal és a leadott 10000 ajánlással számolva óránként 417 aláírást jelent”

- írják.

Puzsérék szerint ez a szám teljesen irreális, totálisan abszurd. Főleg mivel Berki csak egy kampányrendezvényt hirdetett meg, ahol 30-40 támogatója jelent meg. Online nem buzdított ajánlásokra, és a közösségi oldalain is inkább magánéleti posztokat tett közzé, illetve az új realityshowját reklámozta.

"Mindezeket összevetve, nekünk Berki Krisztián indulása tetőtől talpig bűzlik. Bűzlik, hogy itt bizony személyes adatokkal éltek vissza, mert az utcán látottak alapján kizárt, hogy a 10000 ajánlást külső segítség nélkül gyűjtötte volna össze. Ismerve Berki Krisztián beágyazottságát a Nemzeti Együttműködés Rendszerébe, ismerve fideszes kapcsolatait és tudván, hogy a nagyobbik kormánypártnak az ország legnagyobb illegális választói adatbázisa áll rendelkezésre, bűzlik, hogy Berki az ő segítségükkel lett betolva a főpolgármester-jelöltségbe"

– írják a közleményükben.

Emiatt kérik a hatóságokat, hogy különösen gondosan ellenőrizzék Berki Krisztián ajánlásait.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
baleset-m5-helyszin.jpg

Hét percig videózták az autót, ami frontálisan ütközött az M5-ösön, szembemenve a forgalommal

13 jármű mellett ment el a nő, mielőtt karambolozott egy másik autóval.
Fotó: MTI - szmo.hu
2019. szeptember 11.Hét percen keresztül videózta egy nő és a férje az autójukból, ahogy szembemegy a forgalommal egy 27 éves nő az autójával a másik sávban. Összesen 13 autó mellett ment el a nő, köztük volt egy teherautó is - írja a Ripost.

Az már nincs rajta a videón, hogy később összeütközött egy másik autóval, és az árokba borultak, ahol mindkét autó kigyulladt.

A baleset péntek hajnalban történt, a 27 éves édesanyán és a 10 éves kisfián kívül a másik kocsi sofőrje is meghalt, három utasa pedig súlyosan megsérült.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
auto-1.jpg

Gyerekei szeme láttára gázolt el egy nőt, majd megpróbálta lefizetni a családját

Az anya súlyosan megsérült, eltört a lába, most is kórházban van.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 11.Gyerekei szeme láttára gázolt el egy nőt, akinek a családját megpróbálta lefizetni egy autós Káldon. Ezt állítják a rokonok - hangzott el az RTL Híradóban. Az anya súlyosan megsérült, eltört a lába, most is kórházban van. A család nem fogadta el a pénzt. Rendőrt hívtak, ekkor derült ki, hogy a gázoló részeg volt.


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x