hirdetés
gru-rapper-meghalt-1000x611.jpg

Vízi siklóernyőzés közben a Dunába esett és meghalt a 46 éves szerb rapper

Mindig szerette az extrém sportokat.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 11.


hirdetés

Tragikus balesetben életét vesztette Dalibor Andonov, a Gru művésznéven ismert szerb rapper. Szerb sajtóhírek szerint a férfi hétfőn a zimonyi Zemun Nautikai Klubban vízi siklóernyőzött a Duna felett, amikor a folyóba esett. Barátai csónakban odaeveztek hozzá és kihúzták a vízből, majd azonnal értesítették a mentőket. A kiérkező orvos viszont már csak a halál beálltát tudta megállapítani.

Sajtóinformációk szerint

a tragédiát egy erősebb széllökés okozta, amely felrepítette a víz felszínéről Gru-t, majd többször is újra és újra belecsapódott a vízbe. Ekkor a deszka, amellyel addig szelte a hullámokat, fejen ütötte, emiatt elveszítette az eszméletét. A férfi 15 óra 20 perckor halt meg, csupán 46 évesen.

Gru 1973-ban született a szerbiai Dimitrovgradban, karrierjét pedig 1994-ben kezdte Belgrádban. Az 1996-os Gru 2 című albumán megjelent Biću tu nevű számával szerzett ismertséget hazájában és Kelet-Európában egyaránt. Az album egyébként máig az eladásokat tekintve legsikeresebb album Szerbiában, mivel 4 millió darabot adtak el belőle, és elérte a hitelesített arany státuszt is. Másik népszerű dala a 2010-ben, Ajs Nigrutin rapperrel kiadott I dalje me žele című alkotás.

Még pályafutása kezdetén, 1999-ben kezdett el randizni Danica Prvulović szerb modellel, akit 2006-ban feleségül is vett, később pedig két gyermekük született.

A rapper spontán élte az életét, és szerette az extrém sportokat. Sokat snowboardozott, a másik kedvenc sportja pedig a kosárlabda volt. Sajnos éppen egy extrém sport, a kitesurfing, vagyis a vízi siklóernyőzés volt az, ami véget vetett az életének.

Forrás: Szabad Magyar Szó, Wikipédia


KÖVESS MINKET:

hirdetés
dr-ultrich-klopfer-orvos-abortusz-magzat.jpg

Több mint 2000 magzat maradványát találták meg egy abortuszokat végző orvos otthonában

Az amerikai orvost 2016-ban felfüggesztették, mert súlyos hiányosságokat és szabálysértéseket állapítottak meg a klinikáján. A maradványokra tíz nappal a férfi halála után bukkantak rá a családtagok.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 14.Meg nem született babák maradványaira bukkantak egy szeptember elején elhunyt amerikai orvos otthonában a családtagok.

Dr. Ulrich Klopfer Indiana államban dolgozott orvosként egy nőgyógyászati klinikán, ahol számtalan abortuszt végzett el.

2016-ban azonban felfüggesztették a betegek megfelelő ellátásának elmulasztása, a dokumentációs követelmények megsértése, és a többszöri figyelmeztetés figyelmen kívül hagyása miatt.

Az Indianai Egészségügyi Minisztérium 2014-es felülvizsgálata során ugyanis Klopfer klinikáján 27 hiányosságot tártak fel. Mivel a klinika nem nyújtott be tervet arra vonatkozóan, hogyan pótolnák ezeket a hiányosságokat, az állami hivatalt panaszt és bírósági kérelmet nyújtott be az abortusz elvégzésére jogosító engedély bevonására.

Egy másik, 2015-ös felülvizsgálat során azt is megállapították, hogy a klinika nem tartja be azt a törvényt, miszerint a betegeknek 18 órával az abortusz megkezdése előtt önkéntes beleegyezésüket kell adniuk, miután megkapták a kellő tájékoztatást.

Klopfer ezzel szemben már az első konzultáción kiadta az abortusz gyógyszert. A tanúvallomások szerint ráadásul ugyanazokkal a módszerekkel végezte el a terhességmegszakításokat, amiket már az 1970-es és 1980-as évektől kezdve alkalmazott.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
kerites-horrorbaleset.jpg

A kerítésvas szúrós hegyére zuhant egy 9 éves kisfiú fára mászás közben

A baleset Szlovákiában történt. A gyereket gyakorlatilag felnyársalta a kerítés, kritikus állapotban szállította kórházba a mentőhelikopter.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 15.Fára mászás közben ért borzalmas baleset egy gyereket szeptember 14-én, szombaton Szlovákiában, a poprádi járásbeli Liptovská Tepličkán.

