hirdetés
Lelki válságba került a kutya, aki végre elkapta a saját farkát, és nem tudta, most mihez kezdjen
A Twitterre posztolt videót eddig majdnem 200 ezren látták. Hát igen, az élet néha nehéz...
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 23.


hirdetés

Az Independent beszámolója szerint az élet nagy kérdéseivel szembesült, és egzisztenciális válságba jutott a kutya, aki hosszas kergetőzés után egyszer csak elkapta a saját farkát. Mivel a cél ugye elvileg nem ez volt, hanem a kergetőzés maga, a Max nevű házikedvenc komoly dilemmával szembesült: most mit csináljon? A sírvaröhögős videót egy Twitter-felhasználó posztolta, és valószínűleg maga sem sejtette, hogy ekkora sikere lesz.

Max meghasonlását az élettel majdnem kétszázezren látták eddig. A hozzászólók többsége szerint a kutya pillantása, amit a farokelkapás után produkál, az évszázad legviccesebb látványa. Sokan a saját kutyájuk hasonló produkcióját is aláposztolták, de Maxnak ők a nyomába se érnek, ez egyértelmű.

Sok kommentelő szerint ez az egész csak "kutyadolog", nem kell mellre szívni, volt, aki azt üzente Maxnak: "Ilyen az élet, nyomjad csak tovább, haver!" A kutya mindenesetre érdekesen reagálta le a nagy eseményt - bár az talán még viccesebb, mint ez előzmények. KATT A VIDEÓRA.


KÖVESS MINKET:

hirdetés
28 év kóma után ébredt fel egy autóbalesetet szenvedett nő
A baleset 1991-ben történt, ekkor fia mindössze 4 éves volt.
Kép: Pixabay - szmo.hu
2019. április 22.Az Independent írta meg annak a nőnek a történetét, aki 28 év után ébredt fel a kómából, amibe egy autóbalesetet követően zuhant. A Munira Abdulla nevű asszony fia elmondta, sosem adta fel, mert érezte, egy nap felébredhet édesanyja.

A baleset 1991-ben történt, ekkor fia mindössze 4 éves volt. A buszon együtt utaztak, a nő a baleset során magához ölelte fiát, hogy megvédje az esetleges sérülésektől, aki így karcolásokkal megúszta.

A szaúdi herceg 2017-ben felajánlotta, hogy kifizeti a nő speciális kezelését Németországban, ahol az orvosok mindent megtettek azért, hogy a nő állapota javuljon.

Munira Abdulla állapota tavaly nyáron kezdett javulni, amikor fura hangokat kezdett kiadni, majd a fia három nappal később arra ébredt, hogy valaki a nevén hívja.

"Éveken át álmodtam erről a pillanatról, és a nevem volt az első szó, amit kimondott" – mondta a férfi, akinek édesanyja már képes hosszabban beszélni is. A nő azóta hazatért Abu-Dzabiba, ahol további kezeléseket kap a teljes felépüléséhez.


KÖVESS MINKET:hirdetés
Hirtelen fékezéssel adott leckét egy férfi a barátjának, aki soha nem kötötte be magát a kocsiban
És még a lábát is feltette a műszerfalra. A videót már ezrek látták.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 23.MINDIG kösd be magad a kocsiban az anyósülésen - egyébként hátul is -, de ha van egy nem túl kíméletes humorú barátod, akkor különösen. A Daily Mail beszámolója szerint ezt a leckét tanulta meg az a srác, aki Brazília fővárosában utazott gyanútlanul a barátjával, biztonsági öv nélkül, a mobilját nézegetve, a lábait a műszerfalon pihentetve.

A férfi, aki telefonról videózta az utazást - nyilván azért, mert már kitervelte a csínyt - először ellenőrizte, hogy senki nincs előttük az úton, majd hirtelen teljes erővel rátaposott a Chevrolet fékjére. Társának észbe kapni sem volt ideje, máris az ülés alatt találta magát, ahová ráadásul be is szorult.

A férfi nem mutatott túl sok szánalmat, leplezetlenül végigröhögte, ahogy barátja megpróbál kapaszkodókat találni, és kivergődni az ülés alól. Néhány morcos szó is elhagyta a száját, de ennél nagyobb baj láthatólag nem lett a dologból. A videót viszont felrakták a netre, ahol a közösségi oldalakon és a videómegosztókon szélsebesen elterjedt. Eddig több ezren látták.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Profi szelfiket 'lőtt' két gorilla a gondozóival egy afrikai nemzeti parkban
Két lábra álltak, amit szinte soha nem szoktak, és pózoltak. Elképesztő fotók születtek, bejárták a világot.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 22.A BBC számolt be róla, hogy két hatalmas gorilla - egy kifejlett egyed akár 180 kilós is lehet - profi módon "szelfizett" a gondozóival a kongói Virunga Nemzeti Parkban. A gorillák szüleit még egész kicsit korukban orvvadászok lőtték le - ez nem ritka arrafelé - és állatmentők vitték el a nemzeti parkba, ahol gondozók nevelték fel őket.

Innocent Mburanumwe, a park igazgatóhelyettese azt nyilatkozta a BBC-nek, hogy az állatok annyira sokat vannak emberekkel, hogy egyszerűen elkezdték leutánozni a mozdulataikat.

"Hosszú ideig álltak két lábon a fotókhoz, és láthatóan ugyanúgy próbáltak pózolni, mint a gondozók, ilyet eddig nem láttunk" - mesélte a igazgatóhelyettes.

A fotókért kattints a következő oldalra.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Szépségkirálynő volt, de elcsúfította arcát a rák, most már az életéért küzd
Betegsége olyan agresszívnek bizonyult, hogy négy év kezelés után is kiújult.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 23.Tambudzai Makinzi a dél-afrikai Fokvárosban él, modell és szépségkirálynő volt, amíg egy agresszív rákfajta meg nem támadta szervezetét - jelent meg a Barcroft TV videójában.

A felvételből kiderül: a lány megtámadó chondrosarcoma egy kimondottan ritka ráktípus, Tambudzai esetében olyan agresszívnek bizonyult, hogy négy év kezelés után is kiújult. Tambu ezután már nem a szépségéért, az életéért aggódott, és hogy családjával minél tovább együtt lehessen.

2015 márciusában Tambu Londonba utazott, hogy életmentő műtéten essen át, 35 órán át hat sebész igyekezett megmenteni. Tambu a művelet során új arcot kapott, melyhez a lábából vettek szöveteket.

Orvos elmondta: 2 kilogrammos tumor van a nő fejében és még ő maga sem látott még hasonló esetet praxisa során.


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x