hirdetés
pilota-repülőszerencsetlenseg-szelfivideo.png

Végig szelfi-videózta saját megmentését a pilóta, aki gépével belezuhant a Csendes-óceánba

A 34 éves David Lesh és utasa, egy fiatal nő szerencsére jól vannak. De tény, hogy neki köszönhetjük a történelem legdokumentáltabb légi balesetét.
Independent - szmo.hu
2019. augusztus 23.


hirdetés

Érdekes módon tett szert világhírnévre egy 34 éves amerikai férfi, David Lesh, aki egyik barátjával, egy Kayla nevű lánnyal repült épp kétszemélyes kis gépén San Fransisco közelében, a Half Moon Bay fölött.

Mint később kiderült, egy másik barátjuk is felszállt a saját gépével. A cél az volt, hogy egymást fotózzák a levegőben.

Davidék gépe azonban valamitől meghibásodott - annak ellenére, hogy állítása szerint mindössze pár hete vette -, és szinte pillanatok alatt belezuhant az óceánba.

A zuhanást még a másik gépet vezető barát rögzítette, az alatta lévő videót viszont már a vízben lubickoló pilóta, akinek kutya baja nem lett, viszont rögtön előkapta a telefonját, és szelfi-videózni kezdett.

A videón látszik, ahogy Kaylával kissé megilletődve, de azért kuncogva lubickolnak a vízben, a férfi pedig azt mondja: "Hát sajnos az van, hogy beleestünk a kib...ott Csendes-óceánba, ami marha hideg."

A mentésről készült többi szelfi-videóért kérjük, lapozz.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

hirdetés
sirius_academy_north.jpg

Levette a blézerét, mert melege volt - egynapos kitiltást kapott az iskolából a brit diáklány

A lány felháborodott anyja szerint az eset és az iskola is 'teljes mértékben szánalmas'.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 18.Kelly Shann szerint 14 éves lánya, Summer Burkitt csupán annyit tett, hogy levette a blézerét a Sirius Academy North nevezetű intézményben, mivel a tanóra közben melege volt, mégis egy nap eltiltást kapott cserébe.

A felháborodott anya szerint az eset és az iskola is "teljes mértékben szánalmas".

Az akadémia vezetője a Hull Live-nak nyilatkozott. Noha egyedi eseteket nem áll módjában kommentálni, szerinte minden efféle döntést egy "tartós ellenszegülés, dacos viselkedés vagy visszaélés" előz meg a diákok részéről.

Kelly Shann már csak azért is elfogadhatatlannak tartotta a történteket, mert lánya a 10. évfolyamot kezdte és ebben az évben kell majd megszereznie egy fontos, végzettségét igazoló bizonyítványt.

A szülő úgy gondolja, hogy az iskolában "nevetséges", egyenruhával kapcsolatos szabályokhoz vannak kötve a tanulók.

"Mit szeretnének inkább, hogy ott üljön és csinálja a dolgát, vagy sem? Nem látom, mi abban a probléma, hogy levette a blézert, ha közben dolgozott a feladatán. Ez teljes mértékben szánalmas."

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
menyasszony-eskuvo-stroke.jpg

Az igen kimondása előtt, az esküvőn kapott stroke-ot a várandós menyasszony

Császármetszéssel világra segítették a babát, de a 30 éves brazil anyukán már nem tudtak segíteni, a kórházban meghalt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 19.Stroke-ot kapott az esküvőjén egy 30 éves nő Brazíliában. Az esetről több külföldi lap is beszámolt.

A lapok azt írják brazil forrásokra való hivatkozással, hogy a tragikus eset São Paulóban történt.

Jessica Guedes beszámolók szerint már a templomhoz vezető úton rosszul lett a limuzinban, szédülésre, nyaki fájdalomra panaszkodott. Ám a családja azt hitte, hogy csak az esküvő miatt izgul.

A 6 hónapos terhes nő az autóban elájult.

