"Vegyetek ki két hét szabadságot és kezdjetek pénzt gyűjteni" – rengetegen kiakadtak az esküvői meghívó miatt
Egyre elképesztőbb igényekkel lépnek fel nagyravágyó menyasszonyok esküvői vendégekkel szemben. Manapság, a közösségi oldalak korában azonban már nagyon könnyen visszanyalhat a fagyi...
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. január 09.A legújabb Szörnyara agresszív invitálásáról a Sun számolt be, miután az elrettentő kártya kikerült a Facebookra. Már a cím is „kedves”: „Vésd mindezeket eszedbe, mielőtt igent mondasz”. És aki nem dobja el rögtön a rózsaszín meghívót ekkora bunkóságtól, kapkodhatja a levegőt. A menyasszony közli, hogy az esküvőt egy ázsiai országban tartják, de még nem döntötték el, hogy Vietnamban, Thaiföldön, vagy a Fülöp-szigeteken. Felhívja a figyelmet, hogy ezekbe az országokba a repülőút 10-13 óra, a jegyek ára 550 és 1000 dollár között mozog, foglalástól függően. Miközben még azt sem tudják a jobb sorsra érdemes vendégek, hogy hová kell menniük.

Ezután a lány a potenciális násznép tudtára adja, hogy vegyenek ki két hét szabadságot, mert az utakra is elmegy több nap az esetleges átszállásokkal, és maga a lagzi is legalább 2-3 napos lesz. A fennmaradó időben pedig azt csinálnak, amit akarnak.

Miheztartás végett az elkövetkezendő 9 hónapban takarékosságra szólítja fel őket, mert e kalandra szerény számításai szerint minimum 4-5000 dollárra lesz szükségük, ebből 2800-et az esküvői bulira fognak elkölteni. De ne nyugtalankodjanak: ezen a tájon olcsó az élet, így a dolláruk sokat fog érni.

Szörnyara elárulja, hogy csak azután döntik el az esküvő helyszínét és időpontját, ha mindenki visszaküldte a meghívót. Ennek határideje február 28.

Ezek után nem meglepő, hogy a kommentelők enyhén szólva pikirt megjegyzésekkel fogadták a szíves meghívást. Az egyikük szerint lehet, hogy nem is kell kitűzni a nagy esemény napját, mert ezek után az ifjú pár vélhetően magában fog ünnepelni. Hasonlóan gondolkodott egy másik: „Nem is akarnak ők senkit sem meghívni.” Volt, aki szerint nem rossz gondolat megtudni, hogy hány vendégre számíthatnak, de nem biztos, hogy a kivitelezés jó. „Ez egy meghívás gyilkosságra” – tréfálkozott valaki.


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x