hirdetés
hirdetés
hirdetés
 
 
hirdetés
Visszavágott az anya, akit azért támadtak, mert egy szupermarket előtt hagyta az autóban a gyerekeit
Yasmin Graham-et azért kritizálták, mert öt percre magára hagyta a gyerekeit egy autóban. Legalábbis szerinte öt percre.
Mirror, fotók: Wikipedia, Pixabay - szmo.hu
2019. február 22.


hirdetés

Egy édesanya megvédte döntését, hogy kisgyermekeit egyedül hagyta "öt percre" egy Morrisons szupermarket parkolójában. Yasmin Graham azután akadt ki, hogy a közösségi média egy emberként nekiesett, látva fotókat, melyen magára hagyja a gyerekeket a járműben.

Az a Facebook-felhasználó, aki eredetileg posztolta a képeket, ezt írta: "8:14-kor érkeztem meg, a gyerekek pedig az autóban veszekedtek. 8:20-kor még mindig ott voltak, amikor elmentem. Két percbe telik kihalászni a gyerekeket az autóból. Inkább ez, minthogy valaki más vigye el őket." A Leicestershire-i parkolóból mások szerint is simán elrabolhatták volna a gyerekeket.

A Mirror azonban azt írta, az anya nem bírta ki, hogy ne szóljon vissza az őt kritizálóknak. "Elmentem a vécére és hoztam inni a gyerekeknek.

Tudom, hogy biztonságban vannak, és a gyerekeim nem hülyék, hogy kiszálljanak az autóból.

A helyükön maradnak. Tudják, hogy nem szabad senkivel beszélniük. Bízom a gyerekeimben" - írta az anya.

Grahamnek két gyereke van, egy kilenc- és egy négyéves. Még ezt is hozzátette: "A mai világban az ember nem csinálhat semmit anélkül, hogy valaki ne fújoljon vagy ítélkezzen felette, egyébként meg helytelen mások gyerekeit online posztolni. Biztos nagyon unhatják az életüket ezek az emberek, ha csak másokra tudnak fújolni."

Az anya szerint túlféltjük a gyerekeinket, "ha még csak öt percre sem merjük őket egyedül hagyni, amíg pisilni megyünk."

Egyes szülők vele értettek egyet. A brit jog nem szabályozza konkrétan a problémakört: nem jelölik meg pontosan, hány éves kortól hagyható egyedül egy gyermek, ám nyilvános helyen meglehetősen kockázatos magukra hagyni őket.


KÖVESS MINKET:
Mi lehetett Kincsem, a legyőzhetetlen csodakanca titka?
Mi történt kedvenc cica-barátjával? Miért nem akart inni az elé tett vízből? Sok érdekesség a világ leghíresebb és legértékesebb lovairól, köztük Overdose utódairól is.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 23.


hirdetés

Kincsem nevét mindenki jól ismeri, az 1874-ben született legyőzhetetlen csodakanca sikertörténetéből még filmet is forgattak.

Kincsemről kiderül, honnan az elnevezése, miért érdekes a kis lila virágcsokor, vagy mit kell tudni a díjairól. Miért is különleges, hogy kancaként nyert? Mi volt a szerepe a cicának? Miért nem ivott az elé tett vízből?

A Fókusz Plusz stábja felkutatta világ leghíresebb és legértékesebb lovait, és meglátogatták a sokszoros bajnok, Overdose egyik csikóját is. Aurora érdeklődő, még a madarakat is megnézi. Hamarosan kiderül, mennyire tehetséges.

VIDEÓ: AZ RTL Fókusz riportja

Címlapkép: Illusztráció, forrása: Wikipédia


KÖVESS MINKET:
Videón, ahogy a berendezéssel együtt tehetetlenül imbolyog a norvég tengerjáró hajó
Ezt még nézni is rossz...
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 24.


hirdetés

Szombaton meghibásodtak egy tengerjáró luxushajó motorjai Norvégia nyugati partjainak közelében, ezért a fedélzeten tartózkodó több mint 1300 embert ki kell menteni. A Viking Sky nevű hajó irányíthatatlanul sodródott More og Romsdal megye partjainak közelében a szárazföld felé, és délután két órakor adott le vészjelzést. Végül az egyik motort be tudták indítani, így le tudták horgonyozni a hajót.

Az utasok közül többen készítettek felvételeket arról, ahogy az irányíthatatlanul imbolyog. Az utastérben még a bútorok is egyik oldalról a másikra csúsztak, amikor a hajót megdobta a víz valamelyik irányba.

Sőt, még a plafon is leszakadt, pont az egyik utasra estek a darabjai, aki éppen a terem egyik feléből a másikba tartott és próbált megkapaszkodni egy fotelben.

Ez látható ezen a Twitteren megosztott videón is:


KÖVESS MINKET:

Anya-lánya pilótapáros fotója tarolta le a netet
Az inspiráló képet egy lelkes utas osztotta meg, máris közel 50 ezer kedvelést gyűjtött be Twitteren.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 24.


hirdetés

A menő anya-lánya párosok versenyén igazán jó eséllyel indulhatna Wendy és Kelly Rexon, az American Airlines két repülőgép pilótája.

Az irigylésre méltó családi csapatmunka a vérükben van, hiszen valódi pilótadinasztia az övék: Wendy ma már nyugdíjas édesapja is pilóta volt, illetve férje és másik lánya, Kate most is az.

Az internetet meghódító fotót Dr. John R. Watret, egy megihletődött utas készítette, mikor Los Angelesből Atlantába repült március 16-án és rendkívül motiválónak tartotta, hogy a pilóta és a másodpilóta is nő volt. Az, hogy egy anya-lánya párosról van szó, csak hab a tortán!

Természetesen meg is osztotta a képet Twitter-oldalán, ahol azt írta, hogy jó volt az út és szerinte nagyon inspiráló ez az elkapott momentum a nők számára és igazán "csodálatos". A reakciók nem maradtak el, a 45 és félezer kedvelés mellett 17 ezren retweetelték is.

Úgy látszik, ezzel elindított egy láncolatot, mivel a képet újraposztolta egy másik pilóta is, melyen másodpilóta fiával szerepel.

Forrás: DailyMail


KÖVESS MINKET:
Senki nem avatkozott közbe, amikor egy férfi megrugdosott egy idős nőt a New York-i metrón
Többen is levideózták az esetet, anélkül, hogy egy szót is szóltak volna.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 24.


hirdetés

A napokban felkerült a Twitterre egy videó, amin egy férfi durván összerugdos egy idős nőt a New York-i metrón. Az esetet többen is levideózták, de senki nem segített a nőnek, miközben a férfi bántalmazta. A Twitteren található videón látszik, ahogy a 36 éves Marc Gomez odamegy a 78 éves nőhöz, aki a sarokban ült és egyszer csak elkezdi rugdosni a fejét és az oldalát.

A férfi ezután leszállt a metróról Bronxban. Azzal is tisztában volt, hogy videózzák, mert mielőtt leszállt volna belenézett a kamerába és azt mondta, tegyék fel a videót arra az oldalra, hogy ilyen erőszakos jeleneteket osztanak meg.

Az esemény még március 10-én történt, azt, hogy a férfi pontosan miért rugdosta meg az asszonyt nem lehet tudni. De a rendőrség szombaton megerősítette, hogy a férfit őrizetbe vették - írja a New York Times.


KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x