hirdetés
Végignézte a kutya, ahogy gazdája megássa a sírját - de hepiend lett a vége
Azt hisszük, megtaláltuk az év eddigi legbizarrabb kutyás sztoriját - és a legsírvaröhögősebb Twitter-kommenteket.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 19.


hirdetés

Franklin Hardy forgatókönyvíró - többek között a legendás Muppet Show 2015-ös egész estés filmfeldolgozásának írója - különös posztot tett ki a Twitterre, amellyel alaposan felkavarta a kedélyeket - számol be róla az Independent.

"Az állatorvos felhívta telefonon apámat, és közölte vele, hogy a kutyája halálos beteg, el kell altatni. Mondta neki, hogy házhoz is jön leoltani az állatot. Apám szomorúan kiment a kertbe, és megásta a kedvence sírját - úgy, HOGY A KUTYA VÉGIGNÉZTE. Erre az állatorvos megjelent, közölte, hogy téves riasztás volt, az állat egészséges, vissza az egész. Micsoda őrült sztori ez!"

Hardy azt nehezményezte, hogy micsoda szívtelen doki az, aki telefonon "ítél halálra" egy kutyát, ráhozza a frászt a gazdára, aztán személyesen lefújja az egészet.

A Twitter népe is alaposan megütközött ezen az eljáráson, főként, hogy Hardy még fotókat is posztolt szegény kutyáról, amint a sírját épp megásó gazdi mellett fekszik, és figyeli, mit csinál.

A fotókért és a kommentelők reakcióiért kattints a következő oldalra.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

hirdetés
Nem bírta abbahagyni a röhögést a lány, mikor meglátta a neten rendelt ruháját
Egy picike csomag érkezett, benne a szexis ruhadarab. Ám a meglepetés akkor érte, mikor előkerült a sárga 'csoda'.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 18.Nem bírta abbahagyni a nevetést a Dublinben élő Jodie Howard, mikor megérkezett a neten vásárolt ruhája.

Az Instagramon találta a szexis sárga rucit a 18 éves lány. A hirdetés szerint 33 euróért kaphatja meg a kissé áttetsző ruhadarabot, szállítással együtt.

Gyorsan meg is rendelte a ruhát, bár már az gyanús volt neki, hogy a bankja egy üzenetben figyelmeztette, hogy az oldal hitelességével gondok lehetnek. Ám Jodie mégis a vásárlás mellett döntött.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
Kigyulladt a kastély, ahol Colin Firth szexszimbólum lett a tóban fürdős jelenettel
Büszkeség és balítélet, Mr. Darcy fehér, vizes ingben...ugye megvan? A kastély szerencsére megúszta, de azért mutatjuk a videót is.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 19.Jane Austen regényének világhírű, 1995-ös televíziós adaptációja egyértelműen az A-listás férfisztárok és szexszimbólumok sorába repítette a sármos brit színészt, Colin Firth-öt. A mufurc, de belül nagyon is érzékeny és érző szívű arisztokrata, Mr. Darcy szerepében nők millióinak rabolta el a szívét világszerte.

Ebben főszerepet játszott az a jelenet, amelyben Darcy a birtokára érkezve (a regényben Pemberley-nek hívják) a nagy hőségben ruhástul beleugrik a kastély melletti tóba, úszik egyet, majd a másik parton kibukkanva váratlanul összetalálkozik Elisabeth Bennett-tel.

Unfortunately Mr Darcy wasn't home or swimming in the pond ? #lymepark #cheshire #nationaltrust #peakdistrict #visitcheshire #gb_gb #visitpeakdistrict #ig_peakdistrict #uniquedistrict #scenicbritain #lovegreatbritain #ukscenery #autumn #reflection #hidden_igers #my_natural_feature #mybritain #ourbritain #genuinebritain #ukshots #landscape_lovers #ukpotd #landscapephotography #visitengland #fifty_shades_of_nature #naturegram #explore_britain #bestukpics

747 Likes, 25 Comments - @clara_bella2017 on Instagram: "Unfortunately Mr Darcy wasn't home or swimming in the pond ? #lymepark #cheshire #nationaltrust..."

A gyönyörű kastély eredeti neve Lyme Park, most már turistalátványosság, és természetesen védett műemlék. Éppen ezért okozott nagy felzúdulást a hír, hogy az épület környéke kigyulladt.

A folytatásért és a videóért kattints a következő oldalra.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:
hirdetés
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x