hirdetés
Videó: így buliztak az ellopott csuklós buszban a fiatal lányok
A szórakozó fiatalok Szegedig jutottak az elkötött busszal.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 19.


hirdetés

Előkerült egy videó arról a két lányról, akik hétvégén elkötöttek egy csuklós buszt a sándorfalvai autóbuszállomásról. Ahogy arról mi is írtunk, a fiatal lányokból álló tartó társaság egy hétvégi buli után tartott hazafelé, amikor az az ötletük támadt, hogy ellopnak egy buszt, és azzal furikázva szórakoznak tovább.

A történtekről beszámoló Délmagyar úgy tudja, a három lány egyike takarítőnő a buszállomáson, ezért könnyű dolguk volt, főleg, hogy az indítókulcs is benne volt a buszban.

A lapnak nyilatkozott egy, a buszpályaudvar mellett dolgozó férfi, aki szerint

a lányok először csak Sándorfalván tettek egy kört a busszal, Homokpuszta felé indultak, majd letértek az aszfaltútról, és a tanyavilágba vezető út felé vették az irányt. Ezután ismét visszatértek Sándorfalvára, aztán elindultak Szeged felé. Egészen a Mars térig jutottak, majd visszahozták a buszt Sándorfalvára, ahol a többórás buszozás után már a rendőrök várták őket.

Az út során viszont nekimentek egy közlekedési táblának és a busz oldala is megsérült, így kárt is okoztak.

Most viszont kiderült, hogy a lányok videóra is vették a furikázást, a felvételt a Délmagyar hozta nyilvánosságra az interneten.

Ha kíváncsi vagy a videóra, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Saját magát mérte be a gyorsan hajtó traffipaxos rendőr, aki mást akart megbüntetni
Nagyobb sebességgel ment, mint a megállított autós: álcázott kocsijával a 30-as táblánál majdnem százzal húzott el.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 19.Álcázott Audi A3-as kocsival mért sebességet egy Pest megyei rendőrjárőr a főváros környéki utakon, azonban mint kiderült, ő jóval gyorsabban ment, mint a megbüntetett autó - írja a 24.hu.

Bár a traffipaxos autók a legtöbb esetben az út szélén parkolnak, valójában menet közben is lehet velük mérni a többi autó sebességét. Éppen ezt a módszert alkalmazta az a járőr is, aki üldözőbe vett egy gyorsan hajtó autóst.

A rendőr egy 30-as sebességkorlátozás tábla mellett csípte el a 90-nel haladó sofőrt, akit aztán négy pontra és 60 ezer forintra büntetett meg.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
Frontális karambol Mezőörsnél: egy ember meghalt, hiába jött mentőhelikopter
Reggel fél 10-kor ütközött a két autó.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 19.Április 19-én, nagypéntek reggelén súlyos baleset történt Mezőörsnél, a 81-es számú főúton. Fél 10-kor, az 57+600-as kilométerszelvénynél két autó ütközött frontálisan.

Az első információk szerint hatan megsérültek az ütközésben, egyikükhöz mentőhelikopter is érkezett.

Arról egyelőre nincs információnk, hogy mi okozta a balesetet, és milyen súlyosak a sérülések. A rendőrség az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárta.

Később arról tájékoztattak, hogy

az egyik sérült a helyszínen életét vesztette.

A műszaki mentés és a helyszínelés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, a forgalmat Keréktelekinél a környező útra terelték

Forrás: Police


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Kétmillió forintnyi marihuánát rejtegetett egy budapesti nő a lakásán
A VIII. kerületi díler leleplezéséről videó is készült.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 19.Április 17-én, szerda este csaptak le a józsefvárosi nyomozók arra a nőre, aki több mint fél kiló marihuánát rejtegetett II. János Pál Pápa téri lakásában.

A nyomozók kábítószer kereső kutyák segítségével leplezték le a dílert.

A 32 éves K.-P. Edina lakásában fél kilogramm marihuánát, 127 gramm kábítószergyanús gombát, 110 gramm kábítószergyanús port és közel 100 kábítószergyanús tablettát találtak, amely értéke több mint kétmillió forintra rúg.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói K.-P. Edinát őrizetbe vették, kábítószer-kereskedelem bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, és indítványozták a letartóztatását.

Ha kíváncsi vagy a videóra, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Őrizetbe vették a máriabesnyői anyát, akinek a csecsemőjét a fűben találták meg
A 28 éves nőt emberölés kísérletével gyanúsítják.
Címkép: police.hu - szmo.hu
2019. április 19.Őrizetbe vett a rendőrség egy máriabesnyői nőt, akinek újszülött gyermekét csütörtök délután találták meg a gödöllői rendőrök Gödöllő-Máriasbesnyőn.

Az élő, magára hagyott csecsemőre először egy férfi figyelt fel a Sztelek Dénes utca mögötti füves területen, ő értesítette a rendőrséget. Mentők is érkeztek a babához, akit elláttak, majd kórházba szállították.

A rendőrök azonosították a kisfiú édesanyját, akit máriabesnyői otthonában találtak meg. A 28 éves nőt kihallgatták, őrizetbe vették és indítványozták előzetes letartóztatását.

Emberölési kísérlet gyanúja miatt indult ellene eljárás, amit a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Alosztálya folytat - közölte a rendőrség a police.hu oldalon.


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x