hirdetés
no-meglepett-fej-pixa.jpg

Visszakövetelte az ajándék szexjátékokat exbarátnőjétől a szakítás után – csúnyán leoltották a férfit

A netezők szerint nincs joga visszakérni azt, amit egyszer ajándékba adott, ráadásul gyerekes is ez a viselkedés.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 09.


hirdetés

Nagyon kínos szituációról számolt be egy fiatal nő a Reddit közösségi oldalon. Leírta, hogy a volt barátja a szakításuk után visszakérte tőle azokat a szexjátékokat, amiket a férfi adott neki ajándékba még a kapcsolatuk során.

Mint kiderült, nem volt hosszú életű a románc, mert csak öt hónapig jártak egymással. A 20 éves lány szakított a 19 éves pasival, elmondása szerint több okból, de azokat nem részletezte. Azt viszont leírta, hogy még volt remény az újrakezdésre, mert mindketten szerették volna, a lány viszont úgy gondolta, egy kis szünet jót fog tenni mindkettejüknek.

"Azt hittem, ez a kis idő elég lesz ahhoz, hogy fejlődjön, és ezután működhessen hosszú távon is a kapcsolatunk. De csak még többet veszekedtünk, ami már nagyon kikészített. Ezért amikor múlt héten ismét vitatkoztunk, már nem bírtam tovább és megmondtam neki, hogy nem akarom már helyrehozni a dolgokat, végeztem vele."

Úgy tűnt, a fiú beletörődik a szakításba, ezután viszont egyre furább dolgokat kért volt barátnőjétől. Pár órával az utolsó veszekedés után még csak annyit kért, hogy visszakaphassa a lánynál maradt cuccait, ezután már viszont azt is követelte tőle, amit ajándékba adott neki, és amiket szex közben használtak.

"Ez szerintem undorító, hiszen én használtam ezeket. Azt mondta, nagyon kiborul, ha csak arra gondol, hogy a dugókat majd akkor is használom, ha mással leszek, ráadásul ezeket kettőnknek vette, nem nekem. Nagyon feldühített"

- írta a lány.

Szerinte az exbarátja álszent, mivel korábban a lány előző párjától kapott vibrátort szívesen használta vele szex közben, most viszont már azon aggódik, hogy exbarátnője a tőle "örökölt" szexjátékokkal akar hancúrozni az utódjával. Ráadásul az is bosszantotta a lányt, hogy a fiú csak azért akarta visszakapni a fenékdugókat, hogy kidobhassa őket.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
iskolabusz-kisfiu-vicces-level-1000x657.jpg

Az év levelében dumálta ki magát az anyjának a kisfiú, aki lekéste az iskolabuszt – százezrek osztják

A nővére posztolta ki a kézzel írt üzenetet a Twitterre. Szerintünk Karinthy reinkarnálódott...
Independent. A címkép illusztráció: Pexels - szmo.hu
2019. június 08.Erre szokták mondani, hogy ha csak egy dolgot olvasol el ebben az évben, ez legyen az. Az iskolából önhibáján kívül lógó kisfiú kézzel írt sorai az édesanyjának letarolták a Twittert, néhány nap alatt majdnem egymillió kedvelést kapott, és százezrek válaszoltak rá. Nem véletlenül. Íme a levél magyar fordítása, többet nem is tennénk hozzá.

"LEKÉSTEM AZ ISKOLABUSZT

Alulírott: a fiad sajnálattal tájékoztatlak, hogy ma lekéstem az iskolába tartó tömegközlekedési eszközt. Megértem, hogy ettől most egy érzelmi hullámvasútra kerültél, de talán megnyugtat a tudat, hogy úgy döntöttem: itthon maradok. Nagyon nehéz döntés volt, ráadásul úgy kellett meghoznom, hogy te már vagy húsz perce elmentél.

Amikor ezt olvasod, valószínűleg még mindig az ágyamban vagyok, és azon szomorkodom, hogy ma nem mehettem suliba, szóval kérlek, ne zavarj meg. Ha további segítségre lenne szükséged, íme az érvek és az ellenérvek a döntésemmel kapcsolatban.

Érvek:

1. Ebben a negyedévben ez az első nap, hogy hiányoztam. A jegyeim rendben lesznek.

2. Amúgy is nagyon rossz napom lett volna, mert szar a hajam.

Ellenérvek:

1. Nem kizárt, hogy a lógás rossz szokásommá válik (nem valószínű)

2. Most fel kell hívnod a sulit, és azt kell mondanod, hogy gyermekbénulásom van."

Az eredeti levelet itt olvashatod:


KÖVESS MINKET:hirdetés
drog-vonat-hulye-drogfutar-1000x666.jpg

Ezrek röhögnek a díleren, aki a vonaton felejtett egy rakás drogot, ÉS a teljes nevét és lakcímét

A manchesteri rendőrőrs posztolta ki az esetet, és készséggel felajánlották, hogy visszajuttatják neki a droggal teli hátizsákját. #gondosdíler hashtaggel.
Sky News. Címkép: Pixabay - szmo.hu
2019. június 08.A manchesteri Trafford kerület rendőrsége Facebook-felhasználók ezreit derítette jókedvre, amikor kiposztolta "Az év dílere" díjra is jó eséllyel pályázó bűnöző sztoriját.