Mint arról a Parameter.sk beszámolt,

tett egy rossz mozdulatot a kilencéves kisfiú, és leesett, egyenesen a fa alatt lévő kerítés egyik szúrós hegyére - a kerítés gyakorlatilag felnyársalta a gyereket.

"Jaroslav Duda, a helyi önkéntes tűzoltószervezet elnöke elmondta, hogy míg ők odaértek,

a szomszédok megpróbálták a fiút olyan pozícióban tartani a kerítésen, hogy az őt átszúrt része ne okozzon még nagyobb sérüléseket"

- írja a lap.

A kiérkező mentők egy mentőhelikoptert is a helyszínre hívtak. A tűzoltóknak úgy kellett levágniuk a gyermeket a kerítésről. Ezután átadták a légimentőknek.

"A gerince alsó részén szenvedett sérülést, mely erősen vérzett. Miután sikerült stabilizálni az állapotát és felhelyezték a mentőhelikopter fedélzetére, kritikus állapotban, mesterséges altatás alatt elszállították a besztercebányai klinikára, ahol átadták az orvosoknak" - árulta el Zuzana Hopjaková mentőszolgálati szóvivő.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
novel-eroszakoskodo-ferfi-erzsebetvaros-1000x538.jpg

Fényes nappal, egy társasház kapujában támadt rá egy nőre egy erőszakos férfi

A nő éppen a kapucsengőt használta, amikor a támadója hátulról átkarolta és befogta a száját. A rendőrség hamar elkapta a férfit.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 15.Rátámadtak egy nőre pénteken délelőtt egy társasház lépcsőházában Budapest VII. kerületében - számolt be róla a police.hu.

A nő fél 11 körül éppen a kaputelefonon csengetett be, amikor egy férfi hátulról átkarolta, befogta a száját és az éppen kinyíló ajtón berángatta a lépcsőházába. A férfi ezt követően a nőt a földre rántotta, többször megütötte és ott erőszakoskodni próbált vele.

A nőnek sikerült kiszabadulnia a férfi fogásából és felszaladt az emeletre, ahol segítséget kért.

Támadója ekkor elmenekült a házból, a rendőrség viszont a nő meghallgatása és a kamerafelvételek alapján egy nap alatt előkerítette és elfogta a férfit.

A nyomozók a 26 éves R. Andrást szexuális erőszak kísérlete miatt gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették, és indítványozták előzetes letartóztatását.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
tasnadfurdo-iskola-gazspray-tanar-gyerekek-1000x560.jpg

Könnygázt fújt a 6 éves gyerekekre a tanár egy romániai iskolában

Azt állítja, önvédelemből fordította saját tanítványai ellen a gázsprayt, mert szerinte rátámadtak. Akár hét év börtönre is ítélhetik ezért.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 14.Könnygázt fújt diákjaira egy tanítónő a romániai Tasnádszántón.

A 43 éves nő Szatmárnémetiben lakik, onnan ingázott minden nap az 50 kilométerrel messzebb lévő település iskolájába. Egyik ismerősétől kapta a gázsprayt, hogy meg tudja védeni magát.

Ezt fordította végül saját tanítványai ellen, amikor állítása szerint a harmadik tanítási napon a 6 éves gyerekek rátámadtak.

Az egyik lefújt gyerek édesanyja azt mondta, a fia ki akart menni vécére, de a tanár nem engedte, emiatt alakult ki a vita.

Amikor a nő szétfújta a könnygázt, a gyerekek sikítozni kezdtek. A nagy hangzavarra a többi tanár kijött a termekből, kiürítették az épületet, majd kihívták a mentőket.

A történtek után az iskola kirúgta a tanárnőt, akit a rendőrség őrizetbe vett, az ügyészség hamarosan dönt előzetes letartóztatásáról. Ha bűnösnek találják, akár hét év börtönt is kaphat.

Az RTL Híradó riportja:


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x