hirdetés
Videó: megbokrosodott lovak majdnem tragédiát okoztak a 88-as főúton
Még a felvételt készítő autó is nehezen tudta megelőzni őket a Vas megyében történt esetnél.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 21.


hirdetés

A szembejövő sávban kalandozott egy lovaskocsi a 88-as főúton, a sárvári és a porpáci útkereszteződés között, a bakon ülő nem tudta megfékezni, de irányítani sem a vélhetően megbokrosodott lovakat. Látszik, hogy csak a szemben érkezőknek köszönhetően nem lett komolyabb baleset a dologból, hiszen sokáig mentek abban a sávban, majd visszatértek a saját oldalukra, ott lementek a padkára. Még a felvételt készítő autó is nehezen tudta megelőzni őket.

Kérdés, hogy került a kocsi a főútra, egyáltalán felhajthatott-e rá, illetve, hogy valóban jó ötlet-e a megbokrosodott lovakat ostorral verni...


KÖVESS MINKET:

hirdetés
Halálra vertek egy férfit az utcán Pesterzsébeten
A gyanúsítottat, egy 33 éves, budapesti férfit a helyszínen elfogták.
MTI - szmo.hu
2019. április 21.Megöltek egy férfit Pesterzsébeten szombaton este; a rendőrök a helyszínen elfogták a feltételezett gyilkost - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

A közlemény szerint késő este, 10 óra után érkezett a rendőrségre a bejelentés arról, hogy verekedés történt a XX. kerületi Pázsitos sétányon.

A perceken belül kiérkező járőrök a gyanúsítottat, a 33 éves budapesti H. Istvánt a helyszínen elfogták, a sérült férfihez pedig mentőt hívtak, ám ő olyan súlyos állapotba került, hogy a helyszínen meghalt.

A rendőrök a verekedő férfi ellen emberölés miatt indítottak eljárást.


KÖVESS MINKET:hirdetés
Tragédia: megfulladt egy kétéves kisfiú, miután beleesett egy szennyvíztartályba
A tragédia egy családi ház udvarán történt.
Police.hu - szmo.hu
2019. április 21.Családi házuk udvarán szennyvíztározóba esett és elhunyt egy kétéves gyermek a Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található Taktaharkányban.

A kisfiú április 20-án, estefelé zuhant bele a tartályba és a helyszínen életét vesztette.

A megyei Rendőr-főkapitányság gondatlanságból elkövetett emberölés gyanúja miatt rendelt el nyomozást és vizsgálja a szerencsétlenség okát, körülményeit.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Halálos motoros baleset történt Vértesacsánál
A motoros a helyszínen életét vesztette - egy személyautóval karambolozott.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 21.Személyautóval ütközött és meghalt egy motoros Vértesacsa külterületén vasárnap délben - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

A motoros a helyszínen életét vesztette. A helyszíni szemle ideje alatt a 811-es úton rendőri irányítás mellett félpályán lehet közlekedni.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
20 év börtönre számíthat egy influenszer, aki fegyverrel próbált megszerezni egy honlapot
Az erőszakos tettre unokatestvérét kérte fel az amerikai férfi, de ez sem mentesíti az ítélet alól.
Címkép: illusztráció - szmo.hu
2019. április 21.A 26 éves Rossi Lorathio Adams II "fénykorában" egymillió követővel is büszkélkedhetett.

Facebookon, Twitteren, Instagramon és Snapchaten is tömegek követték, mivel a State Snapes elnevezés alatt részeg fiatalokról, durva jelenetekről és sok meztelenségről osztott meg videókat.

Mivel igencsak jól ment a szekér, kitalálta, hogy meg akarja szerezni magának a doitforstate.com nevezetű domaint, ugyanis követői is ezt a szlogent mondogatták: do it for state, vagyis csináld a hecc kedvéért.

A domainnel egy Iowában lakó srác rendelkezett, aki koncerteket hirdetett rajta - Rossi éveken át próbálkozott, hogy megkaparintsa tőle - olvasható a CNN honlapján.

Ám hiába mindenféle ajánlat és trükk, eredménytelenek voltak a kísérletei.

2017-ben már odaáig merészkedett, hogy a srác barátját fegyveres emojikkal fenyegette. Nem sokkal később pedig teljes valójában is előkerült a fegyver.

Adams megkérte az unokatestvérét, hogy az filmbéli betörős-zsarolós módon húzzon harisnyát a fejére, vegyen fel kalapot és napszemüveget, szerelkezzel fel fegyverrel és sokkolóval és látogassa meg a férfit. Úgy volt vele, hogy ha másképp nem megy, majd erőszakkal átruháztatja a honlapot.

Ha érdekel a folytatás, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x