hirdetés
charlie-sheen-sztarok-hany-novel-fekudtek-le-cimkep.jpg

Világhírű férfisztárok árulták el, eddig hány nővel feküdtek le - a legtöbb ötezer volt

People - szmo.hu
2019. május 25.


hirdetés

Russell Brand

Katy Perry exférje a Mirronak egyszer elárulta: körülbelül 1000 szeretője volt. Igaz, ő még fiatal, bár jelenleg is férj, Laura Gallacheré.

The journey to @joerogan

20.1k Likes, 501 Comments - Russell Brand (@trewrussellbrand) on Instagram: "The journey to @joerogan"

Lamar Odom

Khloé Kardashian exférje, a 39 éves NBA-sztár életrajzi könyvében bevallotta, hogy egy időben szexfüggő volt. Főleg sztriptíz-táncosnőkkel feküdt le, pénzért, azt mondja, "nem csinált nagy ügyet a dologból." Khloé előtt persze lebukott, és már nagyon bánja a múltat, de megváltoztatni nem tudja. Lamar Odom eddig több, mint 2000 nővel bújt ágyba.

Dennis Rodman

A volt kosárlabda-isten 2010-ben a Star Tribune-nek nyilatkozta azt, hogy 2000-re teszi a nők számát, akikkel addig szexelt, de ebből "legalább 500 aranyásó volt, vagy még rosszabb."

Hugh Hefner

A Playboy-gurut 2013-ban kérdezte az Esquire magazin riportere a szexpartnerei számáról. Azt válaszolta: "Honnan tudjam? Ezer fölött, az biztos. De amikor épp nős voltam, soha nem csaltam meg az aktuális feleségemet. Mondjuk utána behoztam a lemaradást."

With the ladies at the Village People concert 1979 #atthemansion #scrapbooksaturday

5,809 Likes, 97 Comments - Hugh M. Hefner (@hughhefner) on Instagram: "With the ladies at the Village People concert 1979 #atthemansion #scrapbooksaturday"

Tom Jones

Az énekes 1957-ben vette feleségül gyerekkori szerelmét, Melinda Rose Woodwardot, akivel az asszony haláláig, 2016-ig együtt is maradt. Azért bevallása szerint akadtak afférjai, főleg karrierje csúcsán - évente körülbelül 250 nő.

Throwing it back to 1970.... Shooting the TOM album artwork, great memories! ?? #music #behindthescenes #1970s #TBT

2,266 Likes, 124 Comments - Sir Tom Jones (@realsirtomjones) on Instagram: "Throwing it back to 1970.... Shooting the TOM album artwork, great memories! ?? #music..."


KÖVESS MINKET:
hirdetés
d-toth-andras.jpg

Megszületett D. Tóth András második gyermeke – megható posztban jelentette be az örömhírt

A műsorvezető stílszerűen apák napján újságolta el, hogy immár kétszeres apuka.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 17.Másodszor is apa lett D. Tóth András, ráadásul ezt egy különleges napon, apák napján jelentette be. Az RTL Klub korábbi híradósának, D. Tóth Kriszta öccsének már van egy kislánya, Anna, aki 2016-ban született meg.

Bár a büszke édesapja nem sok képet mutatott eddig közösségi oldalain első gyermekéről, gyakran írt róla bejegyzéseket és arról, milyen érzés számára apának lenni.

Kislánya első születésnapján is egy megható írással köszöntötte fel Annát:

D.Tóth András

Anna ma 1 éves! :) (hihetetlen) A "hónap-szülinapjain" írtam az érzéseimről, a cseperedéséről, a nekem különleges pillanatainkról. Róla, neki, nektek. A visszajelzéseitek szerint nagyon szerettétek...

Most pedig ismét nagy a boldogság a családban, hiszen a műsorvezető boldogan újságolta el követőinek, hogy már a második gyereke is megszületett.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
kati.jpg

Egy neves úszóedző fia lehet Hosszú Katinka szerelme

Együtt látták őket Barcelonában a hétvégén.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 17.Egy úszóedző fiával alkot egy párt Hosszú Katinka, írja a Bors. A bulvárlap úgy tudja, hogy a 33 éves Gelencsér Mátéról van szó, aki maga is úszott fiatalon, de az utóbbi években a modellszakma felé nyitott. A párt a Blikk egyik olvasója le is fotózta a hétvégén Barcelonában, ahol a Mare Nostrum legutóbbi állomása volt.

Hosszú Katinka 2013-ban ment hozzá akkori edzőjéhez, Shane Tusuphoz, de 2018-ban a kapcsolatuk véget ért, azóta már el is váltak. Az úszónő utána Dudás Dániellel jött össze, de a kapcsolat nem bizonyult tartósnak. Dudás a szakítás után el is hagyta Hosszú klubját és visszatért régi edzőjéhez, Gelencsér Andráshoz, Máté édesapjához.

"Mátét nem ismerjük még annyira, így nem tudjuk, mennyire karizmatikus egyéniség és az is kérdés, Katka mennyire érzi majd magát hosszú távon biztonságban mellette. Mindenesetre mi, a környezetében nagyon szurkolunk nekik és a boldogságuknak"

– mondta egy ismerős a lapnak.

Katinka Instagramján egyelőre nincs nyoma az új szerelemnek, legutóbbi képén azt újságolja, hogy egyéni csúcsot úszott a hétvégén:


KÖVESS MINKET:
hirdetés
belmo.jpg

Belmondo és Delon közös fotójánál nem lesz aranyosabb egy darabig

A közös fotózásról videó is készült.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 18.A 86 éves Jean-Paul Belmondo és a 83 éves Alain Delon a 70 éves Paris Match magazin jubileumi számának kedvéért álltak össze, amelyben több oldalt is szenteltek a legendáknak.

A közös fotózásról videó is készült, amin a két élő legenda régi jó ismerősként hülyéskedik együtt.

Réges-régen egy messzi-messzi galaxisban így néztek ki, amikor egy filmben játszottak:

Lapozz a képekért és a videóért:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
ti.jpg

Gelencsér András: boldog a fiam Katinkával

Gelencsér András, Hosszú Katinka párjának édesapja azt nyilatkozta, egy szülő számára az a legfontosabb, hogy gyermeke boldog legyen.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 18.Ahogy tegnap megírtuk: egy úszóedző fiával alkot egy párt Hosszú Katinka. A 33 éves Gelencsér Mátéról van szó, aki maga is úszott fiatalon, de az utóbbi években a modellszakma felé nyitott. A párt a Blikk egyik olvasója le is fotózta a hétvégén Barcelonában.

A Bors azt írja: Gelencsér András, Katinka párjának édesapja azt nyilatkozta, egy szülő számára az a legfontosabb, hogy gyermeke boldog legyen, és úgy tűnik, fia az Katinkával.

"Apaként azt kell mondjam, hogy ha boldogok a gyerme­keink, annál jobb érzés nem létezik. Úszóedzőként pedig az a véleményem, ha egy versenyző boldog, akkor az a versenyteljesítményén is meglátszik. Katka nemzeti kincs, tehát mindenkinek fontos az ő boldogsága.

Ennél többet nem mondhatok, nincs felhatalmazásom rá" – juttatta el levelét a lapnak Gelencsér András.

Katinka édesapja, Hosszú István még ennyit sem kívánt elárulni lánya újdonsült kapcsolatáról.


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x