hirdetés
leszbikus-par-megvertek.png

Véresre vertek két nőt a buszon, mert nem csókolóztak, amikor a többi utas ezt követelte tőlük

Az eset Londonban történt, a négy férfi támadót körözi a rendőrség. A lányok az egész világnak megmutatták sérüléseiket.
CNN - szmo.hu
2019. június 07.


hirdetés

A támadásról a londoni rendőrség közleményben, az áldozatok közül az egyik nő, Melania Geymonat Facebook-posztban számolt be. Melania és barátnője, Chris - a két lány együtt jár - az észak-londoni Camden városrész egyik éjszakai buszán utazott, a felső szinten. Felszállt négy férfi, akik kiszúrták, hogy a két lány megcsókolja egymást. Melania ezután így folytatta a történteket:

"Elkezdtek heccelni minket, és követelték, hogy csókolózzunk tovább, hadd élvezzék ők is. Különböző szexuális testpocíziókat is ajánlottak. Én próbáltam viccelődéssel elütni a dolgot, de ők egyre jobban belejöttek a gúnyolódásba.

Aprópénzzel dobáltak, nevetgéltek. A következő, amire emlékszem, hogy a barátnőm feláll, és vitázni kezd velük, mire az egyik férfi megütötte.

Én is felugrottam, erre valaki ököllel az arcomba vágott. Elszédültem, nem tudom, hogy elvesztette-e az eszméletemet egy rövid időre, vagy nem. Aztán a busz megállt, és megérkeztek a rendőrök."

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

hirdetés
gyertya-1.jpg

Tragikus hirtelenséggel meghalt az ismert sztárügyvéd

Dr. Kamarás Péter ügyvéd számos tévéműsorban szerepelt, újságoknál és több nagy jelentőségű ügyben is dolgozott.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 07.66 éves korában meghalt dr. Kamarás Péter ügyvéd. A szakember éveken keresztül sok nagy jelentőségű ügy tárgyalásán vett részt, dolgozott lapoknak és szerepelt műsorokban.

Sokan a Katalin bírónő című tévéműsorból ismerik, de több közéleti műsorban is szerepelt, és nyilatkozott újságoknak, valamint a Blikknek is évekig volt az ügyvédje.

Jogi diplomáját az ELTÉ-n szerezte, Fővárosi Főügyészség ügyészeként, majd újságíróként dolgozott.

Később újra a jogi pályát választotta, és saját ügyvédi irodát alapított.

Haláláig a Corvinus Egyetemen tanított, címzetes egyetemi docens volt - írta a Ripost.


KÖVESS MINKET:hirdetés
kutyagyilkos.png

Lelőtte egy kisfiú kutyáját a polgármester és az osztrák vadász - mindent tagadtak a tetem előkerüléséig

Az állatot nylonzsákban próbálták elrejteni a csalánosban, de a kisfiú apja megtalálta.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 07.Tragikus történetről számol be az Úgytudjuk.hu. Azt írják a horvátzsidányi Marton-Szállás hagyományőrző turisztikai központ tulajdonosa, Marton Ágoston elmondása alapján, hogy egy közeli falu polgármestere és egy osztrák vadász agyonlőtte 10 éves kisfia kutyáját, majd letagadták az egészet. Csak akkor ismerték el, mit tettek, amikor a férfi a kutya nylonzsákba csomagolt tetemével szembesítette őket.

Az eset szerda délután történt. Marton gyereke Ugra nevű mudi kutyájával a horvátzsidányi birtokuk részéhez tartozó tóhoz indultak játszani. Pár perccel később puskadörrenést hallottak. A kisfiú ezután hiába hívta a kutyáját, az állat nem került elő, az édesapa pedig lóval indult el a szomszédos erdőbe, hogy felkutassa. Hamar találkozott a két vadásszal, akik épp a lesen voltak.

Marton állítása szerint a polgármester évekkel ezelőtt több lövéssel megsebesítette egy másik kutyáját is.

Megkérdezte tőlük, látták-e a mudi kutyát, de a két férfi tagadott. Azt elismerték, hogy hallották a lövést, de azt nem, hogy ők adták le, mondván az erdő mélyéből jött. Martonnak az is gyanús volt, hogy a vízmosás felé irányították, miszerint arrafelé induljon tovább keresni az állatot. Ezután azonban a vadászleshez ment, ahol friss vérnyomokat talált a földön.

