hirdetés
Videóra vették, ahogy egy krokodil lecsap egy kiskutyára és elragadja
Az eset Ausztráliában történt. Figyelem, csak erős idegzetűeknek!
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 22.


hirdetés

Megrázó jelenetet rögzített egy iskolai alkalmazott Ausztráliában, Queenslandben, a York-félszigeten.

A videón az látható, amint egy krokodil lecsap a vízparton játszó kutyára, és elragadja.

A felvételt részben azért tették közzé, mert az iskolától nem messze történt az eset, és szeretnék a szülőket figyelmeztetni a veszélyre.

A krokodilt többször is látták arrafelé, de valamiért nem gondolták, hogy veszélyes lehet, mivel amiko arra hajtott valaki, az állat félénknek tűnt.

A videó és a figyelmeztetés gyorsan körbefutott a szülők között. Mint arról egy ausztrál lap beszámolt, a helyi oktatási hivatal biztosította a szülőket arról, hogy biztonsági kerítés védi az iskolát a közeli vízparttól, és hogy ha a szokott útvonalukon mennek iskolába a tanulók, nem érheti őket baj.

A krokodilokkal és alligátorokal kapcsolatos hírek rendszerint felzaklatják az emberek egy részét. Tavaly például, mint arról mi is írunk, a saját medencéjében úszkált egy pár Zimbabwéban, amikor egy kisebb méretű krokodil mászott feléjük, támadó szándékkal. A férfinek pár másodpercen belül sikerült kiugrania a vízből, de a nő nem tudott olyan gyorsan kimenekülni, a hátán és karján könnyebb sérüléseket szenvedett.

Idén márciusban pedig bejárta a világsajtót, hogy egy négy méter hosszú, 317 kilós aligátort találtak Georgiában. Az állatot végül a Georgia állam természeti erőforrásokért felelős hivatalának közleménye szerint elaltatták, ugyanis több lőtt sebet is találtak rajta. Ez pedig azt jelenti, hogy korábban már ki akarták lőni.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Nem bírta abbahagyni a nevetést a lány, mikor meglátta a neten rendelt ruháját
Egy picike csomag érkezett, benne a szexis ruhadarab. Ám a meglepetés akkor érte, mikor előkerült a sárga 'csoda'.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 18.Nem bírta abbahagyni a nevetést a Dublinben élő Jodie Howard, mikor megérkezett a neten vásárolt ruhája.

Az Instagramon találta a szexis sárga rucit a 18 éves lány. A hirdetés szerint 33 euróért kaphatja meg a kissé áttetsző ruhadarabot, szállítással együtt.

Gyorsan meg is rendelte a ruhát, bár már az gyanús volt neki, hogy a bankja egy üzenetben figyelmeztette, hogy az oldal hitelességével gondok lehetnek. Ám Jodie mégis a vásárlás mellett döntött.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:
hirdetés
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x