A meg nem nevezett drogfutár ugyanis a vonaton felejtette a hátizsákját, amelyben a poszt szerint a következők voltak: 25 darab tabletta, nagy mennyiségű, gondosan bezacskózott fehér por, és szintén apró, visszazárható tasakokba zárt kristályok.

A rendőrség viccesen közölte a lakossággal, hogy amennyiben felismerik a hátizsákjukat, jelentkezzenek bátran, bár így sincs a nyomozóknak nehéz dolga, ugyanis a díler benne hagyta a hátizsákban a közmunka-kártyáját - tehát már korábban is el volt ítélve, és jelenleg is közmunkán van - a teljes nevével és címével.

Hogy a segítőkész dílert azóta elfogták-e, a posztból nem derül ki - valószínűsíthető, hogy igen, ez a poszt már csak egy kis "extra" volt az állampolgárok szórakoztatására.

A kommentekért kattints.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
agydaganat-galandfereg-979x760.jpg

Rosszindulatú daganatnak hitték a nő agyába feljutó galandférget – megdöbbentek az orvosai

Nagyon durva tünetei voltak a 42 éves, New York-i nőnek, mindenki azt hitte, menthetetlen.
CNN. Címkép: Pixabay - szmo.hu
2019. június 08.A 42 éves Rachel Palma szokatlan tünetei tavaly, év elején kezdődtek. Először csak azt érezte, hogy a jobb keze néha önkéntelenül megmozdul, ezért állandóan elejtett dolgokat. Később elfajultak a dolgok: időben és térben Rachel kezdett teljesen "elveszni", sőt, hallucinált is.

"Egyszer kizártam magam a saját házamból, mert fogalmam sem volt, mit kell csinálni a kulccsal. Aztán a saját internetbank profilomból is, mert csak bámultam a laptopom monitorját, olyan idegennek éreztem, azt se tudtam, mi az" - mesélte a nő a CNN-nek.

Rachel legalább tízszer ment be a sürgősségire, de egyetlen vizsgálat, röntgen, CT se mutatott ki semmit. Mivel a diagnózis szerint nem volt agyvérzése, ami azonnali beavatkozást igényelt volna, az orvosok hazaküldték.

A hallucinációk azonban már halálra rémítették a nőt, aki végül egy neurológus specialistánál kötött ki. Többféle képalkotó módszerrel is "átvilágították" az agyát, és végül az egyik felvételen felfedeztek valamit: egy jól kivehető sérülést, vagy foltot a homloklebenyében.

Azonnal a Mount Sinai Kórházba szállították, ahol Dr. Jonathan Rasouli és csapata vette át a kezelését. Mivel Rachel általános állapota, fizikuma jó volt, az orvos agyi biopsziát javasolt. Vagyis egy műtét során behatoltak az agyába, és mintát vettek az elváltozást okozó "valamiből".

"A legvalószínűbbnek az tűnt, hogy rosszindulatú daganattal állunk szemben. Képzeljék el ezt a 42 éves, életerős nőt, akit épp akkor jegyzett el a párja, készült férjhez menni, erre közöljük vele, hogy valószínűleg agyrákja van" - számolt be a történtekről az orvos.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
korhaz.jpg

Majdnem elvérzett otthon a 30 éves férfi, miután egy üvegszilánk megvágta a bokáját

A szilánk egy létfontosságú artériát talált el. A baráti gin-tonicozás vége az lett, hogy az orvosok szerint öt percen múlt a férfi élete.
Mirror. A címkép illusztráció: Flickr - szmo.hu
2019. június 08.Egy átlagos, egészséges felnőtt ember vérereiben mintegy 5-6 liternyi vér kering. Ennek csaknem a felét, közel két és fél liter vért vesztett a 30 éves brit férfi, Paul Blundell, aki barátjával, a 25 éves Adam Johnstonnal egy kellemes, baráti gin-tonicozással múlatta az időt az otthonában.

Csakhogy a barátja olyan szerencsétlenül fogta meg a gines üveget, hogy az kicsúszott a kezéből, és a konyhakőre esett, ahol szilánkokra tört.

Paul elmondása szerint semmit nem érzett, ám egyszer csak észrevette, hogy ömleni kezd a vér a bokájából. Az egyik üvegszilánk vágta meg.

A két fiatal férfi még ekkor sem rémült meg túlságosan, a vágás ugyanis csak pár centis volt. Amikor azonban látták, hogy a konyha gyakorlatilag percek alatt vérben tocsog, és bármit csinálnak, a sebből folyamatosan lüktet ki a vér, azonnal hívták a mentőket.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x