"Üvöltöttem! A két vadász teljes nyugalommal szemlélte a dührohamomat. Tagadtak mindent. Elmondtam nekik, hogy a kutyus a kisebbik fiamé"

- számolt be a történtekről. Teljesen biztos volt benne, hogy a vadászok lelőtték a kutyát, azért is, mert arra a helyre, ahol a vérfoltokat is megtalálta, csak abból a vadászlesből lehetett rálátni.

"Kértem őket, majd könyörögtem, hogy legalább adják vissza, hogy normálisan eltemethessem. Még mindig tagadtak mindent"

- emlékezett vissza.

Miután a vadászok elmentek, Marton átkutatta az erdő azon részeit, ahonnan korábban el akarták őt terelni. A vadászles lábától két méterre lévő nagy csalánban aztán megtalálta a vastag szürke zsákot, amibe elrejtették Ugra vérző tetemét. Marton hazavitte zsákostul, majd feleségével és gyermekével autóba ült és elindult a néhány kilométernyire fekvő faluba a polgármester házához. Itt üvöltve szembesítette azzal, amit tett.

"Az első reakció még mindig a bociszemű tagadás volt. Aztán mikor a motorháztetőre tettem a nylonzsákot benne a kutyával, akkor elcsendesült. Mondj már valamit, te szemét! Üvöltöttem. Csak annyit mondott halkan, hogy szégyenlem magam"

- idézte fel a megrázó pillanatokat. A kutyát még este eltemették.

Marton beszélt a fővadásszal, aki felvette a kapcsolatot a vadászkamarával is, eddig azonban érdemben nem történt semmi.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
gyula.jpg

Leesett a gyulai rendelőintézet egyik emeletéről és meghalt egy idős férfi

A tragédia körülményeit vizsgálják, de eddig idegenkezűség nem merült fel.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 07.Leesett egy férfi Gyulán, a Dob utcai rendelőintézet egyik emeletéről.

Az idős ember a helyszínen meghalt.

A hírt a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense is megerősítette - írta a Beol.hu.

A tragédiát 6 óra 50 perckor jelentették a rendőrségen, az eddigi vizsgáltok szerint idegenkezűség nem merült fel. A baleset körülményeit vizsgálják.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
kalmanolga-Copy.jpg

Kálmán Olga: 'Klárának nagy szerepe volt abban, hogy rászántam magam'

Dobrev Klára egy hete kereste meg, és győzte meg arról, hogy legyen a DK főpolgármester-jelöltje. Kálmán Olga most saját, korábbi műsorában vendégként beszélt a jelölésről.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 07.Kálmán Olga televíziós újságíró a Demokratikus Koalíció támogatásával, de független jelöltként elindul a budapesti főpolgármester-választáson. Az ellenzéki előválasztáson megméretteti magát.

A hírt az érintett és Dobrev Klára megválasztott EP-képviselő jelentette be csütörtökön, budapesti sajtótájékoztatón. A politikus azt mondta, hogy döntésükről már értesítették az MSZP-Párbeszédet, amelynek főpolgármester-jelöltjét, Karácsony Gergelyt korábban támogatták.

Kálmán Olga most az ATV-ben - az ő saját korábbi műsorában, az Egyenes beszédben - Rónai Egonnal beszélgetett. Az interjú nehezen indult, hiszen korábban egymás kollégái voltak. Aztán a beszélgetés során előkerült az is, hogy bár korábban Kálmán Olga úgy nyilatkozott, nem vállalná a főpolgármesteri jelölést, most mégis vállalkozott rá, mert szerinte a helyzet azóta sokat változott.

Dobrev Klárával beszélgetve

"meg tudott győzni először is azzal a kampánnyal, amit csinált az EP-választás előtt, és meg tudott győzni azzal, hogy ő is, én is, mind a ketten úgy gondoljuk, hogy igenis nagyon jó lenne ha minél több nő vállalna közéleti szerepet"

- mondta.

A végső lökést az EP-választás eredménye adta, mert bebizonyosodott számára, hogy sokan változást szeretnének.

A programkészítéséről azt mondta, hogy nem olyan bonyolult, hiszen aki Budapesten él, az látja a problémákat, így mindenkinek van egy saját programja. Ő azt gondolja, hogy a várost vissza kell adni a budapestieknek, a kórházakat, oktatási intézményeket az önkormányzatoknak, és a helyiek által befizetett adókból nagyobb részt kéne kapnia a városnak. Úgy véli, van esély ezek kivívására.

A felkészültségéről annyit mondott, hogy nem szükséges politikusi, városvezetői felkészültség, hogy valaki jó főpolgármester lehessen. Neki évtizednyi munka- és élettapasztalata van, és mint a csatorna volt hírigazgatója, vezetőként is dolgozott, és megtapasztalta a felelősséget.


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x