hirdetés
video-krokodil-kutya.jpg

Videóra vették, ahogy egy krokodil lecsap egy kiskutyára és elragadja

Az eset Ausztráliában történt. Figyelem, csak erős idegzetűeknek!
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 22.


hirdetés

Megrázó jelenetet rögzített egy iskolai alkalmazott Ausztráliában, Queenslandben, a York-félszigeten.

A videón az látható, amint egy krokodil lecsap a vízparton játszó kutyára, és elragadja.

A felvételt részben azért tették közzé, mert az iskolától nem messze történt az eset, és szeretnék a szülőket figyelmeztetni a veszélyre.

A krokodilt többször is látták arrafelé, de valamiért nem gondolták, hogy veszélyes lehet, mivel amiko arra hajtott valaki, az állat félénknek tűnt.

A videó és a figyelmeztetés gyorsan körbefutott a szülők között. Mint arról egy ausztrál lap beszámolt, a helyi oktatási hivatal biztosította a szülőket arról, hogy biztonsági kerítés védi az iskolát a közeli vízparttól, és hogy ha a szokott útvonalukon mennek iskolába a tanulók, nem érheti őket baj.

A krokodilokkal és alligátorokal kapcsolatos hírek rendszerint felzaklatják az emberek egy részét. Tavaly például, mint arról mi is írunk, a saját medencéjében úszkált egy pár Zimbabwéban, amikor egy kisebb méretű krokodil mászott feléjük, támadó szándékkal. A férfinek pár másodpercen belül sikerült kiugrania a vízből, de a nő nem tudott olyan gyorsan kimenekülni, a hátán és karján könnyebb sérüléseket szenvedett.

Idén márciusban pedig bejárta a világsajtót, hogy egy négy méter hosszú, 317 kilós aligátort találtak Georgiában. Az állatot végül a Georgia állam természeti erőforrásokért felelős hivatalának közleménye szerint elaltatták, ugyanis több lőtt sebet is találtak rajta. Ez pedig azt jelenti, hogy korábban már ki akarták lőni.


KÖVESS MINKET:

hirdetés
baba.jpg

Szexbabáira hagyja vagyonát egy brit férfi, pedig épp arra nem használja őket, amire valók

Az illető azt mondja: azért nem tölti el pásztoróráit a felnőtt játékokkal, mert azok nem tudják beleegyezésüket adni az együttléthez.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 18.Nehéz rájön arra, mi jár pontosan annak a férfinak a fejben, aki úgy döntött: szexbabáira, igen, élettelen tárgyakra hagyja vagyonát. A Mirrorban megjelent története szerint a férfi egyébként még csak nem is szexel a babákkal.

A férfi azt mondja: azért nem tölti el pásztoróráit a felnőtt játékokkal, mert azok nem tudják beleegyezésüket adni az együttléthez.

A Chris nevű megszólaló egyébként komolyan veszi a babázást: mindegyik daranak saját személyiséget kreált, és úgy kezeli őket, mintha valódi emberek lennének. Mániájában egészen addig megy, hogy elhatározta, a végrendeletében a babákra hagyja a vagyonát.

"Kellemes megérinteni, megölelgetni őket, mert puhák és nőiesek. Jól esik velük lenni. De nem fekszem le velük, mert az olyan lenne, mintha elárulnám őket. Pornót nézek, nekem az pont elég.

Tudom, furán hangzik, de ez vagyok én" - árulta el a valóban furán hangzó véleményét gyűjtő, aki azt is hozzátette: háromszor volt már házas, de soha életében nem volt még olyan boldog, mint a babáival.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
jobaratok.jpg

A Csernobil című sorozattal keresztezték a Jóbarátokat - az eredmény több, mint megosztó

Egyesek szerint vicces, mások szerint gyomorforgató videó készült.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 19.A Csernobilt minden idők legsikeresebb sorozataként emlegetik május óta - egyesek szerint még a Trónok harca népszerűségét is túlszárnyalta az alkotás - , így nem meglepő módon a teljes szórakoztatóipar rárepült a nagy lehetőségre.

Korábban arról is írtunk, hogy mennyire megdöbbentően egyeznek a legapróbb részletek a sorozat és a valóság között. Legutóbb pedig egy, a vészhelyzet idején szolgálatot teljesítő búvár, Alekszij Ananyenko is megszólalt, aki azt mondta: nem tartja magát hősnek azért, amit véghez vitt.

Ahol csak lehet, előveszik az ikonikus sorozatot, nemrégiben például a szintén népszerű sorozat, a Jóbarátok főcímdalát vágták rá egyes jeleneteire.

Nos, a végeredmény enyhén szólva is megosztó lett: egyesek szerint vicces, mások szerint gyomorforgató.

Ti mit gondoltok róla?


KÖVESS MINKET:
hirdetés
107409768_4dd5c2cb-e97f-4fe2-b0c7-7e28c2e3222b.jpg

Banánnal rabolt bankot egy brit férfi, aztán feladta magát, de a rendőrök nem hittek neki

Végül 14 hónap letöltendőt kapott.
Kép: Dorset Police - szmo.hu
2019. június 18.Szokatlan történet jelent meg a BBC oldalán egy férfiről, aki nemcsak banánnal rabolt bankot, de utána még a rendőröket is győzködnie kellett, hogy feladhassa magát.

A hírportál azt írja: a férfi előbb meggyőzte a bankfiók személyzetét, hogy a bevásárlószatyrában rejtegetett banán valójában egy fegyver, így 1100 font készpénzt sikerült rabolnia. Ezek után odasétált két rendőrhöz az utcán, és elmesélte nekik, mit tett, akik viszont nem hittek neki.

A férfinek így több mint három kilométert kellett gyalogolnia a legközelebbi kapitányságig, hogy feladhassa magát.

A nem mindennapi történetnek szomorú magyarázata van: Vonderdell a rendőröknek bevallotta, csak azért rabolt, hogy börtönbe mehessen, mert hamarosan ki fogják lakoltatni, ő pedig nem akart utcára kerülni.

A bíró figyelembe vette, hogy a férfi rögtön feladta magát, illetve a rabolt pénzt visszaszolgáltatta, mégis 14 hónap letöltendőt szabott ki rá. Az ítélethirdetés során hozzátette: bár a bankrablás banánnal valóban viccesen hangzik, de valójában komoly bűncselekmény.


KÖVESS MINKET:
hirdetés

Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x