Vőlegénye, a 31 éves Flavio Gonçalvez már az oltárnál várta a párját. Amikor megérkezett a limuzin, a menyasszony nem szállt ki belőle, egy rokon berohant, segítséget kérve, a vőlegény pedig az autóhoz sietett. Amikor a férfi kinyitotta az ajtót, a menyasszonya visszanyerte az eszméletét. Azt mondta, minden rendben, de nagyon fáj a nyaka.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
mxsh_-T9THJMIIMPM-unsplash-1000x666.jpg

Szívrohamban halt meg egy nő, aki előzőleg több száz dühös emotikont kapott az anyjától

Minden ott kezdődött, hogy az anyuka kütyüje elromlott, és lájkok helyett mérges emojikat küldözgetett súlyos mentális problémákkal küzdő lányának, aki ettől teljesen befordult.
Fotó: Unsplash - szmo.hu
2019. szeptember 18.Az egész egy ártatlan poszttal indult: Shabina Miah a Facebookra töltött fel egy bulivideót, amit az anyja lájkolni akart. Azonban

a nő iPadje elromlott, és a lájk helyett több száz dühös emotikont küldött 33 éves lányának. Az egyébként is súlyos mentális problémákkal küzdő Shabina ettől teljesen befordult, letiltotta édesanyját,

aki végül átment hozzá, hogy megbeszéljék a félreértést, írja a Metro.

Békülés helyett azonban alaposan összevesztek, és aznap este már nem is beszéltek egymással, hiába hívta Angela a lányát.

Másnap reggel aztán ismét átment a vérig sértett lány lakására, ám miután belépett, elfogta valami rossz érzés. Hiába kiabált, senki nem válaszolt. Ekkor felment az emeletre, ahol holtan találta lányát az ágyban.

Azonnal hívta a mentőket, akik azt javasolták, hogy próbálja meg újraéleszteni Shabinát. Angela azonban tudta, hogy túl késő, a fiatal lányt már nem lehet visszahozni.

Az orvosi vizsgálatok végül megállapították, hogy

a lány szívrohamot kapott, és bár a halála előtt fogyasztott kokaint is, ez olyan csekély mennyiség volt, hogy minden bizonnyal nem befolyásolta a tragikus eseményeket.

Shabinát utoljára a barátja láthatta élve. A fiúval nem sokkal a végzetes eseménysor előtt békültek ki egy szakítás után. Luke röviddel a tragédia előtt ment el otthonról, reggel hétkor búcsúzott el az ágyban síró lánytól, aki végtelenül rosszkedvűnek és zavartnak tűnt.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
ballet-3997688_1920.jpg

Ágyékon rúgott egy rendőrt a részeg balerina, mert nem engedték felszállni a repülőre

Két másik egyenruhást pedig megkarmolt. Kirohanásáért 2 hónap börtönbüntetésre ítélték a 33 éves spanyol nőt.
Címkép: illusztráció (Pixabay) - szmo.hu
2019. szeptember 18.Két hónap börtönre ítélték azt a harcias balerinát, aki egy rendőrt ágyékon rúgott, kettőt pedig megkarmolt, miután lekéste a gépét a londoni Heathrow repülőtéren egy alkoholmámoros iszogatás után.

A spanyol, 33 éves Daiana Andreas Rivera a Heathrow 2-es terminálján lévő Flying Chariot bárban múlatta az időt augusztus 7-én. Ittasan tántorgott, amikor a hatóságok felfigyeltek rá - írta meg a brit Daily Mail.

A nő korábban Londonban élt, épp Madridba szeretett volna hazamenni, ám terveit keresztülhúzta a reptéri incidens.

Daiana korábban a rangos spanyol Víctor Ullate balett társulat tagja volt, illetve táncolt a Rómeó és Júliában, a Copeliában és a Hattyúk tavában is a Danza SXXI társulatnál, azonban az utóbbi időben karrierje és magánélete nem volt a toppon.

Azt tervezte, hogy hazarepül Madridba, Spanyolországba, miután londoni lakásából is kitették.

A csetepaté azért pattant ki, mert miután nem találta meg az útlevelét, agresszív stílusban fordult a személyzet felé, azok pedig kijelentették, hogy nem juthat fel a gép fedélzetére.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x